Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5515
16.4.13 18:24

@Anteea Neeee to pisi zakladatelce, to nemuze myslet vazne. Akorat si z nas dela srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
16.4.13 18:27

Jasně že si dělá legraci :mrgreen: Ale obvykle se pak sama práskne a furt nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
16.4.13 18:30
@bartsch píše:
Tak jsem se pobavila :mrgreen: a teď hybaj zase do práce… tedy já, zakladatelka nemusí, chlap vše obstará ;) Mám radu - oblek a košile vyžehlí a připraví manželovi zakladatelčin milenec a má holka po starostech - pěkně zapřáhnout oba dva :mrgreen:

dobrý nápad :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.4.13 18:32
@Mišuna píše:
a to mi taky při mé přízemnosti nedocvaklo :lol:

to jsi psala ty :think: :think: :idea:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.4.13 19:05

Tak jsme si s manzelem precetli celou diskusi a docela jsme se pobavili. Muz se vyjadril, ze bud si zakladatelka dela srandu a nebo je to… To radsi ani nechtejte slyset :-D prej je rad, ze ma doma me:-D

Ale musim souhlasit s nazorem @K.Black, rodicak je flakarna:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
16.4.13 19:13

… že bych to taky použila výchovně :think: :mrgreen: Škoda že by mi na to neskočil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.4.13 19:18

To jsem se zasmála! Jen pro případ, že by to nebyl vtip, tak mi uniklo, co si představuješ pod pojmem CHLAP PRO ŽIVOT? Jednu radu bych měla: dej si krabičku, otevři malýmu skleničku a jdi si najít práci. Tebe je doma očividně škoda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
16.4.13 19:21

Holky, obavam se, ze to neni sranda… 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
4336
16.4.13 19:26
@Ema N. píše:
Holky, obavam se, ze to neni sranda… 8o 8o 8o
Čím víc člověk má, tím víc chce a evidentně je sobečtější a sobečtější!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.13 19:26

8o 8o 8o no toto :nevim: ale i já znám takovýho chlapa co dostane k obědu(skoro denně) opečený toastový chleba s marmoškou a ještě za to děkuje :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.4.13 19:29

@natyber
Tak to asi není CHlap :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.13 19:45
@pampalin píše:
@natyber
Tak to asi není CHlap :!
:pankac: jj to teda není my mu kolikrát říkáme že je to bačkora a že má doma línou lemru kterou jen obskakuje ale nenaděláš nic :nevim: láska je láska :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
16.4.13 19:49
@pampalin píše: Čím víc člověk má, tím víc chce a evidentně je sobečtější a sobečtější!

ono je nekdy tezke si uvedomit, ze to, co clovek ma je vic nez si kdokoliv muze prat… :nevim: :nevim: :nevim: To si zenska (nebo kdokoliv) musi projit necim spatnym, aby si uvedomil, ze to, co ma ted je super…

Nastesti ja to tak doma mam, ale zakladatelka ocividne nevi, co chce… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Naima
16.4.13 19:55

@pampalin Správnej chlap vyžaduje svíčkovou s pěti a jak není na stole přesně ve dvanáct, tak je potřeba ženskou seřezat :lol:

• Citovat
  • Upravit
4336
16.4.13 20:03
@Ema N. píše:
ono je nekdy tezke si uvedomit, ze to, co clovek ma je vic nez si kdokoliv muze prat… :nevim: :nevim: :nevim: To si zenska (nebo kdokoliv) musi projit necim spatnym, aby si uvedomil, ze to, co ma ted je super…Nastesti ja to tak doma mam, ale zakladatelka ocividne nevi, co chce… :nevim: :nevim: :nevim:

Ani si tím nemusí projít, stačí si to tady přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí