Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kubajsik píše:
A co kdyby se matinka sebrala a šla pro změnu do práce ona a chlap si taky odpočinul? Nebo chlap dle tebe na to nemá nárok?
chlap má nárok na důchod a sedět na prdeli, ale nechce se mu, tak chodí do práce, protože ho to baví. Rodiče děkují za zhodnocení jejich situace
![]()
Peněz mají jako šlupek, tak nechápu proč by měla jít do práce, když si může užívat zaslouženej důchod
Nebo tam má chodit jen kvůli tomu, aby někoho nenaštvala, že ona nemusí? ![]()
@Anonymní píše:
Tak, zase pro jednou anonymně, nebo by mě rodinka (švagrová) zabila, že o ní šířím pravdu![]()
![]()
Holky, takové ženské fakt existují. Švagrovka je toho zářným příkladem. Čím hůř ona se ke svému chlapovi chová, tím víc on jí žere. Fakt to nechápu. Ona je na mateřské s druhým dítětem a jediné její zájmy jsou kamarádky, kafíčka, herny (jak jinak než s kamarádkami)… Švagr se honí od rána do večera a ještě je ten špatnej. Ráno v sedm dává starší dítko do školky, pak se žene do práce, tam maká jako barevnej, v poledne se na chvilku utrhne a buď se jede podívat na stavbu, a dělá něco na baráku, nebo zareaguje na povel „vyzvedni dítě“ a jede do školky pro prcka (kterého pak má přes den u sebe). Uklízí, vaří, stará se o děti, ženušce platí wellness víkendy, hory, dovolené, k vánocům kupuje auto, platí liposukce, kupuje dárečky… Ale on snad nikdy nepoznal „normální“ ženskou, která by si ho vážila, takže je rád, že má tu svojí (nechápu ho - kdykoliv ho vidím, tak je mi ho strašně líto. Je unavený, strhaný, potřeboval by si odpočinout a pipka ho jen buzeruje, nadává mu a vyhrožuje, že jestli nebude po jejím, tak se klidně rozvede). Občas mě mrzí, že alespoň z části nemá jeho povahu i můj mužAle asi bude něco pravdy na tom, že čím větší je ženská mrcha, tím víc se z ní chlap může pos.at
. Já se k tomu mému chovat tak, jako švagrová ke švagrovi, tak bych měla hodně rychle sbaleno…
Holt si to některé ženy umí zařídit tak, aby se jim žilo jako princeznám, ale mě osobně by to bylo hodně proti srsti. Nemohla bych chlapa takhle zneužívat
Ježiš, no co k tomu dodat no
chlap je asi neuvěřitelně zamilovaný nebo já nevím
CO JE TOHLE ZA KRAVINU??? TO SNAD ANI NEMŮŽEŠ MYSLET Z LEGRACE!!! SNAD SE JDI PROJÍT NA VZDUCH MÍSTO VYMÝŠLENÍ PTÁKOVIN!!! ![]()
@tamata píše:
chlap má nárok na důchod a sedět na prdeli, ale nechce se mu, tak chodí do práce, protože ho to baví. Rodiče děkují za zhodnocení jejich situace![]()
Peněz mají jako šlupek, tak nechápu proč by měla jít do práce, když si může užívat zaslouženej důchodNebo tam má chodit jen kvůli tomu, aby někoho nenaštvala, že ona nemusí?
Psala jsi, že prý to takhle už mají 30 let, tak nevím, co do toho pleteš důchod
@kubajsik píše:
Psala jsi, že prý to takhle už mají 30 let, tak nevím, co do toho pleteš důchod
to byla poznámka ohledně toho, že jsou spolu už 30 let. Psala jsem, že máma odpočívá, protože si to zaslouží… to znamená, že má odpracováno až až… určitě víc než běžná uživatelka emimina, včetně mě ![]()
Nemůžu za to, že to v někom hned vaří krev ![]()
A pokud by to tak opravdu bylo celých 30 let a byli spokojený, tak jak dneska jsou, tak v tom taky problém nevidím ![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 14:36
@Helenie píše:
CO JE TOHLE ZA KRAVINU??? TO SNAD ANI NEMŮŽEŠ MYSLET Z LEGRACE!!! SNAD SE JDI PROJÍT NA VZDUCH MÍSTO VYMÝŠLENÍ PTÁKOVIN!!!
Taky si myslim, venku už je konečně hezky
třeba by se jí okysličil mozek ![]()
@tamata píše:
to byla poznámka ohledně toho, že jsou spolu už 30 let. Psala jsem, že máma odpočívá, protože si to zaslouží… to znamená, že má odpracováno až až… určitě víc než běžná uživatelka emimina, včetně mě
Nemůžu za to, že to v někom hned vaří krev
A pokud by to tak opravdu bylo celých 30 let a byli spokojený, tak jak dneska jsou, tak v tom taky problém nevidímPříspěvek upraven 17.04.13 v 14:36
Mně se spíše zdá, že tohle téma vaří krev spíše tobě, když už snad po desáté máš potřebu lehce se zastávat zakladatelky a jim podobných ![]()
@kubajsik píše:
Mně se spíše zdá, že tohle téma vaří krev spíše tobě, když už snad po desáté máš potřebu lehce se zastávat zakladatelky a jim podobných
aha, takže já se zakladatelkou (dle tebe) souhlasím a proto to ve mně vaří krev… zajímavá myšlenka ![]()
A potřebu zastávat se, mám vždycky. Jsem tu vyhlášená právě díky své empatii
![]()
Že vás to téma tak štengruje, zakladatelka si to prostě uměla zařídit
. Mimochodem mám doma podobný model chlapa, takže to zase tak vzácný exemplář není.
@Naima aje, to si sem neměla psát
Budeš považovaná za anonymku.-)
Mmch taky takovýho chlapa znám ![]()
@nety78 Myslíš? No, stejný model chlapa, nevařím, skleničkuji, dneska na úklid prdím, nalila jsem si sklinku vína a opaluji se - myslíš, že budu upálena dnes nebo to počká do zítřka
?
@Naima taky skleničkujeme - spíš proto, že Daniela má teď období, kdy prostě nejí, takže těch pár lžiček, co do ní nasoukám, klidně může ze skleničky
Ale vařit musím - můj chlap si urval meniskus, takže je po operaci a tudíž cca půl roku naprosto nepoužitelný ![]()
S tím upalováním bych to tak černě neviděla - kdybysme v pondělí neodjížděli na Moravu, tak na to dneska taky prdím
(to víno bych si též dala, ale nějak mi teď kvůli těhotenství nechutná
)
@Naima já mám doma taky podobný model chlapa, ale vážím si ho a oblek bych mu připravila, kdyby to potřeboval.
Dneska šel s malým ven a já mu i uvařím, taková já jsem hodná.
@Myrha píše:
@Naima já mám doma taky podobný model chlapa, ale vážím si ho a oblek bych mu připravila, kdyby to potřeboval.Dneska šel s malým ven a já mu i uvařím, taková já jsem hodná.
týýýý jo a nepřeháníš to? Copak jsi služka?
![]()