Chození s kamarádkou na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
8.2.24 14:51
@Bafonek píše:
Vážit si nezačne, ale ono ochutnat tu vlastní medicínku není na škodu. Si to třeba příště rozmyslí, protože bude vědět jaký to je.

to je ovšem na úrovni asi jako ty jsi mi vzal kyblíček, tak já tě přetáhnu lopatičkou. navíc pokud je zakoukaný jinde, bude mu to u zadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.2.24 14:52
@navy blue píše:
to je ovšem na úrovni asi jako ty jsi mi vzal kyblíček, tak já tě přetáhnu lopatičkou. navíc pokud je zakoukaný jinde, bude mu to u zadku

Tak se aspoň rozkryjí karty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.2.24 15:11

Hrotíš to. Buď rada že to doma oznamil a ne že se s ni bude slezat nekde na tajno protože bys dělala scény. Že je hezka nereš, i hezky holky se kamaradi s chlapama. A až se nebudes obtiskavat tak si zajdi na večeři s kym chces pro změnu ty.

@stinga Proč bys tu holku chtěla poznat? Když jsem byla mlada a hezka, tak mě taky holky a manželky kamaradu chtěli osobně poznavat a ja nikdy nepřišla na to proč.

@DandátkoP A co bys s tím dělala kdyz by se ti to nelibilo? Řekla chlapovi at si vybere jestli pujde ven s kamoškou a bude konec nebo bude chodit ven už jen do konce života s tebou nebo pod tvym dozorem? Ja nevidim smysl. Kdo zahnout chce, ten maželku, ofiko partneru za milenkou brát nebude a čas na milenku si najde tak jako tak. Mam kamarádku ma 4 děti a za mlada zahybala i se 2 na krku a 2 v břise. Řekla ze jede pro pleny nebo s kamaradkou na kafe. Kdo chce si čas a prostor najde, i kdybys ho hlídala a pouštěla jen do prace. Jen prostě zalže o tom kam jede a co jede dělat. Tohle neni rešení. A taky ne všechny milenky jsou hezký ženský a ani nevěrnici nejsou vždy hezcí muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 15:24
@chloe07 píše:
Hrotíš to. Buď rada že to doma oznamil a ne že se s ni bude slezat nekde na tajno protože bys dělala scény. Že je hezka nereš, i hezky holky se kamaradi s chlapama. A až se nebudes obtiskavat tak si zajdi na večeři s kym chces pro změnu ty.

@stinga Proč bys tu holku chtěla poznat? Když jsem byla mlada a hezka, tak mě taky holky a manželky kamaradu chtěli osobně poznavat a ja nikdy nepřišla na to proč.

@DandátkoP A co bys s tím dělala kdyz by se ti to nelibilo? Řekla chlapovi at si vybere jestli pujde ven s kamoškou a bude konec nebo bude chodit ven už jen do konce života s tebou nebo pod tvym dozorem? Ja nevidim smysl. Kdo zahnout chce, ten maželku, ofiko partneru za milenkou brát nebude a čas na milenku si najde tak jako tak. Mam kamarádku ma 4 děti a za mlada zahybala i se 2 na krku a 2 v břise. Řekla ze jede pro pleny nebo s kamaradkou na kafe. Kdo chce si čas a prostor najde, i kdybys ho hlídala a pouštěla jen do prace. Jen prostě zalže o tom kam jede a co jede dělat. Tohle neni rešení. A taky ne všechny milenky jsou hezký ženský a ani nevěrnici nejsou vždy hezcí muži.

A ted, kdyz uz nejsi tak mlada a tak hezka, tolik aktivnich kamaradu nemas. Cim to asi bude? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.2.24 15:49
@Anonymní píše:
Tak jsem se dámy schválně zeptala a platil to on. Ze prý ji to uz jednou zrušil, tak je to slušnost udělat něco na oplátku. :DDD

Já si myslím že něco čekal, možná to nevyšlo a proto si to jakoby najednou uvědomil. A nebo má jen špatný svědomí a ty jsi jistota, tam u madam to jistý není.
A to že za ní platil je vrchol neslusnosti vůči tobě. Hrozné. Tohle udělat můj muž, ale on by to neudělal, ale kdyby, tak to by si teda za rámeček nedal. Asi by to pro mě bylo opravdu obrovské zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34281
8.2.24 15:55
@Paní Bubáková píše:
No, a nebo mu to bude fuk a vezme to jako souhlas k dalším aktivitám s modelkou, protože teď „randíme i s jinými lidmi“. To je těžký :think:

Nebude, psala že říkal, že bymu to vadilo.
Teda, ta tvoje ikonka mě děsí. Sinister je jeden z mála hororů, ze kterého nemám vůbec dobrý pocit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
8.2.24 15:59
@xxprincesscz píše:
Já si myslím že něco čekal, možná to nevyšlo a proto si to jakoby najednou uvědomil. A nebo má jen špatný svědomí a ty jsi jistota, tam u madam to jistý není.
to že za ní platil je vrchol neslusnosti vůči tobě. Hrozné. Tohle udělat můj muž, ale on by to neudělal, ale kdyby, tak to by si teda za rámeček nedal. Asi by to pro mě bylo opravdu obrovské zklamání.

Na vytucnene musim reagovat.

Nemyslim si, ze cekal ze *hned" neco bude, to by byl uplne blbej. V jeho zajmu je ted hodne dlouho hrat, ze ji rozumi, chape, poznava ji, maji stejný zajmy atp.

Chlapi jsou trpelivi a v urcitym smyslu jednoduchy. Cim zajimavejsi/hezci/„lepsi“ zena v jejich ocich, tim lepsi rande pro ni organizují.

Ona pravděpodobně kývla na schuzku ve smyslu „pojd vyvencit hafany (stejný, neviiny zajem) a pak na veceri“ (to se taky da shovat za to, ze je to blízko/vecer/stejně budem mit hlad). Eozhodne si nemylsim, ze by pan pred slecnou mluvil o sve zene, kterou ma doma a priznal, ze pes je zakladatelky.

K placení: on spis premysli tak, ze si nechce utrhnout ostudu pred slecnou, takze rad zaplati. Z jeho strany je to minimum, aby se neshodil jako chlap.

• Citovat
  • Upravit
402
8.2.24 16:03

@Gerbera001 :D Chápu kam tim mířiš, ale s věkem hodně lidi zlenivý, ubyde energie nebo jen si už dost užili toho že musí být porad někde venku v hospodě, na zahradni grilovačce na hromadě sportovnich aktivit a začnou vice ocenovat klid doma a to že ven jit nemusi. Můžou ale taky nemusi. Taky si pořídí rodiny, vnoucata a méně akčni plemeno psa at nemusi s nim chodit každý den na 2 hodiny aby se pes utahal.
Ale jit na večeři mužu s kamarady porad, jen už předtím nedáme 10 km běh nebo 3 hodiny na kole. Ano kamaradi taky už nejsou tak akcni ale ani mladi a a hezci jak byvali :P, myslis ze si misto me našli mlade a hezke kamaradky? Až je potkam ztak se jich musim zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 16:08
@andrasteia píše:
Na vytucnene musim reagovat.

Nemyslim si, ze cekal ze *hned" neco bude, to by byl uplne blbej. V jeho zajmu je ted hodne dlouho hrat, ze ji rozumi, chape, poznava ji, maji stejný zajmy atp.

Chlapi jsou trpelivi a v urcitym smyslu jednoduchy. Cim zajimavejsi/hezci/„lepsi“ zena v jejich ocich, tim lepsi rande pro ni organizují.

Ona pravděpodobně kývla na schuzku ve smyslu „pojd vyvencit hafany (stejný, neviiny zajem) a pak na veceri“ (to se taky da shovat za to, ze je to blízko/vecer/stejně budem mit hlad). Eozhodne si nemylsim, ze by pan pred slecnou mluvil o sve zene, kterou ma doma a priznal, ze pes je zakladatelky.

K placení: on spis premysli tak, ze si nechce utrhnout ostudu pred slecnou, takze rad zaplati. Z jeho strany je to minimum, aby se neshodil jako chlap.

Kdyby modelina vedela, ze pes je cizi zensky, urcite by jeho fotku nesdilela. Psa pouzila jako zaminku k setkani a partner zakladatelky ji to urcite nevymlouval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
8.2.24 16:10
@Gerbera001 píše:
Kdyby modelina vedela, ze pes je cizi zensky, urcite by jeho fotku nesdilela. Psa pouzila jako zaminku k setkani a partner zakladatelky ji to urcite nevymlouval.

Přesně

• Citovat
  • Upravit
2691
8.2.24 16:15
@Bafonek píše:
Vážit si nezačne, ale ono ochutnat tu vlastní medicínku není na škodu. Si to třeba příště rozmyslí, protože bude vědět jaký to je.

A nebo taky ne. Spousta těchto typů na to praktikuje brutální dvojí metr. Když to dělají oni, tak je to naprosto v pořádku. Když to dělá ten druhý, tak je to samozřejmě úplně špatně. Nikdy si mezi to nedají rovnítko, nevidí to jako totožné chování a netrkne je to. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.2.24 16:21

@Badboda Tohle chovani je hodně zoufalé. A hodné tak nevyspělé 15ky co si chlapce div neobčůrá, aby ukázala že to je její území. :D Pokud by ho ta kamarádka chtela balit, tak jí to neodradí ale ať tak či tak ponížíš jen sama sebe protože dáš najevo jak moc se té holky bojíš. To, že někomu ukážeš že je pro tebe konkurence tak toho člověka povzbudíš v čemkoliv kladném co si o sobě myslí. Kdyz zájem mít nebude tak ji jen zvedneš sebevědomí, když bude mít zájem o tvýho chlapa tak ji povzbudis že je vninama jako hrozba a má šanci. Ona možna ani nebude vědět proč ale bude ji vrtat hlavou proč ma šanci, jestli o ní třeba ten tvuj doma nějak moc mluvi nebo je přimo jeho typ nebo dokonce přiznal že se mu líbí.
A zvát někoho k sobě domů, abys mohla předvádet divadlo jak se plaziš po manželovi :mrgreen: to vážně? :mrgreen:

editace, zampomněla jsem citovat, Reaguju na to jak píšeš že by ses pred kamarádkou zavěšovala na partnera a byla na nej milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 16:23
@chloe07 píše:
@Gerbera001 :D Chápu kam tim mířiš, ale s věkem hodně lidi zlenivý, ubyde energie nebo jen si už dost užili toho že musí být porad někde venku v hospodě, na zahradni grilovačce na hromadě sportovnich aktivit a začnou vice ocenovat klid doma a to že ven jit nemusi. Můžou ale taky nemusi. Taky si pořídí rodiny, vnoucata a méně akčni plemeno psa at nemusi s nim chodit každý den na 2 hodiny aby se pes utahal.
Ale jit na večeři mužu s kamarady porad, jen už předtím nedáme 10 km běh nebo 3 hodiny na kole. Ano kamaradi taky už nejsou tak akcni ale ani mladi a a hezci jak byvali :P, myslis ze si misto me našli mlade a hezke kamaradky? Až je potkam ztak se jich musim zeptat.

Urcite ne, zestarli, zpohodlneli a ve vetsine si uz nepotrebuji cosi dokazovat na kamaradskem rande s peknou mladou holkou, stejne z toho vetsinou nic neni. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 16:34
@chloe07 píše:
@Badboda Tohle chovani je hodně zoufalé. A hodné tak nevyspělé 15ky co si chlapce div neobčůrá, aby ukázala že to je její území. :D Pokud by ho ta kamarádka chtela balit, tak jí to neodradí ale ať tak či tak ponížíš jen sama sebe protože dáš najevo jak moc se té holky bojíš. To, že někomu ukážeš že je pro tebe konkurence tak toho člověka povzbudíš v čemkoliv kladném co si o sobě myslí. Kdyz zájem mít nebude tak ji jen zvedneš sebevědomí, když bude mít zájem o tvýho chlapa tak ji povzbudis že je vninama jako hrozba a má šanci. Ona možna ani nebude vědět proč ale bude ji vrtat hlavou proč ma šanci, jestli o ní třeba ten tvuj doma nějak moc mluvi nebo je přimo jeho typ nebo dokonce přiznal že se mu líbí.
A zvát někoho k sobě domů, abys mohla předvádet divadlo jak se plaziš po manželovi :mrgreen: to vážně? :mrgreen:editace, zampomněla jsem citovat, Reaguju na to jak píšeš že by ses pred kamarádkou zavěšovala na partnera a byla na nej milá.

Ja vzdycky delala pravy opak a testovala tim, jak jsem pro partnera dulezita. Kdyz po nem startovala jina, stahla jsem se a cekala, co on. A pokud by se ke mne pred slecnou nemel, letel by, nesnasim ty uslintane typy, co maji okoukanou letitou pritelkyni a lehce flirtuji treba s jeji kamaradkou, ktere v nestrezene chvili zaplati utratu. Byla jsem v roli te kamaradky a o chlapce bych si neoprela ani kolo, nechci byt za par let taky pate kolo u vozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 16:37

Kdyz uz, tak bych vyrazila na sraz i s pritelem modeliny, abyste byli ctyri. Ale o co, ze modelina nikoho nema nebo jestli jo, tak ho nebude chtit brat s sebou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí