Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Myslím klasické černé legíny. A chodíte v nich běžně mezi lidi jen doma?
chodím v nich kamkoliv…v černých i v jiných ![]()
To tu dlouho nebylo ![]()
@xkoup21 píše:
Ja jen doma nebo na zahradu. Mezi lidi ne a uz vubec ne treba nakoupit nebo do prace.
na nakup nosim manšestrová leginy…by mne zajímalo, kdo by to poznal.
@Čičorečka píše:
Já je dřív nosila často, i ven. Vypadala jsem v nich dobře. Ale po porodu preferuju bombarďáky oproti přiléhavým neviditelným kalhotkámA podle mě větší trapas než legíny, je rýsující se prádlo. Takže legíny si beru jen, když mám chuť vzít si tanga. A mimo jiné, legíny už dnes fakt neznamenají poloprůsvitný bavlněný vytahaný hnusy z háemka.
to k nim nosis neco kratkeho, ze ti je vidět spodní prádlo?
@Venetia píše:
to k nim nosis neco kratkeho, ze ti je vidět spodní prádlo?
No jo, nosím k nim normální triko. Já úplně nevidím rozdíl mezi kvalitníma legínama a slim džínama. Mně naopak úplně nesedí legíny k šatům a dlouhým halenkám (jdu běhat, nebo na rande, ještě jsem se nerozhodla).
@Čičorečka píše:
No jo, nosím k nim normální triko. Já úplně nevidím rozdíl mezi kvalitníma legínama a slim džínama. Mně naopak úplně nesedí legíny k šatům a dlouhým halenkám (jdu běhat, nebo na rande, ještě jsem se nerozhodla).
ja naopak k tem delsim vecem, tricko by mne k tomu nikdy nenapadlo
Ne v životě bych v leginách ven nevyšla. Beru to jako spodní prádlo. Dovedu si to představit v zimě jako punčocháče.
@Venetia píše:
ja naopak k tem delsim vecem, tricko by mne k tomu nikdy nenapadlo
Beru legíny, kecky, triko a džísku a frčim. Když mám právě náladu na pohodlnější kalhotky, tak vezmu kardigan. Ale v šatech by mi přišlo, že mám spíš podvlíkačky, než legíny. To je prostě o osobním pocitu, asi to neumím vysvětlit.
V legínách chodím, ale vždy k tomu mám delší vršek nebo sukni. S krátkým trikem jen po doma.
Když vás tolik chodí v leginach i mimo domov, dejte tip na dobré černé legíny - mám jen obyčejný z Lidlu, HaM, v tom se mi ven chodit nechce, ale v zimě k šatům do kozacek by se hodily.
Jenom doma nebo na sport. Přijde mi to stejný level jako tepláky. Nelíbí se mi to hromadné nošení, málo které ti sluší, ale hlavně že to je pohodlné.
![]()
@Čičorečka píše:
Mne ta definice taky neni az tak jasna. Posledni jsem si koupila tohle a rekla bych, ze to leginy jsou. Neni tam zadny knoflik, zip, proste se to natahne jak punochy. Ale ma to kapsy… ![]()
https://www. amazon. com/Ginasy-Stretch-Comfort-Office-XL-Waist/dp/B08B7XXBKH/ref=cs_sr_dp4?dchild=1&keywords=Ginasy+Dress+Pants+for+Women+Stretch+Pull-on+Pants+Ease+into+Comfort+Office+Ponte+Pants&qid=1617223185&sr=8-5

@acimedaca píše:
Když vás tolik chodí v leginach i mimo domov, dejte tip na dobré černé legíny - mám jen obyčejný z Lidlu, HaM, v tom se mi ven chodit nechce, ale v zimě k šatům do kozacek by se hodily.
Na sport a volný čas nosím tyhle, jsou super, že mají vysoký pas, takže nesklouzávají:
https://www.fler.cz/…ack-10967080
Kdybych to nosila třeba k delší tunice „mezi lidi“, vzala bych si tyhle:
https://www.fler.cz/…arol-8889905
@mado píše:
@Lenka_Hal já bych to nazvala tepláky.
Tak o teplakach mam uplne jinou predstavu. ![]()