Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anteea Neeee to pisi zakladatelce, to nemuze myslet vazne. Akorat si z nas dela srandu
Jasně že si dělá legraci
Ale obvykle se pak sama práskne a furt nic ![]()
@bartsch píše:
Tak jsem se pobavilaa teď hybaj zase do práce… tedy já, zakladatelka nemusí, chlap vše obstará
Mám radu - oblek a košile vyžehlí a připraví manželovi zakladatelčin milenec a má holka po starostech - pěkně zapřáhnout oba dva
dobrý nápad
![]()
@Mišuna píše:
a to mi taky při mé přízemnosti nedocvaklo
to jsi psala ty
???
Tak jsme si s manzelem precetli celou diskusi a docela jsme se pobavili. Muz se vyjadril, ze bud si zakladatelka dela srandu a nebo je to… To radsi ani nechtejte slyset
prej je rad, ze ma doma me:-D
Ale musim souhlasit s nazorem @K.Black, rodicak je flakarna:-D
… že bych to taky použila výchovně
Škoda že by mi na to neskočil ![]()
To jsem se zasmála! Jen pro případ, že by to nebyl vtip, tak mi uniklo, co si představuješ pod pojmem CHLAP PRO ŽIVOT? Jednu radu bych měla: dej si krabičku, otevři malýmu skleničku a jdi si najít práci. Tebe je doma očividně škoda ![]()
@Ema N. píše:Čím víc člověk má, tím víc chce a evidentně je sobečtější a sobečtější!
Holky, obavam se, ze to neni sranda…![]()
![]()
no toto
ale i já znám takovýho chlapa co dostane k obědu(skoro denně) opečený toastový chleba s marmoškou a ještě za to děkuje
![]()
@pampalin píše:
@natyber
Tak to asi není CHlap
@pampalin píše: Čím víc člověk má, tím víc chce a evidentně je sobečtější a sobečtější!
ono je nekdy tezke si uvedomit, ze to, co clovek ma je vic nez si kdokoliv muze prat…
To si zenska (nebo kdokoliv) musi projit necim spatnym, aby si uvedomil, ze to, co ma ted je super…
Nastesti ja to tak doma mam, ale zakladatelka ocividne nevi, co chce…
![]()
@pampalin Správnej chlap vyžaduje svíčkovou s pěti a jak není na stole přesně ve dvanáct, tak je potřeba ženskou seřezat ![]()
@Ema N. píše:
ono je nekdy tezke si uvedomit, ze to, co clovek ma je vic nez si kdokoliv muze prat…![]()
![]()
To si zenska (nebo kdokoliv) musi projit necim spatnym, aby si uvedomil, ze to, co ma ted je super…Nastesti ja to tak doma mam, ale zakladatelka ocividne nevi, co chce…
![]()
![]()
Ani si tím nemusí projít, stačí si to tady přečíst.