Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky přispívám i v jiných diskuzích, ale v téhle jediné se zatím dokážu orientovat kdo je kdo:-)
Shereen píše:
Já taky přispívám i v jiných diskuzích, ale v téhle jediné se zatím dokážu orientovat kdo je kdo:-)
já jsem tu vždycky jen chvíli večer, zorientuji se a další den už jsem zas mimo
no, já zatím jen doufám že ten pokles byl ovu, ted čekám jestli bude stoupat teplota, ale stoupá mi vždy pomalu, takže to budu vědět až tak za tři dny ![]()
Já si tvůj obrázek pamatuju, myslím, že se taky snažíte o první jestli se nemýlím nebo máme možná něco jiného společného, co mi na tobě bylo sympatické…už nevím přesně co… ![]()
Shereen píše:
Já si tvůj obrázek pamatuju, myslím, že se taky snažíte o první jestli se nemýlím nebo máme možná něco jiného společného, co mi na tobě bylo sympatické…už nevím přesně co…
možná 10 let braní HA, snažíme se od září a o prvního mímouše, to jsou tkové moje základní znaky ![]()
Lucienda1 píše:Shereen píše:možná 10 let braní HA, snažíme se od září a o prvního mímouše, to jsou tkové moje základní znaky
Já si tvůj obrázek pamatuju, myslím, že se taky snažíte o první jestli se nemýlím nebo máme možná něco jiného společného, co mi na tobě bylo sympatické…už nevím přesně co…
a z profilu koukám že je nám i stejně let ![]()
Shereen píše:
jo a taky se jmenuju Lucka:-)
a v jaké fázi cyklu jsi?
Shereen píše:
5DC
hm, tak máme konečně rozdíl
já 25
jdu pomalu pojistit
pokles i z druhé strany, to jak jsem psala že
bylo i den po poklesu, tak zatím je to jen můj plán ![]()
tak zase zítra ![]()
Tak jsem to dnes nevydržela a udělala si test, ale niv, vůbec nic…NG ![]()
Tak Babyplan sem užívala už dost dlouho pro plánující, Macu sem taky zobala denně, protože je to zároveň afrodiziakum
A tu mateří kašičku, to bylo myslím 8 skleněných ampulek, takže někdy kolem ovulace sem ji začla brát ![]()