Chození s kamarádkou na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31200
7.2.24 12:38
@Anonymní píše:
Přesně o se snažím. Byt nad věcí. Ale tedy příjemné mi to není ani trochu. Zval mě, ale v pracovní neschopnosti jaksi nemůžu, i kdybych chtěla a se tam s křečmi v břiše o vodě točila na židli. :D
Já mu v podstatě řeknu, ze mohl kamaradce napsat, že jeho přítelkyně marodí a ten čas bude raději s ní a pak můžeme společně všichni někam vyrazit. Já jsem si to holcinu “pogůglila” a je zhruba o 8 let mladsi než já, má všude spoustu fotek z modelingu, no, já teď vypadam spis jak dobitá, jak jsem oteklá :D To mi taky nepridava na klidu.

To se může stát kdykoli a kdekoli, ne jen s ní. Musíš si trochu věřit :pankac:… Asi bych pro začátek negooglil info o ní, jinak okouses všecky rohy nábytku zatímco bude pryč :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16497
7.2.24 12:52
@medvidka píše:
Proč chce vidět toho psa?

Dobrý dotaz. :palec:
Nějak to začít musí a pejsek může být dobrým začátkem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 13:03

Prý se domlouvali už tak pětkrát a nikdy z toho nic nebylo, nemůže odmítat furt prý. A hrozne dlouho ji neviděl. A zná ji dlouho.
Já fakt nevím. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
16497
7.2.24 13:11
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, prý jsou dlouholetí kamarádi, něco jako sourozenci a já přeci muzu jít taky. No těžko, když nikam nemůžu. Jen teplo a doma.

Vím, že ti to asi moc nepomůže, ale mně, to od něj opravdu připadá jako bezohlednost s nedostatkem empatie vůči tobě.
Už to, že moc dobře ví, že jsi po operaci, máš bolesti a nikam nemůžeš, by mu mělo určitě
být k zamyšlení.
Ale, mně by to 100% vadilo, i kdybych byla zdravá… možná, že už jsem ve svém věku opatrnější a nejsem tak moc důvěřivá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
7.2.24 13:18

Jak to mám já:

1. Večeřeani víno s kamarádkou mi nevadí
2. Nechat mě doma samotnou po operaci, po které mám ještě bolesti a ztížený pohyb by mi naopak vadilo HODNĚ
3. Brát ukazovat mého psa někam pryč beze mně- to bych automaticky okamžitě utla. Nevidím k tomu žádný důvod a hrubě by se mi to nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.2.24 13:30
@Anonymní píše:
Prý se domlouvali už tak pětkrát a nikdy z toho nic nebylo, nemůže odmítat furt prý. A hrozne dlouho ji neviděl. A zná ji dlouho.
Já fakt nevím. :zed: :zed:

Pises, ze se videli dvakrat trikrat a ted, ze se znaji dlouho.
Pekne keca mi prijde.
A psa teda tuudle.

Jeste pak napis, jak se pred odchodem sprchoval, vonel a chtel vyprat hodobozovou mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.2.24 13:57
@Anonymní píše:
Já fakt nevím. :zed: :zed:

nebuď měkká. chápu, že nechceš být za stíhačku, ale ty jsi teď „invalidní“, máš nárok na zvýšenou pozornost a péči od něj. takže bych klidně požádala, ať je se mnou doma, než budu sama moct chodit ven, že se s kamarádkou ráda seznámíš, ale až bude vhodnější doba, a jestli se hrozně dlouho neviděli, tak je určitě těch pár dní už nevytrhne. pokud se bude moc cukat, asi v tom bude něco jiného, než že mu nedošlo, že na trajdání s holkama je teď ještě méně vhodná doba než jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
7.2.24 14:04
@Anonymní píše:
Chlap mi včera oznámil, ze jde dnes na večeři s kamarádkou, kterou vyzvedne z práce, auto hodí k nám domu, vezme si naši čubu, slecna ji chce videt a půjdou na jídlo. Holka je moc hezká, osobně ji neznám, jen tuším, která by to mohla byt. Hodila jsem trochu naštvaný výraz, páč já jsem po gynekologické operaci, kdy mě bolí aj sedět a tak prý mám jít taky (to bych se asi vobkreslila:D) a nebo, ze nás seznámí před barakem (ještě lepší :D). Nemám z toho dobrý pocit. Asi budou fakt jen kamarádi, ale paní písne v úterý večír a hned další den jdou. Asi trochu zarlim a bojím se, už i jen, ze my dva jsme měli rande vouz naposledy snad v říjnu. Tak mi řeknete, ze to je v pohodě, ze jen moc hrotim. :D

To je tezke. Tveho muze neznam, nevim, jak moc je to u tebe i u nej normalni. Nahla zmena by me vykolejila, ale pokud chodis i ty s kamarady na kafe atd., proc by nemohl s kamaradkou zas na veceri? Kor, pokud to tak normalne provozuje.

U nas to mame tak, ze ja s cizimi chlapy nikam nechodim. Dovedu si predstavit kafe s byvalym spoluzakem a vzdalenym kamaradem, pokud by treba byla prilezitost - nahle setkani, spolecny projekt. Urcite ne vecere. Nova kamaradstvi s muzi nenavazuju a ani nevim proc. Obklopuju se zenskyma, spolecne probirame zensky veci :lol: Manzel to ma stejne. S kolegynema pokeca v praci na obede, neni moc duvod jit jeste na veceri. S partou, kde jsou i byvale spoluzacky, vyrazi nekdy za sportem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.2.24 15:54
@Anonymní píše:
Na to jsem dostala odpověď “protože má taky psa a ta naše se ji moc líbí”

Tak to je jasný - šťabajzna chce vědět, jestli se vořeši spolu snesou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 18:21

Teď za šťabajznou odešel. :)) Vi, ze mi to vadí. I tak šel. Ještě řekl, ze ji psal, ze jsem po operaci. Borka na to prý nic. Tak at se spolu pos**ou. Pardon, asi emoce.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
7.2.24 18:26
@Anonymní píše:
Teď za šťabajznou odešel. :)) Vi, ze mi to vadí. I tak šel. Ještě řekl, ze ji psal, ze jsem po operaci. Borka na to prý nic. Tak at se spolu pos**ou. Pardon, asi emoce.

Jak dlouho spolu jste? Máte deti? Pokud ne, ukoncila bych to s ním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.24 18:28
@Tajemnadama píše:
Jak dlouho spolu jste? Máte deti? Pokud ne, ukoncila bych to s ním.

3/4 roku. Nemáme. Řekl mi, ze do 8 je doma. Tomu nevěřím. Jídlo, pití, zábava. Hlavně prý chtel vzít psa, ze mu slecna koupila i pamlsky. Takže tu doma sedím na zadku. :D Nemám ani koho drbat a mám chuť mu sbalit věci. :pocitac: :D

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
7.2.24 18:32
@Anonymní píše:
3/4 roku. Nemáme. Řekl mi, ze do 8 je doma. Tomu nevěřím. Jídlo, pití, zábava. Hlavně prý chtel vzít psa, ze mu slecna koupila i pamlsky. Takže tu doma sedím na zadku. :D Nemám ani koho drbat a mám chuť mu sbalit věci. :pocitac: :D

Hmm, tak to je dost krátká doba. Hele máš tohle zapotřebí? Dle diskuze vidis ze by to téměř nikdo netoleroval. Určitě ne takhle v začátku… :kytka: Já bych mu ty věci sbalila.

• Citovat
  • Upravit
1405
7.2.24 18:50
@Tajemnadama píše:
Hmm, tak to je dost krátká doba. Hele máš tohle zapotřebí? Dle diskuze vidis ze by to téměř nikdo netoleroval. Určitě ne takhle v začátku… :kytka: Já bych mu ty věci sbalila.

Ja bych zacala balit az po osme, dala bych mu sanci, ze splni, co slibil. :lol:
Ja myslela, ze jste spolu tak 5 let, ale po necelem roce by mel plout na oblacku a chtit byt kazdou chvili s tebou, obzvlast kdyz ho potrebujes. Nechci videt, co predvede za 5 let a po diteti, kdyz se k tomu dopracujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
7.2.24 19:35
@Anonymní píše:
3/4 roku. Nemáme. Řekl mi, ze do 8 je doma. Tomu nevěřím. Jídlo, pití, zábava. Hlavně prý chtel vzít psa, ze mu slecna koupila i pamlsky. Takže tu doma sedím na zadku. :D Nemám ani koho drbat a mám chuť mu sbalit věci. :pocitac: :D

Udělat tohle po 3/4 roku, tak by byl na 90% konec  :nevim:

V té době se většinou ještě oba hodně snaží a sám od sebe by měl CHTÍT to s kamarádkou posunout a starat se pi operaci radši o tebe. A ne ti ještě vydrápnout psa 8o
Po 3/4 roku je to TVŮJ pes, žádný váš, a nemá právo ho brát kamkoliv ty nechceš.

Fuj jsem se zase rozčílila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast