Chlapi prostě, dokážou vás hodně naštvat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
10.10.19 08:18
@Khalesi píše:
Me ted doslo diky tomuhle dotazu ze co jsem zila s ex tak takovehle myslenky byli uplne bezne, a ani se za to nestydim ale vazne jsem mela potrebu mu fyzicky neco udelat. A vlastne ted, co jsem se svym novym muzem tak vuubec, doslo mi to srovnani ze u tohohle chlapa mam myslenky leda na to jak mu udelat dobre :mrgreen: myslenky na spokojenost a lasku…hergot, ja asi fakt narazila na tu moji number one :srdce: :D
Tak dik za uvedomeni si a jinak zaprscuj na svem jednani protoze tohle je evidentne blbe…(mmch jsem tri roky rozvedena takze to bylo vazne blbe)

Mas pravdu covece, kdyz zapatram v pameti tak u bejvalyho me mozna neco takoveho napadalo docela casto. Neustale vysi*al a bavit se s nim nedalo o nicem. Vztah nam dost nefungoval a proto je taky bejvalej. Se soucasnym muzem to nemam a ani jsem nemela a to jsme spolu nejakych 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 08:19

Jednou v hádce jsem měla chuť mu jednu plácnout, ale v té chvíli jsem věděla, že to nemůžu udělat, že je to přes čáru. Ale to byla jediná situace za 11 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 08:20

Měla jsem tuhle chvilku jen jednou v životě a to když jsme přešly hory, doly, lesy a desatero převýšení a milý zlatý se mě pak zeptal, z čeho že jsem tak znavená. Měla jsem chuť o něj v tu chvíli přelomit turistické hůlky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 08:22
@Anonymní píše:
Měla jsem tuhle chvilku jen jednou v životě a to když jsme přešly hory, doly, lesy a desatero převýšení a milý zlatý se mě pak zeptal, z čeho že jsem tak znavená. Měla jsem chuť o něj v tu chvíli přelomit turistické hůlky. :mrgreen:

omlouvám se za chybu..má tam být přešli…

• Citovat
  • Upravit
35414
10.10.19 08:32

Já teda jo :oops: Někdy mě dokáže tak vytočit, že mám chuť do něčeho praštit, ideálně do něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 08:33

No nic děvčátka, nečekala jsem ze se to trochu obrátí proti mne. :D samozřejmě bych nikdy manželovi neublížiloa, asi vzhledem k jeho tělesné konstituci by to asi ani nebylo fyzicky možné.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
10.10.19 08:36

Ano, měla. Rozvedla jsem se s ním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 08:39

Ja si to taky nepředstavuju denně :kytka: nebo ze bych ho mela opustit. proste jen, ze nevim vas chlap necim naštve, třeba bordel v kuchyni a vy si představíte jak po nem ty hrnce hodíte.

• Citovat
  • Upravit
40399
10.10.19 08:40
@Anonymní píše:
Holky, taky mate někdy chuť toho svojeho nakopat nebo v představách mu fyzicky ublížit?;D…myšleno s nadsázkou, i když nekdy… :lol: dik za anonym

Nakopat…to mě nikdy ani nenapadlo… :roll:

Spíš je otázka, proč Ty jsi s někým, koho máš chut nakopat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 08:42
@free333 píše:
Nakopat…to mě nikdy ani nenapadlo… :roll:Spíš je otázka, proč Ty jsi s někým, koho máš chut nakopat? ;)

dobře tak ne rovnou nakopat;) copak ti vasi chlapi jsou dokonalí?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.10.19 08:42
@Anonymní píše:
Holky, taky mate někdy chuť toho svojeho nakopat nebo v představách mu fyzicky ublížit?;D…myšleno s nadsázkou, i když nekdy… :lol: dik za anonym

Ne, nejsem zlý člověk a nenapadá mě ani ve snu ubližovat lidem, natož svým blízkým.

• Citovat
  • Upravit
40399
10.10.19 08:45
@Anonymní píše:
dobře tak ne rovnou nakopat;) copak ti vasi chlapi jsou dokonalí?

Tak myslím, že každý kdo má průměrnou inteligenci, tak tuší, že dokonalý není nikdo, každý má své chyby a taky přednosti.

A mít někoho rád znamená brát ho i s jeho chybama… ;)

Ale opravdu záleží, co máte za problémy…jsou chyby malicherné a chyby neomluvitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40399
10.10.19 08:45
@Anonymní píše:
Ja si to taky nepředstavuju denně :kytka: nebo ze bych ho mela opustit. proste jen, ze nevim vas chlap necim naštve, třeba bordel v kuchyni a vy si představíte jak po nem ty hrnce hodíte.

Ale to je tak malicherné, hrnce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 08:46

Opakuju, myšleno z nadsázkou, vas vazne nikdy chlap nevytocil tak, ze byste po nem neco hodili, zamerne nepisu nakopat. Taky nemluvim o tom ze bych ho nemilovala.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.10.19 08:47
@Anonymní píše:
Opakuju, myšleno z nadsázkou, vas vazne nikdy chlap nevytocil tak, ze byste po nem neco hodili, zamerne nepisu nakopat. Taky nemluvim o tom ze bych ho nemilovala.

O co Ti jde?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí