Chodí vaše školní děti v této době ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
14.11.20 06:34

...

Dceru (9) pouštím ven bez omezení, stejně jako na jaře. I jedna kamarádka chodí k nám domů. By se jinak zbláznily bez kontaktů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.11.20 06:39

Ne, nepoustim. Ale už budu asi muset, je to neudržitelné.
V této situaci mi nepřijde spravne, aby litaly venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.11.20 06:45
@Anonymní píše:
Ahoj, jen takové téma ze zvědavosti. Jak to mají vaše děti v této době s chozením ven. Myslím s kamarády. V práci máme dva tábory. Někteří pouští děti uplně jak kdyby nic a druzí je izolují doma a ven chodí pouze s rodiči například do přírody. V práci jsem u některých za blázna, že poustim děti (druhá a čtvrtá třída )odpoledne po výuce mezi kamarády. Ale tady s manželem oba vidíme, že jsou venku všichni. Paradoxně vic, než jindy, kdy chodí do školy. Někteří dle manžela, který má HO běhají i dopoledne, to naši mají výuku, ale po povinnostech jdou ven. Tak by mě jen zajímalo, jak je to u Vás. Raději anonym, prosím o zachování.

Dcera chodí do MŠ takže je s dětmi každý den…syn chodí ven normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
14.11.20 06:58
@Danka.12 píše:
Nepouštím. Mají distanční výuku tak mají být odděleně. Taky tady vidím děti ve skupinách a docela mě to i štve. U nás je i rozháněla policie

To jako proč? Zvolili si mluvčího a udělali z hřiště agitační středisko nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.11.20 07:04

Ne, nepoustime je ven bez dozoru, ale já bych je bez dozoru nenechala ani normálně (2. a 4. třída). Normálně mají kroužky a stýkají se s pár kamarády. Teď se spolu chodíme každý den projít, projet na kole nebo jsme na zahradě a mají každý jednoho kamaráda s kterým se stýkají, jinak se izolujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.11.20 07:06

@Danka.12 U nás rozhanela policie tlupu důchodců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
14.11.20 07:27

Dcerku (prvňačku) pouštím ven s dětmi denně. Je hodně společenská a doma by se asi zbláznila. Bydlíme v takovém satelitním městečku, mají tady malou partu dětí a lítají spolu denně, jezdí na kole a koloběžkách. Samozřejmě jde ven až poté, co skončí distanční výuka a má hotové všechny úkoly.
Mladší chodí do školky, tak je s dětmi denně, ale ta je docela introvert, odpoledne je ráda, že může sedět doma a nikde se jí nechce :)
O víkendech chodíme na procházky do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
14.11.20 07:41

U nas je na hristi porad hromada decek. Vetsina bez roušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17973
14.11.20 07:55

Na hřiště chodíme, včera tam měl kluk domluvený sraz s 1 kámošem ze školy a mladší si hrála s podobně starýma detma. Maminky bez roušek, ale dal od sebe. Ale domů na návštěvu k někomu zatím moc ne. S rodicema se vidíme, jen když jsem měla rýmu a kašel, tak jsem k nim nelezla.

To už mě víc štve, že ve škole budou mit rousky i při hodině. Holka ji ve školce taky musí mít, ale tam aspoň jdou ven, svaci aj. a nemá ji prostě několik hodin v kuse zejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.11.20 07:55

@vokishka To je všude stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
14.11.20 08:00

Naši děti (5,9) ven s kamarády můžou s nejlepšími se schází i doma.Jsou to skupinka max.3 dětí Doma by se zbláznily jak oni tak my.Jsem ráda, že nesedí u mobilu nebo PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.11.20 08:01

Poustim, i vyzvedavaji nejmladsi ze skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.11.20 08:02
@Anonymní píše:
Ahoj, jen takové téma ze zvědavosti. Jak to mají vaše děti v této době s chozením ven. Myslím s kamarády. V práci máme dva tábory. Někteří pouští děti uplně jak kdyby nic a druzí je izolují doma a ven chodí pouze s rodiči například do přírody. V práci jsem u některých za blázna, že poustim děti (druhá a čtvrtá třída )odpoledne po výuce mezi kamarády. Ale tady s manželem oba vidíme, že jsou venku všichni. Paradoxně vic, než jindy, kdy chodí do školy. Někteří dle manžela, který má HO běhají i dopoledne, to naši mají výuku, ale po povinnostech jdou ven. Tak by mě jen zajímalo, jak je to u Vás. Raději anonym, prosím o zachování.

Proc anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.11.20 08:18

Mám dceru ve školce, takže s detma je porad, odpoledne se vídáme s některými že školky, venku i doma.. My s manželem oba pracujeme ve velkém kolektivu, takže se kontaktům s lidma nevyhneme ani kdyby jsme chtěli. Straší děti jsou na SŠ a vs, ty se stykaji s kým chtějí. Kdybych měla školní děti pouštěla bych je normálně ven s kamarády, sedět doma tak dlouhou dobu bez pohybu a kontaktu s vrstevníky není pro děti nic prosprsneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.11.20 08:27

Syn ještě sám ven nechodí, ale ve školce je ve skupině dětí do oběda. U nás bylo venku donedávna hodně dětí. Počasí se zhoršilo, tak zůstávají jen ti odolnější. Lítají bez roušek a na kole. Občas se se mnou dají do řeči, tak vím, že koronavirus ještě neprodělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí