Chození s kamarádkou na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.2.24 08:26
@medvidka píše:
Proč chce vidět toho psa?

Na to jsem dostala odpověď “protože má taky psa a ta naše se ji moc líbí”

• Citovat
  • Upravit
78276
7.2.24 08:28
@Anonymní píše:
Na to jsem dostala odpověď “protože má taky psa a ta naše se ji moc líbí”

no tak dej vědět za měsíc, za dva, jak se to vyvinulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34318
7.2.24 08:29
@Anonymní píše:
Chlap mi včera oznámil, ze jde dnes na večeři s kamarádkou, kterou vyzvedne z práce, auto hodí k nám domu, vezme si naši čubu, slecna ji chce videt a půjdou na jídlo. Holka je moc hezká, osobně ji neznám, jen tuším, která by to mohla byt. Hodila jsem trochu naštvaný výraz, páč já jsem po gynekologické operaci, kdy mě bolí aj sedět a tak prý mám jít taky (to bych se asi vobkreslila:D) a nebo, ze nás seznámí před barakem (ještě lepší :D). Nemám z toho dobrý pocit. Asi budou fakt jen kamarádi, ale paní písne v úterý večír a hned další den jdou. Asi trochu zarlim a bojím se, už i jen, ze my dva jsme měli rande vouz naposledy snad v říjnu. Tak mi řeknete, ze to je v pohodě, ze jen moc hrotim. :D

To je zvláštní, oznámil ti to jako hotovou věc. Jako puboš, co přijde domů ze školy, a jde ven s kamarádama. Proč chce vidět vašeho psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
7.2.24 08:29
@Anonymní píše:
Ne, to měl byl tenhle “:))” jako co mám dělat, komentář od Stingy me spis pobavil s tou trojkou.
Beru to strizlive, budu trochu ostrazita, ale zase nemůžu svému muži zakazovat chodit ven, ne? Jak z te situace vybrousit a nebýt za hysterku, nebo zarlivku?

V podstatě máš pravdu a nijak z toho nevybruslíš. Ale je to smutné, normální chlap by prostě ženu takto neponižoval. Ono kdyby to domlouval nějakou dobu - konzultoval to s tebou, zvlášť když ji uvidí po druhé, nebo to odložil na i s tebou, až ti bude dobře, tak by to bylo jiné.

Takto nějaká ženská pískla, on vezme psa a jde. Pro každou ženskou by to byl vykřičník, jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 08:32
@Temnástranasíly píše:
V podstatě máš pravdu a nijak z toho nevybruslíš. Ale je to smutné, normální chlap by prostě ženu takto neponižoval. Ono kdyby to domlouval nějakou dobu - konzultoval to s tebou, zvlášť když ji uvidí po druhé, nebo to odložil na i s tebou, až ti bude dobře, tak by to bylo jiné.Takto nějaká ženská pískla, on vezme psa a jde. Pro každou ženskou by to byl vykřičník, jak blázen.

Tak to cítím a proto jsem z toho mírně v rozpacích. Oni se prý domlouvali vícekrát, ale nikdy to nedomluvili konkrétně. Tak teď napsala a hned jdou. Já nevím no. Mně ten princip frojndšaftu “holka kluk” sám o sobě přijde divny. Ale prý jsou opravdu jen dobri staří přátelé.

• Citovat
  • Upravit
2003
7.2.24 08:33
@Anonymní píše:
:zed: :zed: :zed: takže si všichni 4 budou u večeře hrát na šťastnou rodinku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.2.24 08:35

Jeste vetsi blbec, nez jsme doufali…

Tenhle format tu kdysi uz byl, ze jde s kamoskou nekam a bere psa, pac ona ho chce videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
7.2.24 08:36

Ani kdybych nebyla po operaci, toto bych teda netolerovala. Nechápu, proč by měl muj chlap chodit na večeři s cizi zenskou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 08:37
@Lucie_Sx píše:
Jeste vetsi blbec, nez jsme doufali…Tenhle format tu kdysi uz byl, ze jde s kamoskou nekam a bere psa, pac ona ho chce videt.

Tak to jsem určitě nebyla já. :D
A kdo blbec? Já, nebo on?

• Citovat
  • Upravit
56505
@Anonymní píše:

Dej si bacha, až půjde od tebe, ať nezabalí i psa.

Příspěvek upraven 07.02.24 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@freeport píše:
Ani kdybych nebyla po operaci, toto bych teda netolerovala. Nechápu, proč by měl muj chlap chodit na večeři s cizi zenskou!

Jak jsem psala, prý jsou dlouholetí kamarádi, něco jako sourozenci a já přeci muzu jít taky. No těžko, když nikam nemůžu. Jen teplo a doma.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
7.2.24 08:38

To by šel jednou, a uz by se nemusel vracet. Je to trapný, a ta záminka ještě trapnejsi.
To si chodi na večeře s kamoskama běžně?

• Citovat
  • Upravit
34322
7.2.24 08:40
@Anonymní píše:
Ne, to měl byl tenhle “:))” jako co mám dělat, komentář od Stingy me spis pobavil s tou trojkou.
Beru to strizlive, budu trochu ostrazita, ale zase nemůžu svému muži zakazovat chodit ven, ne? Jak z te situace vybrousit a nebýt za hysterku, nebo zarlivku?

No to naopak bud za hysterku a zcela zamerne! Zadny vybruslovani. Musi videt, ze tohle je moc.

Nekam vzacne zajit s dlouholetou kamaradkou ci kolegyni, kterou znas, vis o ni, kontrolky ti neblikaji, asi proc ne, ale tady ji neznas a videl ji zatim dvakrat?? Tak jaka dlouholeta?

Jestli te to stve, tak se podle toho chovej, zadna hodna vstricna tolerantni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 08:40
@Tajemnadama píše:
To by šel jednou, a uz by se nemusel vracet. Je to trapný, a ta záminka ještě trapnejsi.
To si chodi na večeře s kamoskama běžně?

Prave, ze nechodí …

• Citovat
  • Upravit
2003
7.2.24 08:45
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, prý jsou dlouholetí kamarádi, něco jako sourozenci a já přeci muzu jít taky. No těžko, když nikam nemůžu. Jen teplo a doma.

Jasně, můžeš jít taky ale naplánovali si to zrooovna když nemůžeš, to je náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast