Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nene, dvě moje a dvě jeho
Tak to jooo
. Jsem nechtela byt zla rypna, ale potkat zadaneho se ctyrma detma, tak by ty blesky mohly litat a umlatila bych je hol
i.
Takze bych to zkusila pres tu cestovku, treba s tim napadem s knizkou a uvidis. Kdyz bude chtit, ozve se a kdyz ne, budes to mit uzavrene a bez otazek co by kdyby.
@Jaholos píše:
Jinak dneska se hodne resi ochrana udaju, pochybuju, ze nekdo bude jen tak riskovat a davat tyhle informace oficialni cestou. To spis chce navstivit nejaky jejich pracoviste, prinest flasku a rict nejaky pribeh. Pak vas treba nechaj nakouknout do monitoru, ale urcite nebudou posilat ty udaje a nechavat dukazy o poruseni te ochrany dat.
A proč by měli něco porušovat, prostě pošlou JEJÍ údaje JEMU a je to. Její souhlas mít budou, takže nic neporušují.
No nevím, ale to že byl na dovolené jen s dětmi opravdu neznamená, že nemá partnerku. Pokud je zadaný, aby mu ještě nezadělala na nějaký průšvih doma ![]()
@Anka1313 to je pravda, to bych vážně nerada. Prstýnek neměl, ale to už dneska nic neznamená, že jo ![]()
@Anonymní píše:
Tak to jooo. Jsem nechtela byt zla rypna, ale potkat zadaneho se ctyrma detma, tak by ty blesky mohly litat a umlatila bych je hol
i.
Takze bych to zkusila pres tu cestovku, treba s tim napadem s knizkou a uvidis. Kdyz bude chtit, ozve se a kdyz ne, budes to mit uzavrene a bez otazek co by kdyby.
Jo, mít čtyři děti svoje, to bych si už asi ani neškrtla
já to asi zkusim přes cestovku, aby mu třeba poslali mejl/vzkaz…knížka mi přijde dost nebezpečná, co kdyby byl nakonec zadaný, nikomu do zelí nepolezu a nechci dělat zle…ale nevím. Byla tam taková situace, že se míjel v moři s otcem mých dětí, kouknul na něj, pak na mě, pak znovu na něj (já si byla zaplavat a byli jsme daleko od sebe) a s kamarádem, se kterým tam byl též, si něco řekli a on rozhodil jakoby bezradně rukama a kroutil hlavou…
Mě napadá, ale možná je to blbost a jsem velká romanticka, pokud má cestovka facebook, tak tam třeba hodit na zeď fotku z dovolene a popis typu: bylo to bezva. Třeba na tebe narazí a ozve se sám.
@Anonymní píše:
@Anka1313 to je pravda, to bych vážně nerada. Prstýnek neměl, ale to už dneska nic neznamená, že jo
Neznamená, já ho také nenosím.
@Anonymní píše:Úprimne, príde mi to zúfalé
Jo, mít čtyři děti svoje, to bych si už asi ani neškrtlajá to asi zkusim přes cestovku, aby mu třeba poslali mejl/vzkaz…knížka mi přijde dost nebezpečná, co kdyby byl nakonec zadaný, nikomu do zelí nepolezu a nechci dělat zle…ale nevím. Byla tam taková situace, že se míjel v moři s otcem mých dětí, kouknul na něj, pak na mě, pak znovu na něj (já si byla zaplavat a byli jsme daleko od sebe) a s kamarádem, se kterým tam byl též, si něco řekli a on rozhodil jakoby bezradně rukama a kroutil hlavou…
@mrav píše:
Já jsem taky štíhlý, vysoký, tmavovlasý a hnědoooký. A s tříletou holčičkou. Tak - a teď tu všichni napíší, že mám přítelkyni.Ostatně - kdo by chtěl poslat pohled, rád pošlu.
Proč mám z tebe pocit, že tě ta přítelkyně až tak nebere ![]()
@Venetia píše:
Proč mám z tebe pocit, že tě ta přítelkyně až tak nebere
Jsem Valach- rád si pokecam. To ale neznamená, že Radku nemilují. ![]()
@Pvln34 proč zoufalý? Proč je tak těžký nehodnotit furt něčí život, když o tom víte naprosty kulový? Od tý doby, co se mi narodily děti, se ve vztahu trápím…pokoušeli jsme se všelijak to udržet, já se to pokoušela vydržet, protože mi partner vyhrožoval, že se pomstí na dětech. Společně jsme ale nakonec našli rozum i cestu, že je vše ok. A já za celou tu dobu nenarazila na chlapa, kterej by se mi tak líbil, kterej by mě takto oslovil, kde bych měla pocit, že jestli něco neudělám, budu toho do smrti litovat, i kdyby to nebylo dáno…hormony to fakt nejsou, na poblázněný hormony mám totiž až moc špatnejch zkušeností a dokážu se na to podívat velmi střízlivě. A že nevím, jakej je…nikdo z nás přece na začátku netuší, jakej ten druhej je, musí ho teprve poznat. Neříkejte mi, že 100% vztahů vzniká z mnoha a mnohaletého kontaktu, kdy toho člověka opravdu skrz na skrz poznáte a pak si teprve řeknete, jo, to by šlo, s tímhle chci něco tvořit, tyhle hodnoty jsou pro mě cajk ![]()
@Pvln34 …a navíc, někdy člověk prostě CÍTÍ, že tohle je jinak. Zvlášť když má poměrně silně vyvinutou intuici.
@Anonymní píše:
Jo, mít čtyři děti svoje, to bych si už asi ani neškrtlajá to asi zkusim přes cestovku, aby mu třeba poslali mejl/vzkaz…knížka mi přijde dost nebezpečná, co kdyby byl nakonec zadaný, nikomu do zelí nepolezu a nechci dělat zle…ale nevím. Byla tam taková situace, že se míjel v moři s otcem mých dětí, kouknul na něj, pak na mě, pak znovu na něj (já si byla zaplavat a byli jsme daleko od sebe) a s kamarádem, se kterým tam byl též, si něco řekli a on rozhodil jakoby bezradně rukama a kroutil hlavou…
Takže sám tam nebyl
Když zjistíš, že dotyčný bydlí na druhém konci republiky, co uděláš? O čem jste se bavili? Co děti, neřekly si něco mezi sebou? Myslím si, že si teď jen poblázněná, plus ještě ten rozchod.
@hello.dolly01 ono těžko vypsat všechny podrobnosti, to by bylo na román
poblázněná už jsem kdysi dávno byla a tohle je jiné. Vzdálenost je problém?
Nene, dvě moje a dvě jeho