Chození s kamarádkou na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
8.2.24 06:56
@Anonymní píše:
Roxy se ke mně teď tuli, ale u te mi to nevadi. :D
Jen nic neříká, měla jsem ji dat GPS tracker a nějaké odposlouchávání :D

No to víš, a pamlsek ho nepřesvědčí, když mu jej koupila ta modelina :lol:

No jen aby nešli na večeři zase v dohledné době, a bude to ok :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
8.2.24 11:05
@Anonymní píše:
Mám fakt chuť mu říct, at si jde bydlet k ní. I kdyby mezi nimi nic nebylo, ona věděla, ze jsem doma nemocná a stejně ji nepřišlo vhodné to přehodit. Jeho nekomentuju.

Zlobíš se na úplně špatném místě ;)
Nějaké cizí holce do tebe fakt, ale fakt vůbec nic není. U těch opravdu dlouholetých kamarádů člověk ani moc neřeší, s kým se kamarád zrovna vídá nebo spolubydlí,
dokud to nejsou roky dlouhé vztahy, nebo nedojde ke svatbě.

To tvůj PARTNER má být ten, který si prioritizuje čas s ohledem na svůj vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16496
8.2.24 12:15
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem měla noc na gauci. Příjemný :D
Přišel po 9 a neřekl ani slovo. Jen jak mi je a chtel se tulit na gauci. Tak jsem ho ignorovala, až sel vedle. Holka si sdílela psa na fb ve stories. Tak už vím, kdo to je na tuty. Nějaká mladá modelína, co fotí profi fotky

Já bych na gauči nechala spát především jeho.
Ty máš v klidu odpočívat, aby jsi byla zase brzy fit a ne se kvůli němu ještě ani pořádně nevyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 12:37

Napřed nechápal, co mi na to vadí. Tak jsem mu to vysvětlila, kdybych šla takhle já, zda by to pro něj bylo ok. Tož prý by mu to vadilo. Na argument, zda li to nemohl o 14 dní odložit a pak jít všichni společně odpověděl přeci, že za 14 můžeme jít zas s kamarádkou. :D Kdyby byl doma, asi bych ho vystřelila z bot. :D A teď ho to najednou mrzí a prý me vezme na skvělou večeři až budu zdravá. Jo hochu, na to jsi měl od října dost času. :D Trochu jsem mu nastínila, ze nás nečeká asi úplně příjemné odpoledne, neb nevím, jestli v tom vztahu chci nadále setrvávat. Bo proč ho to nemrzelo včera a šel?

• Citovat
  • Upravit
1274
8.2.24 12:41
@Anonymní píše:
Napřed nechápal, co mi na to vadí. Tak jsem mu to vysvětlila, kdybych šla takhle já, zda by to pro něj bylo ok. Tož prý by mu to vadilo. Na argument, zda li to nemohl o 14 dní odložit a pak jít všichni společně odpověděl přeci, že za 14 můžeme jít zas s kamarádkou. :D Kdyby byl doma, asi bych ho vystřelila z bot. :D A teď ho to najednou mrzí a prý me vezme na skvělou večeři až budu zdravá. Jo hochu, na to jsi měl od října dost času. :D Trochu jsem mu nastínila, ze nás nečeká asi úplně příjemné odpoledne, neb nevím, jestli v tom vztahu chci nadále setrvávat. Bo proč ho to nemrzelo včera a šel?

protože jsi byla málo důrazná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 12:48
@Anonymní píše:
Napřed nechápal, co mi na to vadí. Tak jsem mu to vysvětlila, kdybych šla takhle já, zda by to pro něj bylo ok. Tož prý by mu to vadilo. Na argument, zda li to nemohl o 14 dní odložit a pak jít všichni společně odpověděl přeci, že za 14 můžeme jít zas s kamarádkou. :D Kdyby byl doma, asi bych ho vystřelila z bot. :D A teď ho to najednou mrzí a prý me vezme na skvělou večeři až budu zdravá. Jo hochu, na to jsi měl od října dost času. :D Trochu jsem mu nastínila, ze nás nečeká asi úplně příjemné odpoledne, neb nevím, jestli v tom vztahu chci nadále setrvávat. Bo proč ho to nemrzelo včera a šel?

Protoze je to blbec. Modelka kyvla a on letel, aby se pobavil, a na nic se neohlizel. Slibil, ze dorazi v osm, vykaslal se na to, nechtel domu letet jako podpantoflak, jak by to vypadalo. :roll: Psal ti aspon omluvu, ze se opozdi? No a ted zjistil, ze je doma v prusvihu, tak se snazi. Na kamaradstvi moc neverim, jemu se podle me libi a ona se necha obdivovat, zvysuje si na nem sebevědomí a trochu si ho i hackuje, kdyz chce poznat jeho psa.
Doted jsi o ni nevedela a ted se mate schazet za dalsich 14 dni a hrat si na kamose?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 12:50
@Gerbera001 píše:
Protoze je to blbec. Modelka kyvla a on letel, aby se pobavil, a na nic se neohlizel. Slibil, ze dorazi v osm, vykaslal se na to, nechtel domu letet jako podpantoflak, jak by to vypadalo. :roll: Psal ti aspon omluvu, ze se opozdi? No a ted zjistil, ze je doma v prusvihu, tak se snazi. Na kamaradstvi moc neverim, jemu se podle me libi a ona se necha obdivovat, zvysuje si na nem sebevědomí a trochu si ho i hackuje, kdyz chce poznat jeho psa.
Doted jsi o ni nevedela a ted se mate schazet za dalsich 14 dni a hrat si na kamose?
:D Tak nějak. Napsal mi po půl 9, ze už půjde. Ještě si toho Roxynu dává na sociální sítě. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
1405
8.2.24 12:50

Jeste by me zajimalo, odkud se znaji. Balil ji kdysi v baru a pozval ji na drink? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16496
8.2.24 12:52
@navy blue píše:
protože jsi byla málo důrazná?

Myslím, že zájem a lásku si nikdo nevydupe.
Zkrátka mu v tu chvíli přišlo jako lepší, jít na večeři s hezkou kamarádkou, než trávit večer s nemocnou přítelkyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 12:57
@Anonymní píše: :D Tak nějak. Napsal mi po půl 9, ze už půjde. Ještě si toho Roxynu dává na sociální sítě. :roll:

Mel napsat uz pred osmou, ze dlouho cekali na jidlo nebo podobnou omluvu, o pul devate je pozde, kdyz si sam dal limit do osmi. Trochu se mu odkrvil mozek. :roll:
Ona je tak trochu vlezla, holt o ctitele se musi pecovat, aby citili trochu zajmu a vydrzeli dlouho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
8.2.24 12:58
@Černá Madonna píše:
Myslím, že zájem a lásku si nikdo nevydupe.
Zkrátka mu v tu chvíli přišlo jako lepší, jít na večeři s hezkou kamarádkou, než trávit večer s nemocnou přítelkyní.

neříkám, že si to má vydupat, ale jestli mu to včera nedošlo a dneska ano, tak asi přitvrdila v komunikaci, těžko se mu přes noc přenastavily hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
8.2.24 13:06
@navy blue píše:
neříkám, že si to má vydupat, ale jestli mu to včera nedošlo a dneska ano, tak asi přitvrdila v komunikaci, těžko se mu přes noc přenastavily hodnoty

Vcera mu to „nedoslo“, protoze na veceri s modelinou moc chtel. No a pak nesplnil slib, to byla podle me hlavni rozbuska. Dneska uz o zadnou veceri neprijde, tak se muze lisat k partnerce. Buhvi jestli o nej modelina doopravdy stoji, treba dostala kopacky a leci si ego. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16496
8.2.24 13:07
@navy blue píše:

Nebo spíš zpytuje svoje svědomí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 13:07

On by totiž prý nechtěl, kdyby marodil, aby s nim někdo musel byt doma a koukat na jeho podrážděný obličej.

• Citovat
  • Upravit
7355
8.2.24 13:11

Jéjé a kde byli s 2 psy? V restauraci ano? Nebo spolu venčili? Případně ho pozvala domů?

Správně zvolený termín, dobře věděl, že budeš doma a nehrozí žádné sledování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí