Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adeehideeee píše:
@mojmira vy jste hrozny slepice![]()
docela me bavi jak jste blby
![]()
nedavno jste videly ze pisu pod svuj prispevek a ted nedokazete rozeznat ze ja tohle nepsala?
![]()
tupky no
a už je to tady, zase nadávky? ovládej se, to ti pomůže
nahlásila jsem tě ![]()
@mojmira ja teda tu diskuzi celou necetla ale jestli do ni jedete a jste chytry az na pudu jako na me tak se ji ani nedivim, ale jak rikam necetla jsem to tak nevim ![]()
@mojmira jaky urazky zase od kdy je slepice urazka prosim te? ![]()
@adeehideeee píše:
@mojmira jaky urazky zase od kdy je slepice urazka prosim te?
nestačilo napsat, nejsem to já, asi ne, ty musíš vytahovat tupky a slepice, a tohle pro mě jsou nadávky. Pro tebe ne? tak to je smutné, to když někam přijdeš a nejsi spokojená, tak začneš také nadávat do slepic ap.
@mojmira a ty asi neumis cist vid? nebo? ja to sem psla asi 2krat a vy opet zase co nejvic cloveka zazdit a udelat z nej blbce… tak co pak cekate?
@adeehideeee píše:
@mojmira vy jste hrozny slepice![]()
docela me bavi jak jste blby
![]()
nedavno jste videly ze pisu pod svuj prispevek a ted nedokazete rozeznat ze ja tohle nepsala?
![]()
tupky no
Počkat, takže takhle vypadá projev slušně vychovaného jedince?
si možná jen mocc fandíš ne? ![]()
@adeehideeee píše:
@mojmira a ty asi neumis cist vid? nebo? ja to sem psla asi 2krat a vy opet zase co nejvic cloveka zazdit a udelat z nej blbce… tak co pak cekate?
Ty to zvládneš sama, z tebe nikdo nic dělat nemusí
jestli jsi chabruz na nervy, podle spisku páně Babtisty omývej přirození vlažnou vodou, to ti pomůže ![]()
@adeehideeee píše:
určitě čtu déle než ty a tím končím, s člověkem, který tady jen mlátí prázdnou slámu, nemíním komunikovat
@mojmira to nemusis ale priste si me neplette s jinou slecnou dekuji vam ![]()
@adeehideeee píše:Žena, i svobodná, která má dítě není slečna.
@mojmira to nemusis ale priste si me neplette s jinou slecnou dekuji vam
@Anna766 píše:
Klídek? Píšu názor jako ostatní. O pozdravu psala několikrát a já si skutečně myslím, že slušně by se měl umět chovat i puberták. Že slečna nebyla odvázaná ze dvou batolat zakladatelky a neměla zájem je hlídat, to se dá pochopit a já to chápu. Píšu jen a jen o tom, že slušné chování by mělo být samozřejmostí. Třeba k těm prarodičům, té babičce která měla oslavu. Ti přece nemůžou za to, že zakladatelka je zřejmě taky nevychovanec, co si nevidí do huby.
A že se dneska čumí do telefonu pořád, to jsem si bohužel všimla. Dva jdou spolu na večeři a místo toho, aby se věnovali sobě, čumí každý do svého telefonu, idylka.
Ano, klidek
. Zas se ti nemusime navazet do pubertaku, ne?
Zase ty zakladatalce never každé slovo. Tak proste pozdravila všechny najednou..
Ne, oni si ro jen vyfotí na instastoty s v pohode ![]()
@adeehideeee píše:
@mojmira vis co znamena myslet?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zlatí pubertaci ![]()