Chování matky - nestranný názor prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
19.12.16 20:08

No tak ať ti je přenechají. Kdyby to nechtěli, tak by to na tebe nepsali. Táta s tím souhlasí, že se je chystáš nechat matce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.16 20:09

@Monchichik Tatkovi se to bojim rict, ten ji uz ani citit nemuze. Chce po nem nejmene 12 milionu v majetku nebo penězích. S tim barakem, nechci jít pres mrtvoly a byt nejaka drza, kdyz je jejich. Ale pomohlo by nam neplatit rok nekde 10 tisic nájem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.16 20:13

@Bohulinka On neni rozpadly. Je to velky krasny dum, ale jak tam nikdo ted nebydli, tak samozrejme chátrá, vlhne a zahrada je zarostla. Rádi bychom se i o nej starali. Radi zahradnicime a hlavně ten dům miluju. Miluju zahradu i svuj byvaly detsky pokoj, hodně pri me ten dum znamená.

• Citovat
  • Upravit
32325
19.12.16 20:13

No ale pořád je dům i tátovo, zatím nic nevysoudila, takže nechápu, proč bys tam nemohla jít. Tátovi bych to s pozemkama řekla, protože ty se evidentně neumíš bránit a pozemky snad platil i táta, ne? Takže k tomu má taky co říct. Snaží se vás asi obrat o všechno co může. Maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
19.12.16 20:19

Jak taková potvora mohla vychovat tak hodnou až hloupou ženu, to nechápu :zed: Pozemky jsou tvoje né že ji to zaplatíš, chudák táta bojuje a ty ji to ještě přenecháš :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.16 20:22

@Monchichik Nechci proti jeji vůli, kdyz maji stejny podíl. Ach jo. Nevím co teď. Za 4 měsíce se vracíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.16 20:25

@SlecnaSally Tam jde o to, ze pozemky byly kupovane z jejich peněz a v te dobe napsany na me zrejme kvůli danim nebo ja nevim. Do budoucna mely byt dle tatky naše, ale mamca tvrdi ze ne. Nechci nikoho okrást. Jsou na mě, ale stejne tak by byly i mych sourozenců, ne jen moje, s těmi bych se tez rozdelila spravedlivě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.16 20:26

Jinak matka byla úžasná maminka, dokud se nasi nerozvedli. Takze me vychovala slušně a za spoutu věcí, jsem ji vděčná a nechci ji ublížit.

• Citovat
  • Upravit
9719
19.12.16 20:33
@Anonymní píše:
Dobry den,

prosím o anonymní zpověď. Shrnu rychle fakta. Moji rodice - 8 let rozvedení. Stale se soudí o majetek. Matka po rozvodu odesla se 4 milony + dvema domy v hodnote 3 a 5 milionu. Zbytek majetku zůstal nerozdelen, toto bylo napsano na ní. Nyni se soudí o další majetek - dům ve kterém jsme vyrustaly, plus pozemky, ktere jsou na me jmeno. Dum je prazdny a plati ho otec. My nyni zijeme v zahranici a mame v planu se vratit. Taťka nam nabidl, at se nastehujeme do prazdneho domu, ktery chátrá. Bylo by to na cas, budeme stavet svůj. Matka ale nesouhlasila, s tim, ze barak chce ona vysoudit a ze ji ho udajne znicime a osedime sedacku. Mame misto toho jit nekam do bytu a platit najem, kdyz barak je prázdný. Další věc jsou pozemky psane na mě, i ty ona chce, přesto ze otec tvrdi, že byly kupovane pro nas deti a chce abychom je prodaly a peníze si rozdelily. Navrhala jsem ji tedy, ze ji pulku penez dam a zbytek si rozdelime se sourozenci. Ona ale nechce, ze pozemky jsou její a chce je celé. Při té příležitosti nas nazvala parazitama, kteří parazituji na své matce a máme se osamostatnit. Přitom ja jsem od roku 2011 v zahraničí a z domu jsem odešla v 15 na intr, živili me tedy po celou dobu studují do 25let. 6 let jsem už úplně mimo domov. Starsi sestra s matkou téměř nekomunikuje, ale ja o ní prijit nechci, ani nechci byt nevdecne dítě. Nedej boze parazit. :-( Ale jsme orpavdu takovi paraziti, že chceme rok bydlet v chatrajicim domě, ktery sice je i jeji, ale platí ho otec? Vsechny naklady by sly za námi a nabídli jsme ji i najem platit. Pry bychom ji ale prosedeli sedacku. ( 10 let starou)

Děkuji za nazory

Máti je teda a přes držku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
19.12.16 20:37
@Anonymní píše:
@SlecnaSally Tam jde o to, ze pozemky byly kupovane z jejich peněz a v te dobe napsany na me zrejme kvůli danim nebo ja nevim. Do budoucna mely byt dle tatky naše, ale mamca tvrdi ze ne. Nechci nikoho okrást. Jsou na mě, ale stejne tak by byly i mych sourozenců, ne jen moje, s těmi bych se tez rozdelila spravedlivě.

Kdo ty peníze vydělal, kdo ty pozemky nakoupil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
19.12.16 20:40
@Anonymní píše:
Dobry den,prosím o anonymní zpověď. Shrnu rychle fakta. Moji rodice - 8 let rozvedení. Stale se soudí o majetek. Matka po rozvodu odesla se 4 milony + dvema domy v hodnote 3 a 5 milionu. Zbytek majetku zůstal nerozdelen, toto bylo napsano na ní. Nyni se soudí o další majetek - dům ve kterém jsme vyrustaly, plus pozemky, ktere jsou na me jmeno. Dum je prazdny a plati ho otec. My nyni zijeme v zahranici a mame v planu se vratit. Taťka nam nabidl, at se nastehujeme do prazdneho domu, ktery chátrá. Bylo by to na cas, budeme stavet svůj. Matka ale nesouhlasila, s tim, ze barak chce ona vysoudit a ze ji ho udajne znicime a osedime sedacku. Mame misto toho jit nekam do bytu a platit najem, kdyz barak je prázdný. Další věc jsou pozemky psane na mě, i ty ona chce, přesto ze otec tvrdi, že byly kupovane pro nas deti a chce abychom je prodaly a peníze si rozdelily. Navrhala jsem ji tedy, ze ji pulku penez dam a zbytek si rozdelime se sourozenci. Ona ale nechce, ze pozemky jsou její a chce je celé. Při té příležitosti nas nazvala parazitama, kteří parazituji na své matce a máme se osamostatnit. Přitom ja jsem od roku 2011 v zahraničí a z domu jsem odešla v 15 na intr, živili me tedy po celou dobu studují do 25let. 6 let jsem už úplně mimo domov. Starsi sestra s matkou téměř nekomunikuje, ale ja o ní prijit nechci, ani nechci byt nevdecne dítě. Nedej boze parazit. :-( Ale jsme orpavdu takovi paraziti, že chceme rok bydlet v chatrajicim domě, ktery sice je i jeji, ale platí ho otec? Vsechny naklady by sly za námi a nabídli jsme ji i najem platit. Pry bychom ji ale prosedeli sedacku. ( 10 let starou)
as
Děkuji za nazory
…mám pocit že mamka je nespokojená sama se sebou se svým životem a tak trochu kolem sebe kope a dělá dusno… víš co, udělala bych gesto a šla bydlet dočasně někam do pronajmu - pro klid. Tatkovi bych to vysvetlila a mamka se třeba někdy chytne za hlavu - já jsem vždy raději na koni..když se nastehujes do toho baraku tak vas bude mamka nazývat dal parazitama, pomlouvat jak jste na ní zavislí, vykládat to všude… trochu vím o čem mluvím - Muj tatka třeba před lidma všude vykladá jak všichni jen čekáme až umře a budem dědit protože máme hov. o a on je naše jedina spása…přitom ja jsem take od 22 sobestačná a myslím že hov. o teda určitě nemám!! mám se dobře a v podstatě mám všeho tak akorát. nechci se honit za majetkem proč? bydlet kde máme, auto taky, dovolene až až a ještě něco zbyde tak proč hromadit majetek…jsem radši s dětma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.12.16 20:40

Vubec bych se s mati nebavila :think: a sla do toho baraku, rok je kratka doba, soudy nic nevyresi…
Pozemky bych prodala a rozdělila se POUZE se sourozenci (pokud nic nedostali)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
19.12.16 20:42

Kdyz pominu moralni stranku veci, tak na koho je nyni dum psany? Po rozvodu musel byt nejak majetek vyporadan. Pokud je dum ve spolecnem vlastnictvi tvych rodicu, pak potrebujes souhlas obou k uzivani. Pokud je jen tveho taty, tak ho uzivej s jeho souhlasem. Budouci soudni spor te nemusi zajimat (dost mozna na nej ani nedojde a mama jen dela dusno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.16 20:47

@SlecnaSally Koupili je společně. Vydělával pul manzelstvi jen otec, ale to on nechtěl aby matka pracovala. Ona ale pecovala o domy a zahrady. Hodně pestovala zeleninu atd. Doma se nevalelala. A byli manželé, takže neni podstatné, kdo peníze přinesl domů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.16 20:49

@Manticora Dům je stálé obou rodičů. Majetkové vypořádání zatím stále neprobehlo, ani po 8 letech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová