Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
trochu nechápu dotaz a dokonce i některé reakce…proc by se leginy nenosily? Já nosím neustále. Jsou to vlastně jediné kalhoty, které na sebe natáhnu. Džíny apod jsou mi silně nepohodlné, všude táhnou, tlačí, nemam je ráda. Jsem na pohodlí. Legín mám různé typy. Sportovní, teplejší, tenké elegantní…dnes už přece nejsou takové ty leginy, ve kterých prosvítá zadek
takové ty laciné, co seženete u vonga z punčochového materiálu. Dnes jsou materiály kvalitní, třeba na sportovních eshopech, lelosi, gymbeam, litex apod…
Obyčejný leginy nosim doma, nebo na zahradu, sportovní při sportu nebo i když jdu s dítětem na hřiště.. Nebo leginy s delší tunikou třeba na nákup, do práce ne, tam chodím lépe oblekana..
Taky nosím běžně, mám 34ku a nepřijde mi to vůbec blbý…Ale kolikrát když vidím ty 15 letý holky jak jim prosvita celulitida ![]()
Děkuju pěkně
Nosím na vycházky úplně běžně, ale lepší od Lelosi. Doma chodím v teplakach z Lidlu ![]()
Chodím, přes den se neprevlekam, takže když si je obleču rano, jdu v nich i ven. Stejně tak si někdy vezmu na doma i dziny
nebo saty
já to stridam ![]()
A nosím i do práce. A dovolím si tvrdit, že chodím dobře oblékaná. Ono fakt záleží, jaké leginy, co k nim, prostě na výsledném dojmu..
Nosím doma i venku, ale záleží, kam jdu. Jestli jenom na procházku nebo do obchodu, beru legíny. Když jdu někam na návštěvu, nebo do kavárny, restaurace (když byly ještě otevřené
) volím rifle.
ale celkově dávám přednost pohodlí ![]()
@Sardelka píše:
Pouze na doma, na ven se to nehodi, max s kosem.
Já mám furt hezký nohy a perdel, můžu si to dovolit ![]()
Nenosím, jsou mi nepohodlné a nelíbí se mi. Na doma mám tepláky nebo domácí kalhoty, v létě šaty či šortky. Na ven mám kalhoty či džíny o víkendu, do práce šaty, sukně apod. A dodám, že velikost mám 36, takže žádné XL rozměry…
Přemýšlela jsem a vlastně je nosím pořád. Ráno se vzbudím, natáhnu legíny a jdu běhat. Pak vezmu jiné legíny, sednu na kolo a jedu do práce. V práci jsem a kostýmovou bitch, ale pak zas legíny a tradá na kole domů. Nikam jinam vlastně nechodím
Jen do přírody a to mám taky legíny. Dokonce mám ráda co nejbarevnější.
@Bábrdl píše:
Já mám furt hezký nohy a perdel, můžu si to dovolit
To mam ja taky a leginy stejne na ven nenosim
![]()
Na doma jasně. Na ven mám lepší, ale nosím je jen s delší tunikou. S krátkým vrškem bych si je ven nevzala, ani kdybych byla hubená jako koza, nelíbí se mi to.