Chození s kamarádkou na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
7.2.24 09:23
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, prý jsou dlouholetí kamarádi, něco jako sourozenci a já přeci muzu jít taky. No těžko, když nikam nemůžu. Jen teplo a doma.

Ani s bráchou nechodím sama na večeři.
A pokud se domluvíme všichni, i s partnerama, někdo z nás onemocní, automaticky se večer zruší. A ne ze brachova žena zůstane doma, například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
7.2.24 09:35

Tak my máme takovej dost už rozvolněný manželství, takže mně by to žíly netrhalo, ale v běžným vztahu bych asi pozvedla obočí. Jako běžně chodím a chodila jsem s kámošema na pivo, manžel s kámoškama taky, ale večeře je taková moc už rande, bylo by mi to divný. A po operaci jsem manžela na rovinu požádala ať je doma, a naprosto bez řečí doma zůstal a staral se o mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 10:30
@Anonymní píše:
Znají se dlouho. Uvidí se s ni asi podruhé, nebo potřetí. Nevím proč, i včera automaticky řekl, ze si jen doma vezme naši fenu (vlastně moji fenku, já ji měla ještě než jsem ho poznala, moje lady z útulku) a půjdou. Ze slecna chce Roxy moc videt. Smutny, ze me nikdo videt nechce. 😀Tvarila jsem se fakt asi kyselé, páč mi není dobře, bolí mě to, ale zároveň už me to nebavi doma samotnou… :D a tak trochu jsem bebíčko, které chce pozornost :srdce: :lol:
To te chapu hodila bych usmev a rek
@pazitka píše:
Princip toho většinou nepomáhá. To tu čteš furt, když je manžel/přítel nevěrný, jak se má ženská hezký namalovat a předstírat rande. To nefunguje.Jinak zakladatelko, chápu tě a byla bych ostrazita.ty ho teda znáš, navíc ti o tom říká, ale jsou to přesně ty podmínky, kdy se jim to můžeš zvrtnout.ale asi s tím moc nenaděláš :nevim:

Ale funguje, mne se ozval fakt po letech kamos, ktereho jsem kdysi znala a ze me chce videt, rozpadl se mu mnoholety vztah a chtel pokecaf. Pritel mbe cimsi nastval, tak jsem rekla ze se potrebuji vychladnout a pujdu si sednout s kamosem neplanovala jsem zadnou taktiku a v tu chvili partner jak milius..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.24 10:37

Já mu i říkala, ze budu dělat večer kuře s ryzi, jestli bude chtít taky, ne-e, nají se venku. :zed: :)

• Citovat
  • Upravit
34290
7.2.24 10:41
@Anonymní píše:
Já mu i říkala, ze budu dělat večer kuře s ryzi, jestli bude chtít taky, ne-e, nají se venku. :zed: :)

Takže hotovka a na večeři s kámoškou a psem prostě jde jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 10:44
@arinecka píše:
Takže hotovka a na večeři s kámoškou a psem prostě jde jo?

J. Nechápe, co mi na tom vadí.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
7.2.24 10:45
@Anonymní píše:

Tak ať jde ona k vám najidlo ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.24 10:56
@Tajemnadama píše:
Tak ať jde ona k vám najidlo ne?

No jenže, to bych zase musela uklizet, sebe nějak upravit, skákat kolem, necítím se dostatečně komfortně 😀 chodím každou půl hodinu na wc, nejsem na umření, ale úplně dobře a 100% fit se ještě necítím …

• Citovat
  • Upravit
1404
7.2.24 11:14

Já si vždycky tyhle případy představím v mém vztahu. Kdybych já doma oznámila, že jdu s kamarádem na večeři a ještě mu šla ukázat psa, tak bych asi přišla domu a měla zabaleno. Kdyby on udělal to, co tvůj partner teď chce udělat, hodně bych zpozornila a uvažovala nad tím, zda takový vztah má cenu. Ještě kdyby mého psa někam tahal jen kvůli jiný ženský. Přátelství je jedna věc, ale to načasování… jakože ty sotva sedíš a už jde s jinou ven a ani se tě neptá na názor. Ale před tím se nedomluvili protože jsi asi mohla dělat všechno, že? Ano myslím sex. Podle mě mu chybí šťouch a přemýšlí jinak, takzvaně údem.
Tobě doporučuji vyndat hlavu z kýble a přestat se tomu smát. Situace je spíš k pláči a ještě využívá psa k tomu, aby se dostal jiné ženě do kalhotek. A vůbec mu není blbý, že ten pes není ani jeho, ale tvůj.
Jestli půjde a něco se mezi nima stane, ještě z tebe bude dělat blbce, a z tebe udělá tu špatnou, že nemůže mít ani přátelství. Řekni mu, ze pokud to neodpoví na dobu, kdy budeš moct jít taky, tak nikam nejde, že se ti to nelíbí. A nebo ať jde, ale ať nepočítá s tím, že s ním budeš šťastná. Navíc ta madam určitě není blbá a ví, jak se musíš cítit. :poblion: ta ví podle mě přesně co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34290
7.2.24 11:34
@Anonymní píše:

Tak jasne, vzdyt je to uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
7.2.24 11:39
@Anonymní píše:
Chlap mi včera oznámil, ze jde dnes na večeři s kamarádkou, kterou vyzvedne z práce, auto hodí k nám domu, vezme si naši čubu, slecna ji chce videt a půjdou na jídlo. Holka je moc hezká, osobně ji neznám, jen tuším, která by to mohla byt. Hodila jsem trochu naštvaný výraz, páč já jsem po gynekologické operaci, kdy mě bolí aj sedět a tak prý mám jít taky (to bych se asi vobkreslila:D) a nebo, ze nás seznámí před barakem (ještě lepší :D). Nemám z toho dobrý pocit. Asi budou fakt jen kamarádi, ale paní písne v úterý večír a hned další den jdou. Asi trochu zarlim a bojím se, už i jen, ze my dva jsme měli rande vouz naposledy snad v říjnu. Tak mi řeknete, ze to je v pohodě, ze jen moc hrotim. :D

Stejně technicky vzato kdyby chtěl podvádět, dělá to i za tvými zády a nevíš to :think:. To už je asi všecko o důvěře. Zase zuřit nad každou ženskou by bylo ubíjející, když takhle půjde jen jednou za čas :nevim:. Snažil bych se to nijak neřešit, zvlášť když tě zval teda taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13310
7.2.24 11:42

Tak jasně, že jde. Nechce být před lidmi za podpantoflaka. Tohle moc řešení nemá. Buď mu zakladatelka věří anebo ne. Když ji bude chtít podvést, tak jí klidně podvede přes obědovou pauzu. Jako se může stát, že prostě někoho potká a zamiluje se. To se může stát i zakladatelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 11:43
@Lorre píše:
Stejně technicky vzato kdyby chtěl podvádět, dělá to i za tvými zády a nevíš to :think:. To už je asi všecko o důvěře. Zase zuřit nad každou ženskou by bylo ubíjející, když takhle půjde jen jednou za čas :nevim:. Snažil bych se to nijak neřešit, zvlášť když tě zval teda taky :think:

Přesně o se snažím. Byt nad věcí. Ale tedy příjemné mi to není ani trochu. Zval mě, ale v pracovní neschopnosti jaksi nemůžu, i kdybych chtěla a se tam s křečmi v břiše o vodě točila na židli. :D
Já mu v podstatě řeknu, ze mohl kamaradce napsat, že jeho přítelkyně marodí a ten čas bude raději s ní a pak můžeme společně všichni někam vyrazit. Já jsem si to holcinu “pogůglila” a je zhruba o 8 let mladsi než já, má všude spoustu fotek z modelingu, no, já teď vypadam spis jak dobitá, jak jsem oteklá :D To mi taky nepridava na klidu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.24 11:45
@Magical-eyes píše:
Tak jasně, že jde. Nechce být před lidmi za podpantoflaka. Tohle moc řešení nemá. Buď mu zakladatelka věří anebo ne. Když ji bude chtít podvést, tak jí klidně podvede přes obědovou pauzu. Jako se může stát, že prostě někoho potká a zamiluje se. To se může stát i zakladatelce…

No musím mu verit, co mi zbývá. Ale premyslela jsem a přijde mi to trochu sobecké z jeho strany. Kdyby on byl doma a marodil, napsala bych to, co výše. Prostě sorry, teď budu radši se svou polovičkou, udelam ji jídlo a tak a můžeme jít za 14 dni všichni někam společně. Ale kazdy jsme jiný a jinak vse aj vnimame…

• Citovat
  • Upravit
10279
7.2.24 12:26
@Anonymní píše:
Chlap mi včera oznámil, ze jde dnes na večeři s kamarádkou, kterou vyzvedne z práce, auto hodí k nám domu, vezme si naši čubu, slecna ji chce videt a půjdou na jídlo. Holka je moc hezká, osobně ji neznám, jen tuším, která by to mohla byt. Hodila jsem trochu naštvaný výraz, páč já jsem po gynekologické operaci, kdy mě bolí aj sedět a tak prý mám jít taky (to bych se asi vobkreslila:D) a nebo, ze nás seznámí před barakem (ještě lepší :D). Nemám z toho dobrý pocit. Asi budou fakt jen kamarádi, ale paní písne v úterý večír a hned další den jdou. Asi trochu zarlim a bojím se, už i jen, ze my dva jsme měli rande vouz naposledy snad v říjnu. Tak mi řeknete, ze to je v pohodě, ze jen moc hrotim. :D

Rozumím, že žárlíš, asi i v souvislosti s vlastním zdravotním stavem, ale upřímně také jsem byl třeba na obědě s jinou ženu, než vlastní a udělal jsem to přesně, jako tvůj muž - ženě jsem o tom předem řekl, aby to věděla. Myslím, že je to od partnera k tobě férové, i ty návrhy, které dává, když viděl tvou nespokojenost. Upřímně, pravděpodobně potkává denně nějaké jiné ženské se kterými kolikrát i vstoupí v nějakou interakci (typicky v práci, při placení na benzince, zkrátka kdekoliv). Ano, tohle je něco jiného, ale i ty můžeš někdy s někým někam jít a nemusí to hned znamenat ohrožení vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí