Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já si myslím, že je to každého věc, jelsti chodí nebo nechodí, ale teď si asi neběhnu, ale odpověď, že si můžu upéct buchtu doma a nebo uvařit kávu, mi přijde směšná
jako jo, může člověk, ale já si myslím, že většina to bere jako oddech, odreagování..
To je stejné, jakoby někdo řekl, na co na dovolenou, že si může lehnout na zahradu-zadarmo, což může, ale prostě nemůže hanit druhému to, že chce jet na dovolenou..
jako narovinu napsat, že mě kavárna nebere, mi přijde normální ale takto.. ![]()
@Moise píše:
fakt jo?![]()
Já si za svým názorem dost stojím.. Když řeknu ne, tak ne ![]()
@Anonymní píše:
Já si za svým názorem dost stojím.. Když řeknu ne, tak ne
Jasně, ale proč anonymně? ![]()
@Hanka1 píše:
Ale vzdyt nikam chodit do kavaren nemusis a muzes si doma delat logra, kazdeho volba…
@Hanka1 píše:
@Kikuška90
mne naposledy pobavily dve totozne diskuse, zalozene anonymne s odkazy na nejake hiphopove vystoupeni deti a co na to rikame
Jo to byla tahle???
To byla šílená diskuze. absolutně bez pointy a úroveň této debaty tomu přesně odpovídá, stejně o ničem jako tahle debata. Buď troll nebo hodě frustrovaná závistivá ženská.
@Tamtama píše:
on nevydrží ani doma, tak nač tím rozčilovat další lidi@Hanka1
Možná proto, aby se to naučili?
Doma si přece můžou dovolit věci, které v restauraci/cukrárně nesmějí a naopak.
@Anonymní píše:
Já si za svým názorem dost stojím.. Když řeknu ne, tak ne
A proč ten anonym? Co je na tom tak soukromého?
@Moise píše:
Možná proto, aby se to naučili?Doma si přece můžou dovolit věci, které v restauraci/cukrárně nesmějí a naopak.
já v tom teda rozdíl nevidím, jen doma tím vytáčí jenom mě
@Lady Bee píše:
Jo to byla tahle???To byla šílená diskuze. absolutně bez pointy a úroveň této debaty tomu přesně odpovídá, stejně o ničem jako tahle debata. Buď troll nebo hodě frustrovaná závistivá ženská.
To byla ona, jak se tu srdceryvně bila za nějaké hudební vystoupení, které vymyslela, mimochodem drahé jak prase? Všechny jsme jí tady setřely a ona furt bojovala za svůj názor?
Jinak zakladatelko, utrácej si, za co chceš a ty, co to mají jinak nech žít. Každé má priorit jinde. Ani o tom nepřemýšlej, uleví se ti
.
@Tamtama píše:
já v tom teda rozdíl nevidím, jen doma tím vytáčí jenom mě
no, když to bereš takhle ![]()
@Moise nebo jaký je v tom rozdíl, jestli běhá doma nebo v restauraci? ![]()
@Moise
Já mám taky divochy, doma jaktakš jiný slušně, ale nepořádek nadělají. V cizím prostředí, kde vidí třeba ostatní děti a hračky v koutku, se z nich stávají neřízené střely, takže pro ostatní totální nevychovanci, ani jíst nechtějí (naše poslední zkušenost z dovolené). Takže doma je snušně jíst učíme, starší chodí ze školky kupodivu téměř čistý, nezamatlaný od jítla, což svědčí, že za příkladu ostatních dětí a „cízích“ autorit se chová spořádaně…Takže my se zatím restauracím a kavárnám prostě vyhýbáme (stejně bych musela dojíždět autem min. 10 km, takže k ničemu). Proč ostatním kazit pohodu při kávě a zákusku a pak tu číst, jak všichni nesnáší děti v restauracích a cukrárnách, že si je rodiče neumí vychovat atd. Takže každý to má opravdu jinak a jinak to prožívá, některé nechají děti osudu a věnují se jídlu a kámoškám, druhé mají z dýchánku jen žaludeční vředy, jak pořád děti nahání a usměrňují.
@Adinka_2012 píše:
To byla ona, jak se tu srdceryvně bila za nějaké hudební vystoupení, které vymyslela, mimochodem drahé jak prase? Všechny jsme jí tady setřely a ona furt bojovala za svůj názor?Jinak zakladatelko, utrácej si, za co chceš a ty, co to mají jinak nech žít. Každé má priorit jinde. Ani o tom nepřemýšlej, uleví se ti.
Ona byla choreografkou toho vystoupení, jo? Na to jste přišli jak? Nebo to napsala?