Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to naprosto normální, do mobilu koukají v tomhle věku všichni.
@mojmira Tak proc bych si mela nechat libit, kdyz mi nekdo nazyva moje deti, ze jsou smradi? S tebou urcite take kazdy rad komunikuje, kdyz jsi tak mila a prijemna jak tady.
@Anonymní píše:
@Tomie Co si to dovolujes nazyvat moje deti, ze jsou smradi ty pi*coo? Se uklidni, ty asi ani zadne deti nemas, kdo by ti je taky udelal, ty ubozacko.
Myslim, ze uz je docela jasne, proc se s vama nechcr bavit. A nebude to jen pubertou ![]()
@hanka.br. A ty jsi hnusna zumpa, nechapu jak s tebou nekdo muze zit:D
@alejandra píše:
Myslim, ze uz je docela jasne, proc se s vama nechcr bavit. A nebude to jen pubertou
Moc mě baví diskuze, kde samotná zakladatelka vyřeší daný problém na 2 stránce
.
@Kolicek95 píše:
Já si tedy myslím, že i v pubertě člověk může být vychovaný a slušný. Od jídla alespoň ochutnat, nekoukat do mobilu ve společnosti a položit jednu, dvě zdvořilostní otázky. Nehledě na to, že v 16 nejspíš už v pubertě nebude.
Naivko ![]()
@Anonymní píše:
@mojmira Tak proc bych si mela nechat libit, kdyz mi nekdo nazyva moje deti, ze jsou smradi? S tebou urcite take kazdy rad komunikuje, kdyz jsi tak mila a prijemna jak tady.
o tom nepochybuj, já nikomu sprostě nenadávám. U tebe je chyba ta, že se nedokážeš ovládnout.
@Anonymní píše:
Ty chudinko.
@hanka.br.
Víš, co mám na tobě hrozně ráda? To, s jakou rychlostí, přesností a elegancí umíš vždy uhodit hřebíček na hlavičku. Chtěla bych to taky umět.
@Anonymní píše:
Chudák neteř, že má vulgární tetu.
@Anonymní píše:Žumpa teď není on-line.
@Anonymní píše:
Napsala “smráďata”. Ne smradi. Tak se hoď do klidu. To je naprosto normální familierní označení dětí. Já tak o těch mým mluvím běžně.
Počkej za za 13 let to budeš koukat jak se tvé vychované děti tváří na nudné oslavě s rodinou.