Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@arinecka píše:
Nebude, psala že říkal, že bymu to vadilo.
Teda, ta tvoje ikonka mě děsí. Sinister je jeden z mála hororů, ze kterého nemám vůbec dobrý pocit
Promiň.
![]()
@Anonymní píše:
Ji nic nevycitam, jen mám vztek. Kdyby ho měla jó tak rada jako kamaráda, tak by ji asi záleželo na jeho vztahu. A cukla by, ze ven se půjde, až budu v pohodě. Nejvic me rozbilo, když mi pritel řekl “no vsak můžeš jít s námi” 😀 😀 To by jeden nevymyslel, že…
Tohle je jeho vina a z toho taky vyvodim důsledky.
Já moc nechápu proč by cizí žena měla uspůsobovat trávení volného času tobě. Ona kamaradi s tvym chlapem, ne s tebou. Tebe na tu prochazku a večeri se psem nepotrebovla tak ji muze byt jedno jestli jsi doma na neschopence. Kdyby jsi ssla s nima, jak by to vypadalo? Oni by se bavili o něčem z minulosti a ty by ses pořad vyptavala: a kdo je ten Pepa s jezevčíkem? A kdo je Josefína? Ty ji znáš osobně nebo ti tady o ní Lenka vyprávěla? A co bylo na tom videu o kterym se bavite že řikate jak vtipny byl ten pes co s´jezdil na skateboardu.
Podle ně to moc hrotiš. Navic jsi vařila ryži a kuře, tak si asi přitel nemyslel že by ti bylo špatně ze bys potrebovala foukat bebi kdyz variš.
@Tajemnadama píše:
Hele popravdě, ji to může být u zadku. Buď naštvaná na něj, ne na svobodnou zenskou.
Vztek prvotně směřuje vždy na toho třetího, což je zajímavý
, přitom by měl směřovat na partnera ![]()
@Anonymní píše:
Napřed nechápal, co mi na to vadí. Tak jsem mu to vysvětlila, kdybych šla takhle já, zda by to pro něj bylo ok. Tož prý by mu to vadilo. Na argument, zda li to nemohl o 14 dní odložit a pak jít všichni společně odpověděl přeci, že za 14 můžeme jít zas s kamarádkou.Kdyby byl doma, asi bych ho vystřelila z bot.
A teď ho to najednou mrzí a prý me vezme na skvělou večeři až budu zdravá. Jo hochu, na to jsi měl od října dost času.
Trochu jsem mu nastínila, ze nás nečeká asi úplně příjemné odpoledne, neb nevím, jestli v tom vztahu chci nadále setrvávat. Bo proč ho to nemrzelo včera a šel?
Třeba se sepl druhý mozek v kalhotech, když je to teda ta modelína ![]()
@Gerbera001 píše:
Kdyz tam tak spechal, kdyz bylo partnerce zle, a dotahl modeline na prani i partnercina psa, domu nespechal, tak pochybuju, ze by si natolik zkazil image, aby to nezatahl i financne. Ale partnerce to neprizna, obzvlast ted po hadce.
vždyť udělal hezké gesto. Vzal i psa, aby se pes nemusel dívat na zakladatelky otrávený obličej
. Je to úplný miláček
.
@chloe07 píše:
Já moc nechápu proč by cizí žena měla uspůsobovat trávení volného času tobě. Ona kamaradi s tvym chlapem, ne s tebou. Tebe na tu prochazku a večeri se psem nepotrebovla tak ji muze byt jedno jestli jsi doma na neschopence. Kdyby jsi ssla s nima, jak by to vypadalo? Oni by se bavili o něčem z minulosti a ty by ses pořad vyptavala: a kdo je ten Pepa s jezevčíkem? A kdo je Josefína? Ty ji znáš osobně nebo ti tady o ní Lenka vyprávěla?A co bylo na tom videu o kterym se bavite že řikate jak vtipny byl ten pes co s´jezdil na skateboardu.
Podle ně to moc hrotiš. Navic jsi vařila ryži a kuře, tak si asi přitel nemyslel že by ti bylo špatně ze bys potrebovala foukat bebi kdyz variš.
A ty kdyz jdes s kamaradem na pokec, resis spolecne zazitky pred 5 lety a vzpominate?
Ja resim vzdy aktualni situaci - takze soucasna prace, soucasne konicky, nedavne nebo budoucí dovolene, soucasne nebo nedavne zazitky. Fakt nevytahuju maturitak po 15 letech. ![]()
Podle teto logiky by bylo nevhodne vzit novou pritelkyni na pokec mezi stare kamarady, prece budou resit kalby na VS pred 10 lety a to by se slecna nechytla. ![]()
Příspěvek upraven 08.02.24 v 17:01
@Gerbera001 Mám podobny přistup. Chlap je dospělý, ma se o sebe umět postarat sam i kdyby ho balila finálová desítka na Miss Universe. Tak snad ví co chce a není třeba abych ho hlídala aby omylem neodešel s někým jiným nez se mnou. Co s chlapem ktereho je potreba přivazovat k topení aby se nazaběhnul.
Však oni pánové také umí odmítat napadnice když chtějí. A umí to i bez toho aby ze sebe udělali podpantoflaky a bez toho aby řikali že jim to partnerka nedovolí.
@chloe07 píše:
@Gerbera001 Mám podobny přistup. Chlap je dospělý, ma se o sebe umět postarat sam i kdyby ho balila finálová desítka na Miss Universe. Tak snad ví co chce a není třeba abych ho hlídala aby omylem neodešel s někým jiným nez se mnou. Co s chlapem ktereho je potreba přivazovat k topení aby se nazaběhnul.
Presne, pamatuju, jak jsem byla asi v patem mesici na srazu manzelovych pratel a jedna priopila znama se mi na nej zacala veset, tahala ho za ruku a rikala: Pojd k baru, nabumbame se.
Zbavil se ji sam, protoze v techto situacich uz mockrat predtim prosel. Prece si nevyberu nejakeho slintu, abych se o nej s pupkem musela ostudne pretahovat.
@Gerbera001 Ano, také, jsou to zábavné nebo veselé vzpomínky rádi si je připomínáme. Třeba s kamarádem se kterym jsem chodila na jazykový kurz před milionem let když se potkame řešime z 80% zážitky z toho kurz, smějeme se tomu přísnému učitelovi a mluvime o tom jakjsme jako parta chodili po kurzu ještě na pivo a někdy to protahli do noci a končili u rychleho občerstveni. Někdo se opil a pak jsme ho někde zapomněli nebo tahli pres pul mesta protoze sam by nedošel, jestli jsme v kontaktu s někym z toho kurz. A těch 20% je soucasnost, kdo ma deti kdo vnoucata, kdo jezdi na tury do Italie, co prace, stěhovani. A třeba s kamarady na sport hodně řešime sport a vše kolem. Nevim o čem bychom se bavli kdyby tam byl partner ktery o tom sportu nic nevi, nezajima se. Jednoho z těch kamaradu znam 3 roky a až nedavno jsem se dozvěděla ze ma vnouče za oceanem. Dřiv se nezminil, probirame jina temata.
@chloe07 píše:
@Gerbera001 Mám podobny přistup. Chlap je dospělý, ma se o sebe umět postarat sam i kdyby ho balila finálová desítka na Miss Universe. Tak snad ví co chce a není třeba abych ho hlídala aby omylem neodešel s někým jiným nez se mnou. Co s chlapem ktereho je potreba přivazovat k topení aby se nazaběhnul.Však oni pánové také umí odmítat napadnice když chtějí. A umí to i bez toho aby ze sebe udělali podpantoflaky a bez toho aby řikali že jim to partnerka nedovolí.
Presne tak. Ja to rikam furt, nikdy bych se o chlapa nepretahovala s jinou zenskou.
@arinecka píše:
Presne tak. Ja to rikam furt, nikdy bych se o chlapa nepretahovala s jinou zenskou.
Bohužel hodně žen, ale i chlapů, na todle naprosto nemá sebevědomí. Radši pak hledají všemožné výmluvy proč s ním zůstat a potlačují vše špatně na úkor světlých chvilek. Pak ji chlap koupi sušenku jednou za rok a má z toho orgasmy ![]()
@chloe07 píše:
Hrotíš to. Buď rada že to doma oznamil a ne že se s ni bude slezat nekde na tajno protože bys dělala scény. Že je hezka nereš, i hezky holky se kamaradi s chlapama. A až se nebudes obtiskavat tak si zajdi na večeři s kym chces pro změnu ty.@stinga Proč bys tu holku chtěla poznat? Když jsem byla mlada a hezka, tak mě taky holky a manželky kamaradu chtěli osobně poznavat a ja nikdy nepřišla na to proč.
@DandátkoP A co bys s tím dělala kdyz by se ti to nelibilo? Řekla chlapovi at si vybere jestli pujde ven s kamoškou a bude konec nebo bude chodit ven už jen do konce života s tebou nebo pod tvym dozorem? Ja nevidim smysl. Kdo zahnout chce, ten maželku, ofiko partneru za milenkou brát nebude a čas na milenku si najde tak jako tak. Mam kamarádku ma 4 děti a za mlada zahybala i se 2 na krku a 2 v břise. Řekla ze jede pro pleny nebo s kamaradkou na kafe. Kdo chce si čas a prostor najde, i kdybys ho hlídala a pouštěla jen do prace. Jen prostě zalže o tom kam jede a co jede dělat. Tohle neni rešení. A taky ne všechny milenky jsou hezký ženský a ani nevěrnici nejsou vždy hezcí muži.
ty jo
já jsem někde fakt psala, že bych ji chtěla poznat? nemůžu to najít a ani mi to nesedí, že bych to psala ![]()
několikrát jsem psala zakladatelce, že její přítel chce sex s tou kámoškou a že zakladatelka musí být troll, když to nechápe a když je tak v klidu,
ale že bych chtěla na jejím místě poznat tu kámošku
ani né
@Anonymní píše:
Chlap mi včera oznámil, ze jde dnes na večeři s kamarádkou, kterou vyzvedne z práce, auto hodí k nám domu, vezme si naši čubu, slecna ji chce videt a půjdou na jídlo. Holka je moc hezká, osobně ji neznám, jen tuším, která by to mohla byt. Hodila jsem trochu naštvaný výraz, páč já jsem po gynekologické operaci, kdy mě bolí aj sedět a tak prý mám jít taky (to bych se asi vobkreslila:D) a nebo, ze nás seznámí před barakem (ještě lepší). Nemám z toho dobrý pocit. Asi budou fakt jen kamarádi, ale paní písne v úterý večír a hned další den jdou. Asi trochu zarlim a bojím se, už i jen, ze my dva jsme měli rande vouz naposledy snad v říjnu. Tak mi řeknete, ze to je v pohodě, ze jen moc hrotim.
Tak zakladatelko, jak to s vámi vypadá?