Chodíte v leginách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
1.4.21 15:55

Mně se líbí, když je to k něčemu vrstvenému. Ale musí být dlouhé štíhlé nohy, jinak je to fakt spíš na škodu. něco v tomhle stylu je myslím v pohodě. Jen bych asi nedávala moc ten kontrast černé legíny ke světlému vršku, spíš podobné odstíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.4.21 16:00
@robínek píše:
Mně se líbí, když je to k něčemu vrstvenému. Ale musí být dlouhé štíhlé nohy, jinak je to fakt spíš na škodu. něco v tomhle stylu je myslím v pohodě. Jen bych asi nedávala moc ten kontrast černé legíny ke světlému vršku, spíš podobné odstíny.

Tak to je hodne muj styl, ja jen volim jine barvy, jsem podzimni typ.
A dlouhe nohy mam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.21 16:01
@Lenka_Hal píše:
Tak to je hodne muj styl, ja jen volim jine barvy, jsem podzimni typ.
A dlouhe nohy mam :mrgreen:

Tak to je právě podle mě super styl pro někoho, kdo je vysoký, štíhlý a nechce vypadat usedle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.21 16:15

Ještě se mi líbí kombinace s nějakým tlustosvetrem a kotníčkové boty k tomu, ale zase bych asi nedala takový barevný kontrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.4.21 16:27

Takhle to taky delam, cela cerna upla a na to hodim nejaky barevny volny hadrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.21 16:32
@Lenka_Hal píše:
Takhle to taky delam, cela cerna upla a na to hodim nejaky barevny volny hadrik.

To je hezký. Škoda, že jsem prcek, nohy bych na to měla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.4.21 16:35
@robínek píše:
To je hezký. Škoda, že jsem prcek, nohy bych na to měla. ;)

A vadi to, ze si mala, kdyz mas hezky nohy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.21 16:42
@Lenka_Hal píše:
A vadi to, ze si mala, kdyz mas hezky nohy? :think:

No, mám 168, ale nějak to není ono s dlouhýma legínama. Tříčtvrťáky jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.4.21 16:59
@robínek píše:
No, mám 168, ale nějak to není ono s dlouhýma legínama. Tříčtvrťáky jsou v pohodě.

Aha, no ja to vzdycky brala tak, ze dlouhe nohy jsou super k leginam, ale ne absolutne, ale relativne k telu :) To uz je takova deformace mistnim vlivem, tady mi prijde, ze maji zeny relativne velmi kratke nohy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.21 17:11
@Lenka_Hal píše:
Aha, no ja to vzdycky brala tak, ze dlouhe nohy jsou super k leginam, ale ne absolutne, ale relativne k telu :) To uz je takova deformace mistnim vlivem, tady mi prijde, ze maji zeny relativne velmi kratke nohy. :nevim:

Tady jako v USA? Je to možný, já zase ve VB koukala, že Asiatky mají nohy docela křivé. Možná jsem.moc kritická, ale na mně dlouhý legíny nejsou nic moc. Podobně se mi. líbí košilové šaty, ale na mně je to jak. pytel. Jde prostě o proporce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.4.21 17:16
@robínek píše:
Tady jako v USA? Je to možný, já zase ve VB koukala, že Asiatky mají nohy docela křivé. Možná jsem.moc kritická, ale na mně dlouhý legíny nejsou nic moc. Podobně se mi. líbí košilové šaty, ale na mně je to jak. pytel. Jde prostě o proporce.

ANo, v USA. A primo v Texasu mu to prijde jeste vyraznejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.21 17:26
@Lenka_Hal píše:
ANo, v USA. A primo v Texasu mu to prijde jeste vyraznejsi.

Tak buď ráda, líp vyníkneš. :pankac:
A malá odbočka: je v USA fakt tolik tlustých mladých lidí? Já tedy ve VB loni žasla, jak se to zhoršilo. Nebyl problém potkat dvacítku, co se sotva valila. Jako Češky jsou taky oplácaný, ale morbidně obézní mladí tu moc nejsou. Zatím tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.4.21 17:30
@robínek píše:
Tak buď ráda, líp vyníkneš. :pankac:
A malá odbočka: je v USA fakt tolik tlustých mladých lidí? Já tedy ve VB loni žasla, jak se to zhoršilo. Nebyl problém potkat dvacítku, co se sotva valila. Jako Češky jsou taky oplácaný, ale morbidně obézní mladí tu moc nejsou. Zatím tedy.

Ten rozdil jsem vnimala tak pred 10lety, vzdy pri navsteve CR. Ted uz ani ne. Hodne zalezi, v jake si oblasti. Vetsi mesta, bohtasi ctvrti a tak, tam to byva vcelku normalni. Kdyz jsme zili v North Country, sever NY, tam to bylo teda dost vyrazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.4.21 17:32

No a tady teda vyniknu vyskou :mrgreen: Treba v Holandsku jsem si treba prisla takova prumerne vysoka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.21 17:39
@Lenka_Hal píše:
No a tady teda vyniknu vyskou :mrgreen: Treba v Holandsku jsem si treba prisla takova prumerne vysoka. :mrgreen:

To mi povídej, v Holandsku jsem si přišla jak hobitka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová