Chodíte v leginách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106227
31.3.21 21:09
@GabinkaCh píše:
Myslím klasické černé legíny. A chodíte v nich běžně mezi lidi jen doma?

chodím v nich kamkoliv…v černých i v jiných :D
To tu dlouho nebylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106227
31.3.21 21:17
@xkoup21 píše:
Ja jen doma nebo na zahradu. Mezi lidi ne a uz vubec ne treba nakoupit nebo do prace.

na nakup nosim manšestrová leginy…by mne zajímalo, kdo by to poznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106227
31.3.21 21:25
@Čičorečka píše:
Já je dřív nosila často, i ven. Vypadala jsem v nich dobře. Ale po porodu preferuju bombarďáky oproti přiléhavým neviditelným kalhotkám :lol: A podle mě větší trapas než legíny, je rýsující se prádlo. Takže legíny si beru jen, když mám chuť vzít si tanga. A mimo jiné, legíny už dnes fakt neznamenají poloprůsvitný bavlněný vytahaný hnusy z háemka.

to k nim nosis neco kratkeho, ze ti je vidět spodní prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.3.21 21:31
@Venetia píše:
to k nim nosis neco kratkeho, ze ti je vidět spodní prádlo?

No jo, nosím k nim normální triko. Já úplně nevidím rozdíl mezi kvalitníma legínama a slim džínama. Mně naopak úplně nesedí legíny k šatům a dlouhým halenkám (jdu běhat, nebo na rande, ještě jsem se nerozhodla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106227
31.3.21 21:33
@Čičorečka píše:
No jo, nosím k nim normální triko. Já úplně nevidím rozdíl mezi kvalitníma legínama a slim džínama. Mně naopak úplně nesedí legíny k šatům a dlouhým halenkám (jdu běhat, nebo na rande, ještě jsem se nerozhodla).

ja naopak k tem delsim vecem, tricko by mne k tomu nikdy nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
31.3.21 21:33

Ne v životě bych v leginách ven nevyšla. Beru to jako spodní prádlo. Dovedu si to představit v zimě jako punčocháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.3.21 21:36
@Venetia píše:
ja naopak k tem delsim vecem, tricko by mne k tomu nikdy nenapadlo

Beru legíny, kecky, triko a džísku a frčim. Když mám právě náladu na pohodlnější kalhotky, tak vezmu kardigan. Ale v šatech by mi přišlo, že mám spíš podvlíkačky, než legíny. To je prostě o osobním pocitu, asi to neumím vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
31.3.21 21:38

V legínách chodím, ale vždy k tomu mám delší vršek nebo sukni. S krátkým trikem jen po doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.3.21 21:52

Doma občas ano. Venku ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
31.3.21 22:20

Když vás tolik chodí v leginach i mimo domov, dejte tip na dobré černé legíny - mám jen obyčejný z Lidlu, HaM, v tom se mi ven chodit nechce, ale v zimě k šatům do kozacek by se hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
31.3.21 22:35

Jenom doma nebo na sport. Přijde mi to stejný level jako tepláky. Nelíbí se mi to hromadné nošení, málo které ti sluší, ale hlavně že to je pohodlné. 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
31.3.21 22:38
@Čičorečka píše:

Mne ta definice taky neni az tak jasna. Posledni jsem si koupila tohle a rekla bych, ze to leginy jsou. Neni tam zadny knoflik, zip, proste se to natahne jak punochy. Ale ma to kapsy… :think:
https://www. amazon. com/Ginasy-Stretch-Comfort-Office-XL-Waist/dp/B08B7XXBKH/ref=cs_sr_dp4?dchild=1&keywords=Ginasy+Dress+Pants+for+Women+Stretch+Pull-on+Pants+Ease+into+Comfort+Office+Ponte+Pants&qid=1617223185&sr=8-5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
31.3.21 23:13
@acimedaca píše:
Když vás tolik chodí v leginach i mimo domov, dejte tip na dobré černé legíny - mám jen obyčejný z Lidlu, HaM, v tom se mi ven chodit nechce, ale v zimě k šatům do kozacek by se hodily.

Na sport a volný čas nosím tyhle, jsou super, že mají vysoký pas, takže nesklouzávají:
 https://www.fler.cz/…ack-10967080

Kdybych to nosila třeba k delší tunice „mezi lidi“, vzala bych si tyhle:
 https://www.fler.cz/…arol-8889905

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21849
1.4.21 00:16

@Lenka_Hal já bych to nazvala tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit