Chození s kamarádkou na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78269
7.2.24 08:46
@Anonymní píše:
Tak to cítím a proto jsem z toho mírně v rozpacích. Oni se prý domlouvali vícekrát, ale nikdy to nedomluvili konkrétně. Tak teď napsala a hned jdou. Já nevím no. Mně ten princip frojndšaftu “holka kluk” sám o sobě přijde divny. Ale prý jsou opravdu jen dobri staří přátelé.

určitě, kamarád taky rád, to už se traduje roky, opakuji, že jsi naivní (nebo troll)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8969
7.2.24 08:47

Slečna chce vidět psa? Lepší výmluvu bych snad dokázala vymyslet i já. Jak manželovi žádný aktivity nebojkotuju, tak večeři s kamarádkou v době, kdy já ležím doma po operaci, bych mu teda jen tak neodkyvala. Že ho to vůbec napadlo… nemám nic proti trávení času s kamarády opačného pohlaví, ale chtělo by to tak nějak s rozumem. Kam půjdou na večeři se psem? Ti do většiny restauraci nesmí. Na zahrádku teď asi nepůjdou.. Nebo napřed procházka, pak ti vrátí domů osa a půjdou na tu večeři? Že by pan měl rande pod dohledem manželky? Chytre si to. vymyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
7.2.24 08:49
@stinga píše:
určitě, kamarád taky rád, to už se traduje roky, opakuji, že jsi naivní (nebo troll)

Kamarad taky rad, kamaradku na lehatku :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.2.24 08:53

Tak já bych teda taky dělala dusno 8o 8o 8o Fakt trapný, rekne Ti, že máš jít taky, když ví, že nemůžeš? Vždyť to vypadá, že hraje úplné divadlo. Ať ji pozve k vám, uvidí psa a zabijí se všechny mouchy jednou ranou :? Je to ujetý, aby s ní šel! Když budeš dělat, jak Ti to přijde ok, tak nebudeš vypadat, jak jsi partnerka „v pohodě“, ale že má vše dovolený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
7.2.24 08:54

Tak to by se mi nelíbilo. Podle mě ti do něj kámoška dělá, on se zatím brání. Ona to bere přes psa a ve skutečnosti chce vidět ptáčka tvého chlapa.
Tohle mi smrdí.
Buď ostražitá.
Ne že by to něčemu pomohlo. Ale víš jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.2.24 08:56

A dodám, že já bych s žádným chlapem nikam nešla, právě aby manžel neměl takové pocity, jak každý normální člověk a většina z nás tady ;-) Večeře mi přijde moc. Kafe… Budiž, dlouho bych přemýšlela, ale leda tak se starým známým, ktereho bych někde po dlouhé době potkala, pozval by mě a já byla zvědavá, jak se má… A musel by to být někdo, kdo byl fakt fajn, ke komu jsem měla blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
7.2.24 08:59
@Anonymní píše:
Na tyhle praktiky moc nejsem :DDD
Já v tom nevidím podezření na nevěru, ale se*e me to asi dost. :D

Nevidíš v tom podezření na nevěru? To já teda ano.. tohle by mi fakt vadilo, ale naštěstí mám doma chlapa, který by to neudělal :)
Každopádně trochu pochybuji o tom, že je to opravdový dotaz.. že by troll? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34285
7.2.24 09:03
@Anonymní píše:
Na to jsem dostala odpověď “protože má taky psa a ta naše se ji moc líbí”

Aha, tak jí bude ukazovat všechno, co se jí líbí?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
7.2.24 09:10
@Anonymní píše:
Tak to cítím a proto jsem z toho mírně v rozpacích. Oni se prý domlouvali vícekrát, ale nikdy to nedomluvili konkrétně. Tak teď napsala a hned jdou. Já nevím no. Mně ten princip frojndšaftu “holka kluk” sám o sobě přijde divny. Ale prý jsou opravdu jen dobri staří přátelé.

A to já bych s nimi na večeři šla.. hodila bych se do gala, mluvila ma chlapa hezky, mluvila o našich zážitcích :D, věšela se na něj…Prostě ukázala jí kde je moje místo a kde její. Měla bych z toho srandu. Jenže v takové situaci je něco jako potřeba mít chlapa na své straně. Tady mám pocit, že je v koalici spíš s ní. Už jen že chce vidět psa a on se může přetrhnout…
Co třeba ji pozvat na večeři k vám domů?

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
7.2.24 09:12
@Badboda píše:
A to já bych s nimi na večeři šla.. hodila bych se do gala, mluvila ma chlapa hezky, mluvila o našich zážitcích :D, věšela se na něj…Prostě ukázala jí kde je moje místo a kde její. Měla bych z toho srandu. Jenže v takové situaci je něco jako potřeba mít chlapa na své straně. Tady mám pocit, že je v koalici spíš s ní. Už jen že chce vidět psa a on se může přetrhnout…
Co třeba ji pozvat na večeři k vám domů?

Ale ona jít nemuze. A neber to zle, fakt budeš dělat takový divadlo? Mě to přijde trapny. Chlap má snad vlastní hlavu, kdyby jit nechtěl tak nejde. Já bych tohle doma nechtela.

• Citovat
  • Upravit
517
7.2.24 09:12

Záleží, jaký je chlap. Jsem asi dost tolerantní, manžel taky byl párkrát na večeři s kolegynemi ( různými), ale záleží na stylu večeře. Když jeli třeba ze školení a bylo pozdě, měli hlad a někde se stavili, proč ne. Byl ve městě a potkal starou známou a měli oba čas, šli si rovnou někam sednout na jídlo a pokecali. Napsala mu kolegyně, co měla trable a chtěla to s ním probrat, tak šel. Taky mi nezakazuje s někým někam jít. Se psem to na nějakou romantickou restauraci nevidím, u nás by mohli jen do jedné, kde dělají pizzu a to je vse. Ještě když to tak bezelstně oznámí… Když by chtěl, určitě si najde příležitost, abys to nevěděla. Pokud má postranní úmysly kolegyně, to je věc druhá a zalezi, jak se k tomu případně manžel postavi. Ale to je o jeho rozumu a tvé důvěře. Pochybuju, že by byl tak naivní, že by plánoval nevěru v přímém přenosu. Pokud to v plánu má takhle okatě, tak je to idiot :lol: Jak budeš mít příležitost, tak se s ní seznam a uvidíš,.co řekne ženský radar z její strany. Teď bych ho nechala jít s poznámkou, že se těším, až ji poznám a půjdem spolu pristě vyvenčit psy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.2.24 09:14
@TeryK7 píše:
Nevidíš v tom podezření na nevěru? To já teda ano.. tohle by mi fakt vadilo, ale naštěstí mám doma chlapa, který by to neudělal :)
Každopádně trochu pochybuji o tom, že je to opravdový dotaz.. že by troll? 8)

Taky si myslím, že je to troll. Když jsem jí napsala, ať příteli řekne, ať s ní dnes zůstane doma a jdou všichni na večeři, až se uzdraví, nereagovala. Zajímavější je pro ni vířit diskuzi, což je pro trolla typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34285
7.2.24 09:18
@Badboda píše:

Jenze ona jit nemuze. Ji neni potrebs cokoliv prece ukazovat, to ma vedet on, kde je jeho misto. Plazenim se po nem by se akorat ponizila a ukazala te druhe ze zarli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
7.2.24 09:20
@Tajemnadama píše:
Ale ona jít nemuze. A neber to zle, fakt budeš dělat takový divadlo? Mě to přijde trapny. Chlap má snad vlastní hlavu, kdyby jit nechtěl tak nejde. Já bych tohle doma nechtela.

Trapný to bez pochyby je. Říkám měla bych z toho prču, recese. Ale když se nad tím zamyslím, takto bych se zachovala s klukem, se kterým bych to zas tak vážně nemyslela.
Celý tohle, že holku napadne jít se zadaným chlapem na veču je trapný- pokud to není milenka. Chlap jistě také nebude stát za moc. Ale tady jsou denně takové divné diskuze, co připomínají spíš parodii na partnerství.

• Citovat
  • Upravit
2003
7.2.24 09:21
@Badboda píše:

A ve chvíli, kdy by zakladatelka oznámila, že teda půjde, by do toho kamarádce najednou něco vešlo a odřekla by to, neasi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí