Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8675
16.4.13 17:08
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.

vždycky jsem si myslela, že když se občas někde objeví, že si zakladatelka dělá srandu a píše jen z nudy, že se jí jen od některých uživatelek nedostává pochopení, ale toto :nevim: :nevim: to je fakt provokace a zřejmě se někdo hoooodně nudí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
16.4.13 17:09
@girlie sage píše:
Ty běž do kouta a dej si facku :roll: :roll: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
16.4.13 17:13

@Mišuna přece mu nebude ještě balit kufr, není jeho služka at si ho laskavě zbalí sám :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
16.4.13 17:22

Zakladatelko dej si studenou sprchu a facku k tomu :zed:…že ti není trapně něco takového napsat :! :!
Co bylo touhle diskuzí vlastně myšleno? Zahánění nudy, než přijde milenec a pobaví tě? Šmarjá já bych se hanbou propadla napsat něco takového, ale tak chápu, že standardy rodin jsou různé, ale vyšilovat kvůli vyžehlení obleku, to jako vážně :?: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.13 17:27

Pane boze…mit tyhle problemy, jsem v sedmem nebi a jeste mu ten oblek i usiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 17:32

Aaaa zakladatelka se nam ozvala..Ale ja porad nechapu co chces slyset…Nikdo rozhodne nezavidi, kazda to mame doma nejak, a myslim si ze vetsina z nas tady jsme spokojeny az treba na nejaky chybicky…Ale to neresim, jako co chces po chlapovi, ktery vydelava, ty jsi doma na rodicaku a mas prat zehlit apod…To neni zadny otroceni, a sluzku ze sebe rozhodne by jsi nedelala, kazda tohle delame, a nejsme sluzky!!!Jako byt tebou bych se stydela neco takovyho psat, co by nektere za to dali kdyby jejich chlapi kmitali tak jak ten tvuj…
A uz vubec nechapu, mas spokojeny zivot nic nedelas, a mas milence proc ho vubec mas??? Kdyz mas vse, kdyz chlap dela to co dela jakoby za tebe!!!Vzpamatuj se!!!A zamysli se nad sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.4.13 17:46

No, holky, já nevím, ale mám pocit, že to asi fakt bylo myšleno vážně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 17:50

@pampalin Bohuzel asi jo!!No co na to rici ze jo..kdyz ji chlap doma tak kmyta a jeste si stezuje..Jeste ze ten chlap to nevi co o nem pise jeho draha polovicka ktera ma jeste milence. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 17:51
@ErikaB píše:
Pane boze…mit tyhle problemy, jsem v sedmem nebi a jeste mu ten oblek i usiju.

to jsme dve!!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.13 17:55
@Jaja87 píše:
to jsme dve!!! :pankac: :pankac:

na jednu stranu ji ale chapu…jsou lidi kteri i kdyz maji vsechno porad si maji na co stezovat…jak ja tyhle lidi nemam rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
16.4.13 17:57

Teda - četla jsem jen úvodní příspěvek zakladatelky a první stránku komentářů, každopádně - až dojde můj chlap ze zahrady, dám mu to přečíst :palec: Jednak mu omlátím o hlavu, že nenosí domů 35 tisíc a za druhé mu objasním, jak skvělou má doma ženu, když mu vařím, peru, žehlím, uklízím a milence nemám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 17:59

@ErikaB To je pravda lidi kteri maji vsechno si vetsinou na vse stezuji, jak kdyby jim to bylo malo..Podle me jeji chlap dela mozny i nemozny..Nerikam kdyz jednou za cas uvari, ale aby si varil porad jidlo pro sebe..To je fakt na hlavu a jeste aby si zehlil veci to je des.. :zed: :zed: To je jak baba a ne chlap. Chlap ma byt chlapem. A ne skakat jako ona pisnkne, kdo vi jak to maji doma. Sluzka me prijde spise manzel nez zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
16.4.13 18:01

Zakladatelko, Sranda musi byt ze???:)

Příspěvek upraven 16.04.13 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
16.4.13 18:11
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.

Vážně nechápu jak jsi mohla s tak sobeckým a bezcitným člověkem vydržet 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: Ty si zasloužíš jiného :mrgreen: Normálního obyčejnýho chlapa :pankac: :pankac: :pankac:

By mě zajímalo která místní „Hvězda diskuze“ se doma zase nudila :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
16.4.13 18:13

@Karkulka 1 tos psala Ty? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie