Chodíte často s dětmi do kaváren apod.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
21.11.16 16:03
@Anonymní píše: :roll: To je téma :roll:. Pardon, ale pak se nedivme, že holky na emiminu mají za povlouvačné slepice :roll:

Zkrátka a dobře, chci jít někam na kafe/čaj/čokoládu, tak jdu. Pkud nechci/nemám na to/neschvaluju to, tak nejdu. Stojím si za svým názorem kurnik, a tak to řeknu i kamarádům, kteří tlačí do kavárny, když tam nechci.

Jinak já chodím (zatím bez dětí, jsou moc malé) a ráda. A dát 150 Kč za kafe ve Starbucksu mi nevadí. Razím heslo žij a nech žít…

asi tak :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
56326
21.11.16 16:07
@Tamtama píše:
@Nimie tak rovna s mým pětiletým do restaurace jít nejde :mrgreen: u stolu sedět nevydrží, nejí, jen dělá bordel..

asi proto, že prostě není zvyklý? :nevim:
Neposedné jsou všechny děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
21.11.16 16:13
@Anonymní píše: :roll: To je téma :roll:. Pardon, ale pak se nedivme, že holky na emiminu mají za povlouvačné slepice :roll:

Zkrátka a dobře, chci jít někam na kafe/čaj/čokoládu, tak jdu. Pkud nechci/nemám na to/neschvaluju to, tak nejdu. Stojím si za svým názorem kurnik, a tak to řeknu i kamarádům, kteří tlačí do kavárny, když tam nechci.

Jinak já chodím (zatím bez dětí, jsou moc malé) a ráda. A dát 150 Kč za kafe ve Starbucksu mi nevadí. Razím heslo žij a nech žít…

fakt jo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
21.11.16 16:18
@lucenka píše:
a užíváš si to ty nebo i ty děti? Když jste někde venku a ony chtějí jít někam na čokoládu, tak jdete nebo jim to rozmluvíš, protože tobě to přijde zbytečné?

Spíše je to tak, že když jsme sami, tak nechtějí někde jít sedět. Jen když vidí ostatní. U nás je to tak, že pokud něco kupujeme, chtějí stále více. Třeba jsme teď v zimě v termálním koupališti a chtějí zmrzlinu, koupím a příště chtějí dvě. Takhle je to s nimi pořád. Jakmile si zvyknou, že něco někde koupím, chtějí to stále a ještě více. Ze svého si to ovšem platit nechtějí, to nedají ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.11.16 16:28
@Kaliopa píše:
Spíše je to tak, že když jsme sami, tak nechtějí někde jít sedět. Jen když vidí ostatní. U nás je to tak, že pokud něco kupujeme, chtějí stále více. Třeba jsme teď v zimě v termálním koupališti a chtějí zmrzlinu, koupím a příště chtějí dvě. Takhle je to s nimi pořád. Jakmile si zvyknou, že něco někde koupím, chtějí to stále a ještě více. Ze svého si to ovšem platit nechtějí, to nedají ani korunu.

ale ty jsi od toho, abys jim nastavila mantinely. Proste jednu zmrzlinu jste mely, druhou mit nebudete. Tecka.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.11.16 16:30
@Moise píše:
Neposedné jsou všechny děti

presne tak, petilete dite zvladne navstevu restaurace naprosto v pohode, zvladne to i daleko mensi dite. Za rok bude petiletak ve skole a na neposednost nebude ucitelka zvedava, kdyz jich tam ma tolik.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.11.16 16:30
@Kaliopa píše:

vždyť máš děti ještě malé na to, aby si platily pravidelně věci. A možná jsi s nimi měla od mala chodit do těch cukráren, kaváren, aby viděly kolik to stojí, jak se mají chovat. A ne jim říkat od malinka, jak jim maminka dá v dospělosti byt, jak jim zaplatí studium na VŠ v zahraničí. Pak se nemůžeš divit, že jsou rozežrané už v takhle nízkém věku.

• Citovat
  • Upravit
3641
21.11.16 16:34
@lucenka píše:
vždyť máš děti ještě malé na to, aby si platily pravidelně věci. A možná jsi s nimi měla od mala chodit do těch cukráren, kaváren, aby viděly kolik to stojí, jak se mají chovat. A ne jim říkat od malinka, jak jim maminka dá v dospělosti byt, jak jim zaplatí studium na VŠ v zahraničí. Pak se nemůžeš divit, že jsou rozežrané už v takhle nízkém věku.

Myslím, že dvou nebo tříleté dítě si cenovek nevšímá. Já jim samozřejmě neříkám, že v dospělosti dostanou byt. Ani nevědí, že je máme. Chovat se tam umí, ovšem pokud tam nejsou ve skupině ostatních 5-7 letých dětí, že…To je potom jiné, to tam křičí jedno přes druhé a já se těším, až odejdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.11.16 17:02

Jééé holky, že vás baví „krmit“ zakladatelku. Ona to tady má ve zvyku jednou za čas založit nějaký vzrušující téma (posledně to bylo myslím ohledně toho, jestli šetříte dětem na bydlení a dostali jste samy od rodičů něco do začátku) a pak si stůj co stůj obhajuje svůj názor jako ten nejlepší.. Začíná to být nuda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.11.16 17:11

@Kikuška90
mne naposledy pobavily dve totozne diskuse, zalozene anonymne s odkazy na nejake hiphopove vystoupeni deti a co na to rikame :roll:

• Citovat
  • Upravit
17472
21.11.16 17:47

@krakatice aha, to já o dospělé moc nestojím, jsem introvert a nesnáším lidi :mrgreen:
@Nimie když já už to něco dobrého k tomu nepotřebuju.. to si radši v noci tajně otevřu pytlík brambůrek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.11.16 17:51

@Kikuška90 @Hanka1 aha? Díky :kytka:. Já se právě chystala odpovědět, tak si ušetřím námahu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.11.16 17:52

@Kikuška90 @Tamtama - teď jsem si teprve všimla, že máte stejný avatar :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.16 17:54
@Moise píše:
Neposedné jsou všechny děti

on nevydrží ani doma, tak nač tím rozčilovat další lidi :nevim: @Hanka1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.16 17:55
@radúna píše:
@Kikuška90 @Tamtama - teď jsem si teprve všimla, že máte stejný avatar :oops: :lol:

jen podobný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect