Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se líbí, když je to k něčemu vrstvenému. Ale musí být dlouhé štíhlé nohy, jinak je to fakt spíš na škodu. něco v tomhle stylu je myslím v pohodě. Jen bych asi nedávala moc ten kontrast černé legíny ke světlému vršku, spíš podobné odstíny.
@robínek píše:
Mně se líbí, když je to k něčemu vrstvenému. Ale musí být dlouhé štíhlé nohy, jinak je to fakt spíš na škodu. něco v tomhle stylu je myslím v pohodě. Jen bych asi nedávala moc ten kontrast černé legíny ke světlému vršku, spíš podobné odstíny.
Tak to je hodne muj styl, ja jen volim jine barvy, jsem podzimni typ.
A dlouhe nohy mam ![]()
@Lenka_Hal píše:
Tak to je hodne muj styl, ja jen volim jine barvy, jsem podzimni typ.
A dlouhe nohy mam
Tak to je právě podle mě super styl pro někoho, kdo je vysoký, štíhlý a nechce vypadat usedle. ![]()
Ještě se mi líbí kombinace s nějakým tlustosvetrem a kotníčkové boty k tomu, ale zase bych asi nedala takový barevný kontrast.
Takhle to taky delam, cela cerna upla a na to hodim nejaky barevny volny hadrik.

@Lenka_Hal píše:
Takhle to taky delam, cela cerna upla a na to hodim nejaky barevny volny hadrik.
To je hezký. Škoda, že jsem prcek, nohy bych na to měla. ![]()
@robínek píše:
To je hezký. Škoda, že jsem prcek, nohy bych na to měla.
A vadi to, ze si mala, kdyz mas hezky nohy? ![]()
@Lenka_Hal píše:
A vadi to, ze si mala, kdyz mas hezky nohy?
No, mám 168, ale nějak to není ono s dlouhýma legínama. Tříčtvrťáky jsou v pohodě.
@robínek píše:
No, mám 168, ale nějak to není ono s dlouhýma legínama. Tříčtvrťáky jsou v pohodě.
Aha, no ja to vzdycky brala tak, ze dlouhe nohy jsou super k leginam, ale ne absolutne, ale relativne k telu
To uz je takova deformace mistnim vlivem, tady mi prijde, ze maji zeny relativne velmi kratke nohy. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Aha, no ja to vzdycky brala tak, ze dlouhe nohy jsou super k leginam, ale ne absolutne, ale relativne k teluTo uz je takova deformace mistnim vlivem, tady mi prijde, ze maji zeny relativne velmi kratke nohy.
Tady jako v USA? Je to možný, já zase ve VB koukala, že Asiatky mají nohy docela křivé. Možná jsem.moc kritická, ale na mně dlouhý legíny nejsou nic moc. Podobně se mi. líbí košilové šaty, ale na mně je to jak. pytel. Jde prostě o proporce.
@robínek píše:
Tady jako v USA? Je to možný, já zase ve VB koukala, že Asiatky mají nohy docela křivé. Možná jsem.moc kritická, ale na mně dlouhý legíny nejsou nic moc. Podobně se mi. líbí košilové šaty, ale na mně je to jak. pytel. Jde prostě o proporce.
ANo, v USA. A primo v Texasu mu to prijde jeste vyraznejsi.
@Lenka_Hal píše:
ANo, v USA. A primo v Texasu mu to prijde jeste vyraznejsi.
Tak buď ráda, líp vyníkneš. ![]()
A malá odbočka: je v USA fakt tolik tlustých mladých lidí? Já tedy ve VB loni žasla, jak se to zhoršilo. Nebyl problém potkat dvacítku, co se sotva valila. Jako Češky jsou taky oplácaný, ale morbidně obézní mladí tu moc nejsou. Zatím tedy.
@robínek píše:
Tak buď ráda, líp vyníkneš.
A malá odbočka: je v USA fakt tolik tlustých mladých lidí? Já tedy ve VB loni žasla, jak se to zhoršilo. Nebyl problém potkat dvacítku, co se sotva valila. Jako Češky jsou taky oplácaný, ale morbidně obézní mladí tu moc nejsou. Zatím tedy.
Ten rozdil jsem vnimala tak pred 10lety, vzdy pri navsteve CR. Ted uz ani ne. Hodne zalezi, v jake si oblasti. Vetsi mesta, bohtasi ctvrti a tak, tam to byva vcelku normalni. Kdyz jsme zili v North Country, sever NY, tam to bylo teda dost vyrazne.
No a tady teda vyniknu vyskou
Treba v Holandsku jsem si treba prisla takova prumerne vysoka. ![]()
@Lenka_Hal píše:
No a tady teda vyniknu vyskouTreba v Holandsku jsem si treba prisla takova prumerne vysoka.
To mi povídej, v Holandsku jsem si přišla jak hobitka. ![]()