Cítím se psychicky hrozně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
22.7.24 16:26
@Anonymní píše: Více

Normálně mě tahle diskuse donutila podívat se jaké jsou možnosti ubytování. A to si piš, že až se vrátím do práce tak jedu. Aspoň na 2 dny sice s dcerou ale pojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 16:32

Zakladatelko, jestli to chápu správně, přítel by s Tebou jel, jen to prostě letos nevyšlo? Tak to zkus brát tak, že letos alespoň ušetříte a příští rok si to líp zařídíte v práci tak, abyste mohli jet oba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.24 16:35

@Atisia já jsem minulý týden chtěla jet sama na přítelovu chalupu, celý rok tam nikdo nebyl, mám to tam hrozně ráda. No ale než jsem mu to stihlaa říct, tak ji pronajal. Tak jsem tam byla akorát rychle uklidit a připravit to.

• Citovat
  • Upravit
7221
22.7.24 16:35

No tak jeď jindy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 16:39

Ne, pokud oba zůstaneme v té práci, co jsme, tak ne. Oni mají nejvíce práce, když se nedělá. Když je vše vypnuté. Jinak jo, jel by se mnou, neletěl, ale jel. O vánocích ha budu mít dovču a on zase ne. A tlačí na mě, ať si vezmu v srpnu. Vedoucí je p..a, ani se mi ji nechce říkat, nedá mi ji.

• Citovat
  • Upravit
2316
22.7.24 16:42

Přestat se řešit, že jsem zase něco neudělala, jak bych byla bývala chtěla. Přestat se řešit, že vypadám blbě, když něco dělám nebo někam jdu/jedu sama. Přestat očekávat že se něco stane tím, že někam poletím. Že se tím něco zlepší. Nezlepší. Zase se totiž bude dát najít něco, co na tom bylo/je špatně. Když nejde letět někam, tak si třeba zajet o víkendu do nejbližších lázní, tam se projít, dát si něco v cukrárně a večer jet domů a neřešit se u toho. Terapeuti dobrý, ale podle zkušeností u příbuzné, je jich spousta jen dobře zahnízděných a vlastně ani neví, co s vámi. Takže se to u nich dokola omílá, lidi se v tom babrají a nic z toho. Možná bych to spíš viděla na psychiatra a AD, aby se to negativní uvažování přetnulo a utlumilo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 16:43

@Atisia prý tam bude jezdit do podzimu. Už jsem se ptala. A navíc, kdy? Dyt nemám žádný pořádný volno. Ta docházka na tento půlrok je tak na nic, že si neuděláš ani výlet na víkend.

• Citovat
  • Upravit
5260
22.7.24 16:50

Obavam se, ze budes muset zmenit sama sebe, abys zmenila svuj zivot. Zvenci ti zadna zachrana neprijde. V prvni rade prestan hledat duvody a zacni hledat zpusoby a ve druhe rade se nauc byt sama se sebou. V zivote je to pomerne uzitecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.7.24 16:51

A je to nějak brutálně daleko? Nedá se tam i tak přespávat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.7.24 16:55
@Okta píše: Více

V týdnu jsem taky byla v cukrárně. :jazyk: takový lepší. Byla jsem tam jediná sama :lol: po x letech jsem si dala pohár a nikdo mi ho nežral :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
22.7.24 17:01
tak jdi pracovat jinam? Sama jezdit nemůžeš, přítel jezdit ve stejný termín nemůže. OK. Tak jdete jeden makar jiná, ať spolu můžete v létě jet na dovolenou, nebo i v zimě.
Navíc píšeš, že práce na prd.

A najdi si jiného psychologa a psychiatra. :kytka:
Vždyť to není přeci že hned první musí Ti sednout.

• Citovat
  • Upravit
7221
22.7.24 17:24
@kocourGarfield píše: Více

Ta práce by mohla být nový odrazový můstek. Otázka. Nebude zakladatelka příliš líná a neochotná hledat něco „lepšího“?

Pořád má dluhy. Takže si troufnou říct, že práce na dobu neurčitou je důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 18:17

Práce je naprd asi od dubna, předtím to bylo dobrý, musím se začít dívat po nějaký, tady toho moc není, nebo za 20. Ne, opravdu nejsem líná, když se mi tady líbilo ale potřebovala jsem víc peněz, tak jsem radši chodila na tu brigádu. No v mým věku se už práce nehledá asi lehko. Kamarádka taky hledá, a prý ji ani neodpoví na životopis, když vidí datum narození.

• Citovat
  • Upravit
11158
22.7.24 19:11

Máš snad volný každý víkend, ne? Můžeš vypadnout každý pátek a vrátit se v neděli 8).
Víš co, místo nějaké psychoterapie zkus sport, ať se ti z těla vyplaví hormony štěstí a adrenalin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 19:53

@Bytsamsebou no to nemám, jednou za měsíc končím v pátek v poledne, jinak v pátek večer v 22, v sobotu ráno, v sobotu večer. To právě píšu, že naše nová docházka je tak vy… že nemůžeš nikam jet na víkend. Všechny volna roz…a v nich strcena směna navíc. Sport bych velmi ráda, ale moc mi to nejde, artróza mi to nedovolí. Dřív jsem běhala, plavala, jezdila na kole, Teď to nejde. Nahoru ještě můžu, ale dolů, to je děs.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová