Chování neteře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.6.22 11:10

@mojmira vis co znamena myslet? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
28.6.22 11:11
@adeehideeee píše:
@mojmira vy jste hrozny slepice :D :D docela me bavi jak jste blby :D :D nedavno jste videly ze pisu pod svuj prispevek a ted nedokazete rozeznat ze ja tohle nepsala? :D :D tupky no

a už je to tady, zase nadávky? ovládej se, to ti pomůže

nahlásila jsem tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:12

@mojmira ja teda tu diskuzi celou necetla ale jestli do ni jedete a jste chytry az na pudu jako na me tak se ji ani nedivim, ale jak rikam necetla jsem to tak nevim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:13

@mojmira jaky urazky zase od kdy je slepice urazka prosim te? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
28.6.22 11:23
@adeehideeee píše:
@mojmira jaky urazky zase od kdy je slepice urazka prosim te? :D

nestačilo napsat, nejsem to já, asi ne, ty musíš vytahovat tupky a slepice, a tohle pro mě jsou nadávky. Pro tebe ne? tak to je smutné, to když někam přijdeš a nejsi spokojená, tak začneš také nadávat do slepic ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:25

@mojmira a ty asi neumis cist vid? nebo? ja to sem psla asi 2krat a vy opet zase co nejvic cloveka zazdit a udelat z nej blbce… tak co pak cekate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
28.6.22 11:26
@adeehideeee píše:
@mojmira vy jste hrozny slepice :D :D docela me bavi jak jste blby :D :D nedavno jste videly ze pisu pod svuj prispevek a ted nedokazete rozeznat ze ja tohle nepsala? :D :D tupky no

Počkat, takže takhle vypadá projev slušně vychovaného jedince? :lol: si možná jen mocc fandíš ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:27

@thalasan ja si nefandim tak nepis kraviny,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.6.22 11:27
@adeehideeee píše:
@mojmira a ty asi neumis cist vid? nebo? ja to sem psla asi 2krat a vy opet zase co nejvic cloveka zazdit a udelat z nej blbce… tak co pak cekate?

Ty to zvládneš sama, z tebe nikdo nic dělat nemusí ;) jestli jsi chabruz na nervy, podle spisku páně Babtisty omývej přirození vlažnou vodou, to ti pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
28.6.22 11:28
@adeehideeee píše:

určitě čtu déle než ty a tím končím, s člověkem, který tady jen mlátí prázdnou slámu, nemíním komunikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:31

@terien krasne jsi to napsla bohuzel nervy mam v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:32

@mojmira to nemusis ale priste si me neplette s jinou slecnou dekuji vam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42358
28.6.22 11:35
@adeehideeee píše:
@mojmira to nemusis ale priste si me neplette s jinou slecnou dekuji vam ;)
Žena, i svobodná, která má dítě není slečna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
28.6.22 11:36
@Anna766 píše:
Klídek? Píšu názor jako ostatní. O pozdravu psala několikrát a já si skutečně myslím, že slušně by se měl umět chovat i puberták. Že slečna nebyla odvázaná ze dvou batolat zakladatelky a neměla zájem je hlídat, to se dá pochopit a já to chápu. Píšu jen a jen o tom, že slušné chování by mělo být samozřejmostí. Třeba k těm prarodičům, té babičce která měla oslavu. Ti přece nemůžou za to, že zakladatelka je zřejmě taky nevychovanec, co si nevidí do huby.
A že se dneska čumí do telefonu pořád, to jsem si bohužel všimla. Dva jdou spolu na večeři a místo toho, aby se věnovali sobě, čumí každý do svého telefonu, idylka.

Ano, klidek :). Zas se ti nemusime navazet do pubertaku, ne?
Zase ty zakladatalce never každé slovo. Tak proste pozdravila všechny najednou..

Ne, oni si ro jen vyfotí na instastoty s v pohode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
28.6.22 11:38
@adeehideeee píše:
@mojmira vis co znamena myslet? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zlatí pubertaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová