Chození s kamarádkou na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1405
7.2.24 22:43

Zakladatelko, zije jeste? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16497
7.2.24 23:43
@Gerbera001 píše:
Zakladatelko, zije jeste? :lol:

Ale no taak, nebuď zlá. :cert: :mrgreen:
Je bohužel fakt, že na to si musí každý přijít sám. :think:
Ale, pokud ho tak moc miluje, že je schopná odpustit i to, o čem moc dobře ví a přesto si to nechce připustit, tak je to tady vše stejně absolutně bezvýznamné. :nevim:
Protože láska, většinou bývá slepá, i když netvrdím, že výjimka může potvrzovat pravidlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.2.24 01:46
@Lojzísek píše:
Cože??? Vy jste spolu pár měsíců? Já myslela, že jste manželé po xy letech.
Takže jste spolu chvíli, kdy obvykle lidi tokají, vrkají a nemůžou se jeden druhého nabažit.. Ty navíc po operaci, s bolestmi. A on jde s kámoškou na večeři? To bych nerozdýchala.
Zdá se to jako blbost,ale tohle by nebyl partner pro mě.

Nejhorsi je, ze tyhle detaily a blbosti natolik vypovidaji o tom dotycnem, ze je to na rozchod, ale zamilovana zblbla zena presvedcuje sama sebe, ze je to detail a blbost…
Zkusenosti jsou neprenositelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
8.2.24 02:16
@Anonymní píše:
3/4 roku. Nemáme. Řekl mi, ze do 8 je doma. Tomu nevěřím. Jídlo, pití, zábava. Hlavně prý chtel vzít psa, ze mu slecna koupila i pamlsky. Takže tu doma sedím na zadku. :D Nemám ani koho drbat a mám chuť mu sbalit věci. :pocitac: :D

Jaj a ja jsem myslel, ze jste spolu sakra dlouho :think:. On už to takhle rozjíždí 8). Nedělal bych tedy úplně ukvapené závěry ze žárlivosti, nech ho to vyříkat a nechat to trochu rozlezet, ale po tak krátké době už tak podivné schůzky bez nějakého extra ohledu vůči tobě. To.mi už taky nezní přijatelné :)… ale jestli se teda chceš pak pomstít, mám teď akční jarní slevy jako společník :pankac: :dance:. Dávám slevy za sympatie… I teda obráceně zdražuji za nekvalitní matros lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.2.24 05:20

Na tohle bych se vykaslala.
A propo, co přijde, až budou děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.2.24 05:22

Zakladatelko, v kolik přišel, a co Ti řekl na to, že nedošel do osmi, jak slíbil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 05:27
Ahoj, dnes jsem měla noc na gauci. Příjemný :D
Přišel po 9 a neřekl ani slovo. Jen jak mi je a chtel se tulit na gauci. Tak jsem ho ignorovala, až sel vedle. Holka si sdílela psa na fb ve stories. Tak už vím, kdo to je na tuty. Nějaká mladá modelína, co fotí profi fotky
@Lucias12 píše:
Zakladatelko, v kolik přišel, a co Ti řekl na to, že nedošel do osmi, jak slíbil?
  • Citovat
  • Upravit
526
8.2.24 05:34
@Anonymní píše:
Přišel po 9 a neřekl ani slovo. Jen jak mi je a chtel se tulit na gauci. Tak jsem ho ignorovala, až sel vedle. Holka si sdílela psa na fb ve stories. Tak už vím, kdo to je na tuty. Nějaká mladá modelína, co fotí profi fotky

To je teda d.bil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 05:37

Mám fakt chuť mu říct, at si jde bydlet k ní. I kdyby mezi nimi nic nebylo, ona věděla, ze jsem doma nemocná a stejně ji nepřišlo vhodné to přehodit. Jeho nekomentuju.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
8.2.24 05:53
@Anonymní píše:
Mám fakt chuť mu říct, at si jde bydlet k ní. I kdyby mezi nimi nic nebylo, ona věděla, ze jsem doma nemocná a stejně ji nepřišlo vhodné to přehodit. Jeho nekomentuju.

Hele popravdě, ji to může být u zadku. Buď naštvaná na něj, ne na svobodnou zenskou. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.24 06:21

.

Příspěvek upraven 08.02.24 v 18:43

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.24 06:28
@Tajemnadama píše:
Hele popravdě, ji to může být u zadku. Buď naštvaná na něj, ne na svobodnou zenskou. :kytka:

Ji nic nevycitam, jen mám vztek. Kdyby ho měla jó tak rada jako kamaráda, tak by ji asi záleželo na jeho vztahu. A cukla by, ze ven se půjde, až budu v pohodě. Nejvic me rozbilo, když mi pritel řekl “no vsak můžeš jít s námi” 😀 😀 To by jeden nevymyslel, že…
Tohle je jeho vina a z toho taky vyvodim důsledky.

• Citovat
  • Upravit
417
8.2.24 06:37

Nevadí mi kamarádky, které zná déle než mě a já je znám taky. Takovou by ale spíš pozval k nám, abychom se viděli všichni.

Kamarádka, kterou za ty roky neznám, asi až tak velká kamarádka nebude. Vadilo by mi to a dala bych to patřičně najevo. Natož kdybych byla po operaci a bylo by mi zle.

Taky nechodím ven a chlapy, kteří jsou pro muže cizí. Natož na večeři. Ani by mě to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.2.24 06:42
@Anonymní píše:

No tak pokud se chtěl tulit, možná nezasunul, nebo možná zasunul a dostal chuť na druhé číslo.

No v tomto případě, bych to viděl, že ten chlap neví co chce, mě by v životě nenapadlo chodit po večerech po barech s někým, když partner doma.

Zkus se zeptat toho psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 06:51
@Rotha píše:
No tak pokud se chtěl tulit, možná nezasunul, nebo možná zasunul a dostal chuť na druhé číslo.

No v tomto případě, bych to viděl, že ten chlap neví co chce, mě by v životě nenapadlo chodit po večerech po barech s někým, když partner doma.

Zkus se zeptat toho psa :mrgreen:

Roxy se ke mně teď tuli, ale u te mi to nevadi. :D
Jen nic neříká, měla jsem ji dat GPS tracker a nějaké odposlouchávání :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí