Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.
vždycky jsem si myslela, že když se občas někde objeví, že si zakladatelka dělá srandu a píše jen z nudy, že se jí jen od některých uživatelek nedostává pochopení, ale toto
to je fakt provokace a zřejmě se někdo hoooodně nudí ![]()
@Mišuna přece mu nebude ještě balit kufr, není jeho služka at si ho laskavě zbalí sám
![]()
Zakladatelko dej si studenou sprchu a facku k tomu
…že ti není trapně něco takového napsat
![]()
Co bylo touhle diskuzí vlastně myšleno? Zahánění nudy, než přijde milenec a pobaví tě? Šmarjá já bych se hanbou propadla napsat něco takového, ale tak chápu, že standardy rodin jsou různé, ale vyšilovat kvůli vyžehlení obleku, to jako vážně
![]()
Pane boze…mit tyhle problemy, jsem v sedmem nebi a jeste mu ten oblek i usiju.
Aaaa zakladatelka se nam ozvala..Ale ja porad nechapu co chces slyset…Nikdo rozhodne nezavidi, kazda to mame doma nejak, a myslim si ze vetsina z nas tady jsme spokojeny az treba na nejaky chybicky…Ale to neresim, jako co chces po chlapovi, ktery vydelava, ty jsi doma na rodicaku a mas prat zehlit apod…To neni zadny otroceni, a sluzku ze sebe rozhodne by jsi nedelala, kazda tohle delame, a nejsme sluzky!!!Jako byt tebou bych se stydela neco takovyho psat, co by nektere za to dali kdyby jejich chlapi kmitali tak jak ten tvuj…
A uz vubec nechapu, mas spokojeny zivot nic nedelas, a mas milence proc ho vubec mas??? Kdyz mas vse, kdyz chlap dela to co dela jakoby za tebe!!!Vzpamatuj se!!!A zamysli se nad sebou..
No, holky, já nevím, ale mám pocit, že to asi fakt bylo myšleno vážně
…
@pampalin Bohuzel asi jo!!No co na to rici ze jo..kdyz ji chlap doma tak kmyta a jeste si stezuje..Jeste ze ten chlap to nevi co o nem pise jeho draha polovicka ktera ma jeste milence. ![]()
@ErikaB píše:
Pane boze…mit tyhle problemy, jsem v sedmem nebi a jeste mu ten oblek i usiju.
to jsme dve!!!
![]()
@Jaja87 píše:
to jsme dve!!!![]()
na jednu stranu ji ale chapu…jsou lidi kteri i kdyz maji vsechno porad si maji na co stezovat…jak ja tyhle lidi nemam rada
Teda - četla jsem jen úvodní příspěvek zakladatelky a první stránku komentářů, každopádně - až dojde můj chlap ze zahrady, dám mu to přečíst
Jednak mu omlátím o hlavu, že nenosí domů 35 tisíc a za druhé mu objasním, jak skvělou má doma ženu, když mu vařím, peru, žehlím, uklízím a milence nemám
![]()
@ErikaB To je pravda lidi kteri maji vsechno si vetsinou na vse stezuji, jak kdyby jim to bylo malo..Podle me jeji chlap dela mozny i nemozny..Nerikam kdyz jednou za cas uvari, ale aby si varil porad jidlo pro sebe..To je fakt na hlavu a jeste aby si zehlil veci to je des..
To je jak baba a ne chlap. Chlap ma byt chlapem. A ne skakat jako ona pisnkne, kdo vi jak to maji doma. Sluzka me prijde spise manzel nez zakladatelka.
Zakladatelko, Sranda musi byt ze???:)
Příspěvek upraven 16.04.13 v 18:26
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.
Vážně nechápu jak jsi mohla s tak sobeckým a bezcitným člověkem vydržet
Ty si zasloužíš jiného
Normálního obyčejnýho chlapa
![]()
By mě zajímalo která místní „Hvězda diskuze“ se doma zase nudila
![]()