Chodíte často s dětmi do kaváren apod.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
21.11.16 17:58
@Tamtama píše:
jen podobný :mrgreen:

Ták ták.. jen stejný muster :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.11.16 18:02

@Tamtama oops :oops: :mrgreen: A jó, máš recht. Já nečetla pořádně :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
21.11.16 18:09

Já si myslím, že je to každého věc, jelsti chodí nebo nechodí, ale teď si asi neběhnu, ale odpověď, že si můžu upéct buchtu doma a nebo uvařit kávu, mi přijde směšná :mrgreen: jako jo, může člověk, ale já si myslím, že většina to bere jako oddech, odreagování..
To je stejné, jakoby někdo řekl, na co na dovolenou, že si může lehnout na zahradu-zadarmo, což může, ale prostě nemůže hanit druhému to, že chce jet na dovolenou..
jako narovinu napsat, že mě kavárna nebere, mi přijde normální ale takto.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 18:25
@Moise píše:
fakt jo? :lol: :lol:

Já si za svým názorem dost stojím.. Když řeknu ne, tak ne ;)

• Citovat
  • Upravit
5724
21.11.16 18:44
@Anonymní píše:
Já si za svým názorem dost stojím.. Když řeknu ne, tak ne ;)

Jasně, ale proč anonymně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
21.11.16 19:37
@Hanka1 píše:
Ale vzdyt nikam chodit do kavaren nemusis a muzes si doma delat logra, kazdeho volba… ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
21.11.16 19:55
@Hanka1 píše:
@Kikuška90
mne naposledy pobavily dve totozne diskuse, zalozene anonymne s odkazy na nejake hiphopove vystoupeni deti a co na to rikame :roll:

Jo to byla tahle??? 8o To byla šílená diskuze. absolutně bez pointy a úroveň této debaty tomu přesně odpovídá, stejně o ničem jako tahle debata. Buď troll nebo hodě frustrovaná závistivá ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
21.11.16 20:22
@Tamtama píše:
on nevydrží ani doma, tak nač tím rozčilovat další lidi :nevim: @Hanka1

Možná proto, aby se to naučili? :nevim: Doma si přece můžou dovolit věci, které v restauraci/cukrárně nesmějí a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
21.11.16 20:23
@Anonymní píše:
Já si za svým názorem dost stojím.. Když řeknu ne, tak ne ;)

A proč ten anonym? Co je na tom tak soukromého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.16 20:47
@Moise píše:
Možná proto, aby se to naučili? :nevim: Doma si přece můžou dovolit věci, které v restauraci/cukrárně nesmějí a naopak.

já v tom teda rozdíl nevidím, jen doma tím vytáčí jenom mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.11.16 20:47
@Lady Bee píše:
Jo to byla tahle??? 8o To byla šílená diskuze. absolutně bez pointy a úroveň této debaty tomu přesně odpovídá, stejně o ničem jako tahle debata. Buď troll nebo hodě frustrovaná závistivá ženská.

To byla ona, jak se tu srdceryvně bila za nějaké hudební vystoupení, které vymyslela, mimochodem drahé jak prase? Všechny jsme jí tady setřely a ona furt bojovala za svůj názor?

Jinak zakladatelko, utrácej si, za co chceš a ty, co to mají jinak nech žít. Každé má priorit jinde. Ani o tom nepřemýšlej, uleví se ti :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
21.11.16 20:50
@Tamtama píše:
já v tom teda rozdíl nevidím, jen doma tím vytáčí jenom mě

no, když to bereš takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.16 20:56

@Moise nebo jaký je v tom rozdíl, jestli běhá doma nebo v restauraci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.11.16 21:03

@Moise
Já mám taky divochy, doma jaktakš jiný slušně, ale nepořádek nadělají. V cizím prostředí, kde vidí třeba ostatní děti a hračky v koutku, se z nich stávají neřízené střely, takže pro ostatní totální nevychovanci, ani jíst nechtějí (naše poslední zkušenost z dovolené). Takže doma je snušně jíst učíme, starší chodí ze školky kupodivu téměř čistý, nezamatlaný od jítla, což svědčí, že za příkladu ostatních dětí a „cízích“ autorit se chová spořádaně…Takže my se zatím restauracím a kavárnám prostě vyhýbáme (stejně bych musela dojíždět autem min. 10 km, takže k ničemu). Proč ostatním kazit pohodu při kávě a zákusku a pak tu číst, jak všichni nesnáší děti v restauracích a cukrárnách, že si je rodiče neumí vychovat atd. Takže každý to má opravdu jinak a jinak to prožívá, některé nechají děti osudu a věnují se jídlu a kámoškám, druhé mají z dýchánku jen žaludeční vředy, jak pořád děti nahání a usměrňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
21.11.16 21:08
@Adinka_2012 píše:
To byla ona, jak se tu srdceryvně bila za nějaké hudební vystoupení, které vymyslela, mimochodem drahé jak prase? Všechny jsme jí tady setřely a ona furt bojovala za svůj názor?Jinak zakladatelko, utrácej si, za co chceš a ty, co to mají jinak nech žít. Každé má priorit jinde. Ani o tom nepřemýšlej, uleví se ti :kytka:.

Ona byla choreografkou toho vystoupení, jo? Na to jste přišli jak? Nebo to napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí