Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle je vylozena provokace, protoze kdyby to zakladatelka myslela vazne, tak se behem tech 14-ti stranek aspon ozve…
![]()
@rozmary píše:
ODTAJNITMyslím že v úvodním příspěvku není nic tak citlivého, nebo jo?
co ten milenec?
to je citlivy dost.
@Ema N. píše:
Tohle je vylozena provokace, protoze kdyby to zakladatelka myslela vazne, tak se behem tech 14-ti stranek aspon ozve…![]()
![]()
Se bojí že jí odkrejou ![]()
Možná je na kosmetice nebo fitku a nebo fakt donesla ten oblek a košile milenci, aby to stihl manželovi na zítra vyžehlit ![]()
@bartsch píše:
Možná je na kosmetice nebo fitku a nebo fakt donesla ten oblek a košile milenci, aby to stihl manželovi na zítra vyžehlit
Bože já chci takového chlapa
,pošli vzorek já si ho nechám naklonovat. ![]()
Jaktože ji ještě neodtajnili? To se bojí, že by šel někdo jejímu chlapovi otevřít oči? ![]()
Nečetla jsem příspěvky, jen zakladatelčin příspěvek a nenapadá mě říct nic jinýho, než to, že já být tím chlapem, tak s Tebou nejsem ani minutu!!!
Teda pokud ten přípěvek není nějaká recese…
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.
Ty běž do kouta a dej si facku
![]()
@Lemuska píše:
Necetla jsem diskuzi…zakladatelko…s takovym bych teda uz nebyla ani vterinu! Sbal mu kufr holomkovi tyyyjo ani oblek si nevyzehli to je huuuustyy
ODTAJNIT
Myslím že v úvodním příspěvku není nic tak citlivého, nebo jo?