Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já odgm za je to pravda nebo ne. Nebudu to tu rozebírat. Pokud je to pravda, nakladatelské styd se. Mít milence no fuj. Myslíš že jak jedna je normální? Mě tedy vysoké jednání nepřijde vůbec normální. Zamýšlí se sama nad sebou a udelás lépe. Mít takového chlapa takového chlapa jsem vděčná
@vendulka72 píše:… tak jsem si nějak přestavila, že nosí v trenkách cvrčka
Když jsme u toho žehlení. V poslední době mně extra baví žehlit mu trenky. Přijde mi to takové erotické. Šmejdím horkou žehličkou tam, kde pak má cvrčka, vždycky pěkně přitlačím
Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:54
@avm3 pomáhat ano, ale ne hrotit něco, co žena - umí a chlap ne…
Já bych to ani z pusy nevypustila, vyžehli si sám a nebo nevyžehlím- kdybych opravdu věděla, že chlap u toh nikdy nestál a záleží mu na té vyžehlené věci.. To je pak o lidech a ne o tom, jeslti mají dělat to či ono.. Přece chlap může udělat to, co zvládne na jedničku - vysát zatím.. třeba
Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:54
@ivana-domca píše:
ale tak to vůbec není, manžel ji pouze slušně požádal, jestli by mu nevyprala a nevyzehlila oblek a ona že hned není sluzka, aby to dělala
Prosimte to vubec nekomentuju, bud je to vtip nebo je zakladatelka trubice:)
No jako mít chlapa kterej přijde dom z rachoty, vezme dítě ven kde se mu jako otec taky věnuje (šak dítě není jen moje) a ještě mi přinese dom 35 klacků… bych aj brala hned
.
@jalemina Já vůbec nevím vo co go (tuším, ale to je celý)…
Takže ani nemůžu posoudit chuť onoho stravování ![]()
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.
No to je kravina…
Že to někoho baví…
Já si ho klidně vezmu
a dám ti mého a to pak budeš koukat. A zapomeň na krabičky, vařila by jsi sama
jak jsem se dnes zasmála
![]()
Holky a vy, co tu píšete, že byste hned měnily… proč vy jako jste se svým chlapem? ![]()
Není to rýpání jen to nějak nechápu
A asi ani chápat nemůžu, protože já bych neměnila s nikým ![]()
Tak ať ti to vyžehlí ten milenec
Co dělá on?? Jen ho taky zapoj ![]()