Cítím se psychicky hrozně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
22.7.24 15:29

Ja ti tak rozumim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.7.24 15:30

Zkus jednoho terapeuta, je na fb, Vaclav Kukla. Umi terapie i online. Laskavej, mohl by Ti sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 15:34

@Atisia já prostě sama nikam nechci, proč bych hledala výmluvy. Já bych se necítila dobře. Nejsem ráda sama, uzapim se ve vlastních pocitech, mám z toho hroznou depku. Jako teď. Dovolená mi právě skončila, další je o vánocích a máme tolik celozávodní, že mimo nám zbydou asi dva dni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.24 15:35

@Tarjei zkusím. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.24 15:48

Rozumím Ti. Mám těžké deprese, beru antidepresiva, chodím na terapie, ale nepomáhá mi to…těším se prostě jen na smrt…doslova se těším jen na to, až jednoho dne umřu a nebude nic…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.24 15:51
@Anonymní píše: Více

Umřelo mi teď několik známých v mém věku. Jediné co mě napadlo, že jim tak strašně závidím. Že už mají klid. Proč jsem to nemohla být já. :hug:

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
22.7.24 15:54

Ahoj, blbe se to posloucha, ale vyrazit sama je strasne fajn. Ja chápu, ze kdyz clovek nema jinou moznost, tak se citi osamele a nechce se mu do toho, ale moje zkušenost je takova, ze po ceste potkas spoustu novych lidi a sama nebudes. (Pokud trda nemyslis fovolenou nekde na pláži v resortu) Taky si solocestovanim spoustu veci v hlave utridis a ma to (aspon na me), fakt léčivý efekt.

A posledni vec, konecne budes moct vnimat svoje potreby. Jestli tolik pracujes, tak se strasne zanedbavas a prave ta dovolena muze byt chvile, kdy konecne zacnes premyslet nad tim, co chces ty. Ne okoli. :srdce:
Na Tobe přece taky záleží

• Citovat
  • Upravit
22995
22.7.24 15:56

Máš nějakou medikaci?
To je hrozne s tímto žít..nedokážeš si najít něco pro co žít, nějaký koníček, kde vypnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 15:59

Jo, mám to podobně…v okolí mám dvě holky, které umřely už v pubertě, jednu jsem znala osobně…říkám si, proč to musely být zrovna ony, co musely zemřít, když chtěly žít…klidně bych jim darovala svůj život…ale život je zkrátka nespravedlivý…

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
22.7.24 15:59

Neznam te. Ale ty tu nejsi kvuli tomu, abys jenom resila problemy ostatnich, nechavala na sobe hledat problemy. A nejsi jenom na práci. Zaslouzis si odpocinek, jako vsichni lidi

Pokud ti s mamou neni dobre, je super, ze aspoň tohle vis. Ona tedy asi neni clovek s kym bys mela na tu dovolenou jet, protože ti na psychice nepřidává - aspoň z toho, co pises.

Najdi si znovu tu terapii, prosim. Deprese a uzkosti jsou strasna věc. Kdo nezažil nepochopi. Ty si zaslouzis odpocinek a potrebujes nekoho, kdo ti pomuze.

• Citovat
  • Upravit
7221
22.7.24 16:16

A teď jako nejsi sama jo? Kdybys byla s lidma tak sem nepíšes. Se z někým dohodni! Najdi si skupinu co s tebou někam pojede. Nebudeš sama. Bude ta. Plnění autobus lidí. Plnění hotel, bar. To že někam jedeš singl prostě neznamená, že tam budeš sama.
Nebo dělaj dobrovolníka na nějaký akci! Budeš dělat něco prospěšného, někoho potkáš. Máš spoustu poznoznisti a každá je lepší než drepet doma, litovat se a brečet do peřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.7.24 16:18
@smile_xxx píše: Více

Tak vzhledem k dalším jejím příspěvkům mi nezbývá než souhlasit. Já z prvků myslela že je to jen nějaká délka. Ale tohle je už nejspíš horší a teda chudák přítel. Mít po boku někoho takhle negativního tak se asi nedivím, že s ní nikam nechce jezdit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 16:23

@Atisia teď se jdu chystat do práce. Tento týden mě čeká 5× dvanáctka, tři noční a dvě denní. Aspoň nebudu mít na ty depky čas. No, nebo tam budem moct bulit dvě. Na minulý směně před dovolenou to probrečela ona. Kvůli problémum v práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.24 16:25

Taky znám…já jsem si našla více brigád a pracovala i přes 50 hodin týdně…abych neměla čas na depky…
Ale i tak je stále mám…brečela jsem i v práci, jednou jsem se tam i z nervů pozvracela…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová