Chození s kamarádkou na večeři?

Anonymní
7.2.24 07:31

Chození s kamarádkou na večeři??

Chlap mi včera oznámil, ze jde dnes na večeři s kamarádkou, kterou vyzvedne z práce, auto hodí k nám domu, vezme si naši čubu, slecna ji chce videt a půjdou na jídlo. Holka je moc hezká, osobně ji neznám, jen tuším, která by to mohla byt. Hodila jsem trochu naštvaný výraz, páč já jsem po gynekologické operaci, kdy mě bolí aj sedět a tak prý mám jít taky (to bych se asi vobkreslila:D) a nebo, ze nás seznámí před barakem (ještě lepší :D). Nemám z toho dobrý pocit. Asi budou fakt jen kamarádi, ale paní písne v úterý večír a hned další den jdou. Asi trochu zarlim a bojím se, už i jen, ze my dva jsme měli rande vouz naposledy snad v říjnu. Tak mi řeknete, ze to je v pohodě, ze jen moc hrotim. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
7.2.24 07:50

A jak dlouho se znají? Proč tě s ní neseznámil už dřív? To se s ní teď uvidí poprvé během vašeho vztahu? Já mám taky kamarády a chodím s nimi občas večer na drink nebo i na večeři, ale znám je daleko déle než manžela, seznámila jsem je velmi brzy a manžela jsem vždy zvala, ať jde s námi (tedy před dětmi, teď už je manžel s dětmi doma, když někam jdu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 07:54
@Thomassss píše:
A jak dlouho se znají? Proč tě s ní neseznámil už dřív? To se s ní teď uvidí poprvé během vašeho vztahu? Já mám taky kamarády a chodím s nimi občas večer na drink nebo i na večeři, ale znám je daleko déle než manžela, seznámila jsem je velmi brzy a manžela jsem vždy zvala, ať jde s námi (tedy před dětmi, teď už je manžel s dětmi doma, když někam jdu).

Znají se dlouho. Uvidí se s ni asi podruhé, nebo potřetí. Nevím proč, i včera automaticky řekl, ze si jen doma vezme naši fenu (vlastně moji fenku, já ji měla ještě než jsem ho poznala, moje lady z útulku) a půjdou. Ze slecna chce Roxy moc videt. Smutny, ze me nikdo videt nechce. 😀Tvarila jsem se fakt asi kyselé, páč mi není dobře, bolí mě to, ale zároveň už me to nebavi doma samotnou… :D a tak trochu jsem bebíčko, které chce pozornost :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
413
7.2.24 07:56

No co, tak az se uzdravis, tak mu oznamis, ze te pozval na veceri tvuj kamarad. Pak se seberes a pujdes, i kdybys mela jit sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 07:59
@Ananas123456 píše:
No co, tak az se uzdravis, tak mu oznamis, ze te pozval na veceri tvuj kamarad. Pak se seberes a pujdes, i kdybys mela jit sama :lol:

Já tohle nemám rada, přijde mi to detinsky.. :D :D ale princip toho chápu. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
21311
7.2.24 08:02
@Anonymní píše:
Já tohle nemám rada, přijde mi to detinsky.. :D :D ale princip toho chápu. :pankac:

Také to detinske je :kytka: já bych se tím moc netrapila, ale chtěla bych ji poznat - az ti bude lepe, tak třeba běžte všichni spolu na drink. Uvidíš, jak na sebe vzájemně reaguji a uz to nebude jen ta neznámá slečna, co ho bere ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
7.2.24 08:03
@Anonymní píše:
Já tohle nemám rada, přijde mi to detinsky.. :D :D ale princip toho chápu. :pankac:

Princip toho většinou nepomáhá. To tu čteš furt, když je manžel/přítel nevěrný, jak se má ženská hezký namalovat a předstírat rande. To nefunguje.

Jinak zakladatelko, chápu tě a byla bych ostrazita.ty ho teda znáš, navíc ti o tom říká, ale jsou to přesně ty podmínky, kdy se jim to můžeš zvrtnout.ale asi s tím moc nenaděláš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
7.2.24 08:03
@Anonymní píše:
Chlap mi včera oznámil, ze jde dnes na večeři s kamarádkou, kterou vyzvedne z práce, auto hodí k nám domu, vezme si naši čubu, slecna ji chce videt a půjdou na jídlo. Holka je moc hezká, osobně ji neznám, jen tuším, která by to mohla byt. Hodila jsem trochu naštvaný výraz, páč já jsem po gynekologické operaci, kdy mě bolí aj sedět a tak prý mám jít taky (to bych se asi vobkreslila:D) a nebo, ze nás seznámí před barakem (ještě lepší :D). Nemám z toho dobrý pocit. Asi budou fakt jen kamarádi, ale paní písne v úterý večír a hned další den jdou. Asi trochu zarlim a bojím se, už i jen, ze my dva jsme měli rande vouz naposledy snad v říjnu. Tak mi řeknete, ze to je v pohodě, ze jen moc hrotim. :D

ne, není to v pohodě a nehrotíš to,
jsi po gynekologické operaci, tak nemůžeš sex a paní či slečna tě nahradí, možná tě časem nahradí úplně - jsi tak hrozně naivní nebo jsi troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
7.2.24 08:04
@Tichošlápek píše:
Také to detinske je :kytka: já bych se tím moc netrapila, ale chtěla bych ji poznat - az ti bude lepe, tak třeba běžte všichni spolu na drink. Uvidíš, jak na sebe vzájemně reaguji a uz to nebude jen ta neznámá slečna, co ho bere ven

jako že by šli do trojky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 08:07
@stinga píše:
jako že by šli do trojky?

Na tyhle praktiky moc nejsem :DDD
Já v tom nevidím podezření na nevěru, ale se*e me to asi dost. :D

• Citovat
  • Upravit
3958
7.2.24 08:16
@Anonymní píše:
Já v tom nevidím podezření na nevěru, ale se*e me to asi dost. :D

Tak mu řekni, ať to odloží, až budeš zdravá a půjdeš s nimi. Že teď bys ráda, kdyby byl s tebou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
7.2.24 08:18
@Anonymní píše:
Já v tom nevidím podezření na nevěru, ale se*e me to asi dost. :D

A ten vysmaty smajlik je jakoze jsi tak nad veci? Don't feed the troll. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
7.2.24 08:19

Tady se pozna, kdo je tolerantni a kdo ne. Hlasim se do klubu netolerantních, tohle by se mi nelibilo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 08:21
@Eowyn01 píše:
A ten vysmaty smajlik je jakoze jsi tak nad veci? Don't feed the troll. ;)

Ne, to měl byl tenhle “:))” jako co mám dělat, komentář od Stingy me spis pobavil s tou trojkou.
Beru to strizlive, budu trochu ostrazita, ale zase nemůžu svému muži zakazovat chodit ven, ne? Jak z te situace vybrousit a nebýt za hysterku, nebo zarlivku?

• Citovat
  • Upravit
2003
7.2.24 08:24

Proč chce vidět toho psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat