Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wtf? To je nějaký vtip ne? Nechce se mi číst celá diskuze, jak to dopadlo? byla odhalena? Byl to vtip, nebo to myslela vážně?
Vám říkám, že to je skutečnost!!!
To už by dávno napsala, že je to vtip nebo pokud by to tady tolikrát četla, že to nemůže být pravda - páč už jí to tu bylo mockrát předhozeno, že to snad není normální, tak už by sama napsala, že to je fórek, i pokud by to tak původně nemyslela.
@pampalin To snad, no to by mě hanba fackovala, být doma s dítětem, neuvařit chlapovi a nevyžehlit oblek? To by mě ten můj rychle vystřelil na mars, být doma a neuvařit mu, když mě živí.
@roksy25 No počkat, tady nikdo nepíše, že jí živí. Mohla mít rozjetou kariéru a naspořené peníze. Teď je doma a cítí se nevyužitá, resp. teda jako služka, i když z toho popisu je to spíš k smíchu. Částečně by se to dalo pochopit, kdyby tam nebyly ty krabičky, skleničky, tatínek na písečku, aby mohla ke kadeřnici, milenec atd. Musím přiznat, že mě teda taky trvalo si zvyknout na roli ženy v domácnosti (i tohle mi zní hrozně). Ale co je moc, to je příliš. Oblek bych teda já neprala ani nežehlila, dáváme do čistírny, já bych se bála, že ho zničím. Spíš ten argument, copak jsem služka? Ten mě dostal a opravdu mě v první chvíli nenapadlo, že by to mohlo být myšleno vážně…
Zakladatelko s prominutím, ale seš Nána a já být tvým chlapem tak tě ženu svinckým krokem z baráku a malýho si nechám a něco mu uvařím
.
Nedá mi to nereagovat.Taky jsem se při čtení příspěvku dobře pobavila
Takovou ženskou mít je za trest, chudák chlap
A jestli to zakladatelka myslela opravdu vážně a není to recese, tak potěš pánbu, mě by hamba fackovala ![]()
Navíc k tomu všemu nechápu, proč by si jako chlap nemoh ze svýho platuzaplatit kurzy angličtiny?
Lepší když se vzdělává než aby vysedával v hospodě, ne?
Však on ti taky určitě(a možná ze svýho platu)dopřeje kadeřníka, kosmetiku…
Nechápu
@Nika079 Sice to nenapsala, ale troufám si říct, že většina nákladů domácnosti je na manželovi, kor když jí vadí i blbý kurz aj.
@roksy25 Tak to máš pravdu, asi je to fakt jen nána. Já se vždycky pokouším najít argumenty pro obě strany ![]()
@roksy25 píše:
@pampalin To snad, no to by mě hanba fackovala, být doma s dítětem, neuvařit chlapovi a nevyžehlit oblek? To by mě ten můj rychle vystřelil na mars, být doma a neuvařit mu, když mě živí.
Taky nevařím, požádám manžela o vystřelení na Mars
… ale když zase žehlím, mohlo by to být i někam blíž, třeba na Merkur
? ![]()
@Nika079 Ono to takhle klidně totiž může být, ale tady všichni vidí danému páru až do ložnice ![]()
@Naima Tak když žehlíš, tak ten merkur postačí
A co Venuše? Ta je ještě blíž..
Nevidíme jim až do ložnice, ale tak pokud zakládám nějakou diskusi, tak by to podle mě mělo být k diskutování. Pokud je to myšleno vážně, pak tady už zakladatela slyšela názory, pokud to měl být vtip, tak podle mě pěkně blbej, tohle bych si fakt nevymyslela a styděla bych se za to i jako za fórek.
@Naima píše:
Taky nevařím, požádám manžela o vystřelení na Mars… ale když zase žehlím, mohlo by to být i někam blíž, třeba na Merkur
?
Jsi taky na krabičkách a manžel si po šichtě vaří sám? ![]()
nekdy to clovek nepochopi jenom z preneseneho „zazitku“… Nekteri lide si to musi proste zazit na vlastni kuzi…