Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem taky štíhlý, vysoký, tmavovlasý a hnědoooký. A s tříletou holčičkou. Tak - a teď tu všichni napíší, že mám přítelkyni.
Ostatně - kdo by chtěl poslat pohled, rád pošlu. ![]()
@Regina Hero No a to je prave ono, pak jste se potkali nahodou… nevysilovalas a nerozchazela se kvuli nemu a nepleticharila na emiminu ohledne mozneho dalsiho kontaktu…
Když jste tam byli se stejnou cestovkou, tak mu můžeš přes ni poslat třeba knížku nebo něco jiného, že jsi to během pobytu měla půjčené a zapomněla mu to vrátit.
Do té knížky někam napsat e-mail, telefon apod. a on se třeba ozve, že je to nějaký omyl. ![]()
@Regina Hero jo, to je přesný. Trápila jsem se cca sedm let, že to rozpustíme, jsme se bavili už mockrát, naposled těsně před dovolenou…ale na dovolenou jsem jela s partnerem a nikdy bych nedopustila, abych vypadala jako poběhlice, co jede po chlapovi, když má vedle sebe jinýho…ale člověk vycítí, že…
Ale teď toho lituju, protože to je snad první chlap, co mě ničím jako kdyby neruší, ale přitahuje zároveň, nevím, jak to vysvětlit…
@mrav píše:
Já jsem taky štíhlý, vysoký, tmavovlasý a hnědoooký. A s tříletou holčičkou. Tak - a teď tu všichni napíší, že mám přítelkyni.Ostatně - kdo by chtěl poslat pohled, rád pošlu.
Kdybych neměla syna s láskou svého života, tak tě chci
ale teď pohled muže: kdybys potkal na dovolené ženu, co by tě zaujala, řekl bys jí alespoň svoje příjmení?
@Helca83 vždyť ani nevím, z jakýho je města
jen prostě poslat dotaz, nabídku, kdyby měl zájem to rozvinout, nechat to na něm, rozhodně nikoho neobtěžovat.
Mozes ist do cestovky s tym, ze ste nevratii pozicane okuliare na potapanie Pepovi z toho a toho turnusu, ci mu mozu nechat odkaz/ poslat dopis s kontaktom na teba, aby ste to mohli vratit. Drzim palce
nech to ma nejake pokracovanie.
@Čičorečka píše:
Kdybych neměla syna s láskou svého života, tak tě chciale teď pohled muže: kdybys potkal na dovolené ženu, co by tě zaujala, řekl bys jí alespoň svoje příjmení?
Jenom jméno - a lepší přátele mám na facebooku. ![]()
@mrav díky! My se tam i seznámili s prima rodinou, trávili jsme s nima hodně času…a znali jsme se jen jménem, kontakty a příjmení až na konci pobytu. S tímhle pánem jsme prohodili jen pár slov, ale bylo to tam…
@Čičorečka píše:
Kdybych neměla syna s láskou svého života, tak tě chciale teď pohled muže: kdybys potkal na dovolené ženu, co by tě zaujala, řekl bys jí alespoň svoje příjmení?
Uprimne me by nenapadlo vyvijet snahu kvuli te rodine a manzelovi. Je to spatny balit nekomu zenskou na dovce, kdyz vidis jejich rodinku pohromade. Na to bych nemel zaludek, jina vec je videt ji nekdo samotnou. ![]()
Proste pokud je chlapek slusnej, tak ho vubec nenapadne ji balit na dovce s rodinkou. A nejaky pohledy nic neznamenaji, ani jeji, ani jeho. Kazdy se rad koukne na peknyho cloveka, to neznamena, ze z toho neco musi byt. ![]()
Jinak dneska se hodne resi ochrana udaju, pochybuju, ze nekdo bude jen tak riskovat a davat tyhle informace oficialni cestou. To spis chce navstivit nejaky jejich pracoviste, prinest flasku a rict nejaky pribeh. Pak vas treba nechaj nakouknout do monitoru, ale urcite nebudou posilat ty udaje a nechavat dukazy o poruseni te ochrany dat. ![]()
@Anonymní píše:
Tak…asi jsem se dočista pomátlaale prosím o radu, třeba někoho něco napadne. Strávila jsem teď týden na dovolené a potkala tam chlapa, nádhernýho, sympaťák, prostě přesně můj typ. Bavit jsme se začali až trochu ke konci, když promluvil, zrezonovalo mi snad celý tělo…prostě tohle se asi jen tak nestává, jsem z toho docela vyřízená. Ovšem já jsem tvor velmi plachý a stydlivý, a tak vím jen jeho jméno a že má dvě děti (byl tam s nima sám). Myslíte, že existuje způsob, jak na něj zjistit kontakt? Cestovka, aerolinie,…cokoli. Děkuju!
Pokud ho chcete, tak si za tím jděte a nelitujte námahy. A dokud vám jasně nedá najevo, že nemá zájem (soudním zákazem přiblížení třeba
), není důvod to vzdávat předčasně.
Je lepší se s ním setkat a zjistit, že buď nemá zájem nebo by to přeci jen neklapalo, než se další půlrok zabývat tím, že kdyby tak jste nebyla nesmělá a možná zájem měl, ale byl slušný a tak přeci nebude balit zadanou…
Ozvěte se cestovce, řekněte jaký to byl zájezd, jaká je situace a poproste o předání kontaktu na vás s krátkým vzkazem. A po čase tam zavolejte, zda předali.
Můžete také zkusit vyzvědět bližší informace o něm od lidí, se kterými jste se tam seznámila blíž. Chtít někoho kontaktovat, protože se vám líbí, není podle mě žádný stalking. To až kdyby dal najevo, že s tím máte přestat a vy byste nepřestala. A sedávej panenko v koutě, když budeš hodná najdou tě, by mi osobně neimponovalo ani u ženy.
Holka ja nevím. Racio se přiklání k těm názorům, co tu padly (ani se nepředstavil, nedal kontakt, kdo ví jak to má a jaký je, kdyby chtěl tak…) Ale zase - NO A CO?! Dějí se všelijaké šílené náhody a příhody, co člověk ani nevymyslí, prostě život si zahraje. Nikdo nemůže vědět, že zrovna mezi vámi by to, i když třeba spletitou cestičkou, nevyšlo. Víš co se říká - na smrtelný posteli budeš litovat né toho co jsi udělala, ale toho co jsi neudělala. Proč to brát tak smrtelně vážně - prostě ho zkus najít. Přinejhorším co - prostě to nevyjde, no a co? I kdyby ses měla trochu ztrapnit, prostě jsi to zkusila. Na to člověk potřebuje kuráž a kus bláznovství. Kdo neriskuje, nevyhraje ![]()
Držím ti palce ![]()
@Anonymní píše:
@Ou jsi drsnáměla jsem připravenej dokonce papír s telefonním číslem, ale prostě jsem extrémní stydlín. Navíc bych mu situaci ráda vysvětlila, což s 4 dětma pobíhajícíma věčně okolo jaksi nešlo. A co by si asi tak pomyslel, kdybych mu dávala jako ještě zadaná na sebe kontakt, že jo…nejsem stalker, ale díky za Tvůj názor
A ty ctyri deti jsou vsechny tvoje? To se nedivim, ze se do velkeho seznamovani moc nehnal. Je to tvrdy, ale je to tak.