Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Jeho trochu mrzí, ze by o mne eventuálně mohl přijít. To víš, taková jistota. Každopádně porad dumam, zda to mám skončit, nebo mu dat šanci.
Bydlíte ve tvém bytě nebo v jeho?
Já jen kdo koho může “vyhodit” z bytu v případě rozchodu. Tohle by se mi asi těžko rozdýchávalo, že jde rači s čůzou na večeři než se dívat na tebe jak seš v nemoci otrávená.
Já bych ho touhle dobou upřímně asi už zahrabávala někde za domem. Sice sama kamarády chlapy mám, ale moc dobře vím, že u spousty z nich by z toho bylo něco víc, kdybych kývla. Ale jsem neškodná kamarádka, která ve chvíli, kdy mi jeden dlouholetý kamarád vypisoval ze svého rande, dotyčného sprdla na tři doby, že se má věnovat slečně. Celá ta vaše situace, kdy jde, i když ti to vadí, jsi nemocná a jako bonus si s sebou vezme tvého psa s tím, že nějaká minda mu koupila pamlsky a chce ho vidět? Co je jí do tvého psa? Co si dovoluje mu kupovat nějaké pamlsky? To bych teda řádila. A souhlasím s tím, že chlapec si myslel, že mu to nakonec projde. A bude mít oboje. Večeři s mindou a tebe doma.
@Anonymní píše:
Jeho trochu mrzí, ze by o mne eventuálně mohl přijít. To víš, taková jistota. Každopádně porad dumam, zda to mám skončit, nebo mu dat šanci.
Ja bych ho zatim sledovala, a pokud pro nej nebudes na prvnim miste, rozpustila bych to.
Odkud ji vlastne zna, rekl ti to??
@Livi92 píše:
Já bych ho touhle dobou upřímně asi už zahrabávala někde za domem. Sice sama kamarády chlapy mám, ale moc dobře vím, že u spousty z nich by z toho bylo něco víc, kdybych kývla. Ale jsem neškodná kamarádka, která ve chvíli, kdy mi jeden dlouholetý kamarád vypisoval ze svého rande, dotyčného sprdla na tři doby, že se má věnovat slečně. Celá ta vaše situace, kdy jde, i když ti to vadí, jsi nemocná a jako bonus si s sebou vezme tvého psa s tím, že nějaká minda mu koupila pamlsky a chce ho vidět? Co je jí do tvého psa? Co si dovoluje mu kupovat nějaké pamlsky? To bych teda řádila. A souhlasím s tím, že chlapec si myslel, že mu to nakonec projde. A bude mít oboje. Večeři s mindou a tebe doma.
Tak zatím mu to prošlo, teď začne hrát na city, že nevěděl, jak moc jí to raní, bla bla bla. Docela by mě zajímalo, jestli si minda večeři zaplatila sama, nebo jí platil on ![]()
@arinecka píše:
Tak zatím mu to prošlo, teď začne hrát na city, že nevěděl, jak moc jí to raní, bla bla bla. Docela by mě zajímalo, jestli si minda večeři zaplatila sama, nebo jí platil on
Kdyz tam tak spechal, kdyz bylo partnerce zle, a dotahl modeline na prani i partnercina psa, domu nespechal, tak pochybuju, ze by si natolik zkazil image, aby to nezatahl i financne. Ale partnerce to neprizna, obzvlast ted po hadce.
Můj chlap má své mouchy ale naštěstí, toto by ho v životě nenapadlo
na co by chodil s jinou na veceri
by letěl jak namydlenej blesk
sám by neunesl kdybych já chtěla jít s jiným
ale my jsme oba zarlivi ![]()
Tak jsem se dámy schválně zeptala a platil to on. Ze prý ji to uz jednou zrušil, tak je to slušnost udělat něco na oplátku. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem se dámy schválně zeptala a platil to on. Ze prý ji to uz jednou zrušil, tak je to slušnost udělat něco na oplátku.
To je blbec, ze ti to prizna. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem se dámy schválně zeptala a platil to on. Ze prý ji to uz jednou zrušil, tak je to slušnost udělat něco na oplátku.
Předtím jsi psala, že se dosud ani jednou nedomluvili konkrétně na datum té večeře, až teď. Takže domluvili, bez tebe (načež to zrušil) a lže.
Nevím že tě pořád baví se v tom šťourat. Co ještě potřebuješ vědět, aby ses rozhodla?
Příspěvek upraven 08.02.24 v 14:27
Ale odpovida to tomu, co si myslim. Ty jsi jistota a pred ni si cechra peri, ale neskonci s ni, protoze o takoveho troubu slecna nejspis nestoji.
@Anonymní píše:
Máš nějakého fešného kamaráda? Nechceš s ním jít do kina a potom na večeři? ![]()
@topazio píše:
Máš nějakého fešného kamaráda? Nechceš s ním jít do kina a potom na večeři?
Jakože mu dá ochutnat jeho vlastní medicínu a on si pak začne zakladatelky vážit? Ale no taak, tomu snad nikdo nevěří ![]()
@medvidka píše:
Jakože mu dá ochutnat jeho vlastní medicínu a on si pak začne zakladatelky vážit? Ale no taak, tomu snad nikdo nevěří
Vážit si jí určitě nezačne. Ale může si taky s kamarádem vyrazit na večeři. ![]()
@medvidka píše:
Jakože mu dá ochutnat jeho vlastní medicínu a on si pak začne zakladatelky vážit? Ale no taak, tomu snad nikdo nevěří
Vážit si nezačne, ale ono ochutnat tu vlastní medicínku není na škodu. Si to třeba příště rozmyslí, protože bude vědět jaký to je.
No, a nebo mu to bude fuk a vezme to jako souhlas k dalším aktivitám s modelkou, protože teď „randíme i s jinými lidmi“. To je těžký ![]()