Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
proseděli sedačku?
No ty voe to je matka za všechny prachy
Neskutečný…No nejspíš by po vás chtěla i peníze za vydýchaný vzduch
![]()
to jsou věci toto, to jsem fakt nežral ![]()
@Anonymní píše:
Pozemky jsou psany na me, ale kupovali je rodiče. Takze moje nejsou. Byli asi urcene k tomu, ze nam je jednou rodice daji. Ale porad jsou jejich. Ze zakona moje, ale to nehraje roli.
Nechci ji vubec nic ukrast. Chteli jsem jen docasne bydlet v opustenem domě. A nevím jestli jsme tak špatní.
No, a jaký máš na mámu názor ty sama? Vše už tu bylo řečeno, je sobecká. Být tebou, najdu si bydlení v pronájmu, než postavíte vlastní(ať si ten dům strčí někam) a pozemky bych vůbec neřešila. Hele, Vaši se rozvedli a vedou spor o majetek mezi sebou, tak proto bych se do toho vůbec neangažovala.
Tehdy to s pozemky psané na tebe myslely dobře, tak proto bych je u toho nechala..
@Yasminn píše:
![]()
![]()
proseděli sedačku?
![]()
No ty voe to je matka za všechny prachy
![]()
Neskutečný…No nejspíš by po vás chtěla i peníze za vydýchaný vzduch
![]()
![]()
to jsou věci toto, to jsem fakt nežral
Spíš za nájem v domě..
@pannda píše:
Spíš za nájem v domě..
no jasný a včetně vzdušného
Aby máti neprodělala ![]()
To je až neuvěřitelné, jak je někdo hamižný. Řekla bych jí velmi slušně bez jakékoliv zášti, že pokud bude šťastnější se vším tím majetkem, který byl nakoupen i pro vás, tak ˇat si ho nechá. Že ji budeš mít stále ráda, což vyplývá i z tvých příspěvků. Určitě bych neútočila, to dle mě čeká. Mmchodem, jsi velmi slušně vychovaná, aspoň dle toho co píšeš, takže si nemyslím, že tvá matka vždy byla taková semetrika. Není jen nešťastná z rozvodu a všeho kolem, tak kope kolem sebe tady tím stupidním způsobem?
@Anonymní píše:
@Manticora Dům je stálé obou rodičů. Majetkové vypořádání zatím stále neprobehlo, ani po 8 letech.
Pozemky jsou tve, postavila bych si dům tam. Prece kvůli tomu vam je kupovali, ne?
Pozemky byly napsané na tebe a byly zamýšleny pro děti. Pozemky bych prodala a rozdělila spravedlivě všem sourozencům, jak chce táta. Matka už svůj díl dostala - peníze v hotovosti + 2 baráky. Ještě bude mít z majetkového vypořádání, až proběhne soud. Penězi jí neuplatíš, aby o Vás neroznášela řeči.
A na co toho sama potřebuje tolik? Jen aby se opravdu nenašel někdo, kdo jí od nich odpomůže a Vy nebudete mít nic a ještě se bude na Vás zlobit i táta, že jste jí peníze dala. S domem je to jiné, je její a když nechce, abyste tam byli, tak bych se tam nestěhovala.
@Anonymní píše:
Pozemky byly napsané na tebe a byly zamýšleny pro děti. Pozemky bych prodala a rozdělila spravedlivě všem sourozencům, jak chce táta. Matka už svůj díl dostala - peníze v hotovosti + 2 baráky. Ještě bude mít z majetkového vypořádání, až proběhne soud. Penězi jí neuplatíš, aby o Vás neroznášela řeči.A na co toho sama potřebuje tolik? Jen aby se opravdu nenašel někdo, kdo jí od nich odpomůže a Vy nebudete mít nic a ještě se bude na Vás zlobit i táta, že jste jí peníze dala. S domem je to jiné, je její a když nechce, abyste tam byli, tak bych se tam nestěhovala.
Zakladatelka se v matce vidí, tady to nemá cenu.
@Anonymní píše:
@Manticora Dům je stálé obou rodičů. Majetkové vypořádání zatím stále neprobehlo, ani po 8 letech.
Chápu, v tomhle případě bych tam nešla bydlet, i za cenu toho, že budu muset jinde platit nájem a další věci okolo. Nestálo by mi to za handrkování s matkou a za zhoršení už tak problematického vztahu. Z tvých příspěvků chápu, že ti na vašem vztahu záleží a chceš s ní nějak fungovat i do budoucna.
@SlecnaSally Tohle není pravda. Naše kdysi dobre vztahy se hodně zmenily. Vidím ji jednou za rok a ani to se na ni bohužel neteším. Nechci ji ale ublížit. Matka je jen jedna. Nechova se ted hezky, ale dřív to byla skvělá máma a na to nechci zapomenout. Bohužel ji asi poznamenal rozvod. Proto jsem požádala o nestranný názor, abych věděla, jak se zachovat dále. Protože kolikrát člověk vidí věci zkresleně, je-li v tom osobně hluboce zainteresován.
@Anonymní píše:
@SlecnaSally Tohle není pravda. Naše kdysi dobre vztahy se hodně zmenily. Vidím ji jednou za rok a ani to se na ni bohužel neteším. Nechci ji ale ublížit. Matka je jen jedna. Nechova se ted hezky, ale dřív to byla skvělá máma a na to nechci zapomenout. Bohužel ji asi poznamenal rozvod. Proto jsem požádala o nestranný názor, abych věděla, jak se zachovat dále. Protože kolikrát člověk vidí věci zkresleně, je-li v tom osobně hluboce zainteresován.
A prosím tě, co se tak strašného stalo, že je z ní taková fůrie? Jinak já bych se do domu necpala, ať se jím zadáví, když je jí majetek přednější než dobré vztahy s nejbližšími. Dopřála bych jí to, co sama chce.
@Anonymní píše:
jako chovala bych se k ní i nadále slušně, ano, máma to je, ale zase bych neskákala, jak ona píská. v klidu bych se do domu nastěhovala, a pozemky bych považovala za svoje. jako neřeknu, kdyby máma byla chudá, ale ona je myslím zajištěná na několik životů dopředu, takže bych si jako parazit opravdu nepřipadala…když táta to tak chce
pokud to máma nepřekousne, tak je to smutný, snažila bych se kontakt udržovat, ale vorat bych sebou nenechala
@Anonymní píše:
Pozemky byly napsané na tebe a byly zamýšleny pro děti. Pozemky bych prodala a rozdělila spravedlivě všem sourozencům, jak chce táta. Matka už svůj díl dostala - peníze v hotovosti + 2 baráky. Ještě bude mít z majetkového vypořádání, až proběhne soud. Penězi jí neuplatíš, aby o Vás neroznášela řeči.A na co toho sama potřebuje tolik? Jen aby se opravdu nenašel někdo, kdo jí od nich odpomůže a Vy nebudete mít nic a ještě se bude na Vás zlobit i táta, že jste jí peníze dala. S domem je to jiné, je její a když nechce, abyste tam byli, tak bych se tam nestěhovala.
Proc tady plevelis diskuzi dalsim anonymem? Kdyz nemas odvahu psat pod svym nickem, tak nepis radsi vubec. Anonym zakladatelky chapu, ale tvuj je tu proc, hrdinko?
Podívej, můj táta si našel novou ženu. Od té doby ho systematicky štve proti nám a po pár letech s tou novou furii nás nazval hyenami. A to po něm nic nechceme, jezdili jsme jen tak i dvakrát týdně. Tvoje máma, dle popisu, bude stejná čůa jako otcova milenka. Jde jí jen o prachy a ohledy bych nebrala. Ale jak toto může udělat žena, co Vás porodila? No mně toto chování hlava nebere. I na mého tatu se zlobím, vždy to býval tak super chlap a stačí jedna pina a vztahy s dětmi jdou do kytek… ![]()