Co byste udělaly s chlapem, který upadl s miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.11.11 08:43

Je fakt dobré vidět, že českým ženám přijde normální, že chlap udělá chybu, seřve druhého a vy to schvalujete a omolouváte ho. :zed: To docela nechápu. A ne, mě by se to stát nemohlo, když mám v ruce miminko, koukám na cestu.

• Citovat
  • Upravit
3513
18.11.11 08:44

tak na to bych byla hodně opatrná, aby se ti to za chvíli nevrátilo, protože to se fakt může stát komukoliv a můžeš být opatrná jak moc chceš. Mě se stalo, že jsem nesla malého v náručí k postýlce a uklouzla jsem po hračce a oba jsme hrcli na zem.
Myslím si, že manžel byl z toho víc vycvakanej než ty a příště si dá sakra pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.11.11 08:45
Anonymní píše:
Je fakt dobré vidět, že českým ženám přijde normální, že chlap udělá chybu, seřve druhého a vy to schvalujete a omolouváte ho. :zed: To docela nechápu. A ne, mě by se to stát nemohlo, když mám v ruce miminko, koukám na cestu.

Och ta dokonalost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.11.11 08:46

Že se s ním radši nerozvedla…ne! Měla zavolat policii za ublížení na zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.11.11 08:48
Anonymní píše:
Je fakt dobré vidět, že českým ženám přijde normální, že chlap udělá chybu, seřve druhého a vy to schvalujete a omolouváte ho. :zed: To docela nechápu. A ne, mě by se to stát nemohlo, když mám v ruce miminko, koukám na cestu.

a proc se pani dokonala nepodepisete? :roll:

• Citovat
  • Upravit
3513
18.11.11 08:48
Anonymní píše:

cha cha cha, promiň, ale nikdy neříkej nikdy. Jsou věci který ani nedomyslíš a prostě se stanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22084
18.11.11 08:51
Anonymní píše:

Neschvaluji, že udělá chybu a někoho seřve… To už je o vzájemné komunikaci.

Ale ano, mně připadá úplně normální, že někdo udělá chybu. Já je dělám taky.

Zklidni hormony a neplácej nesmysly. Samozřejmě že by se Ti něco podobného stát mohlo - a taky se Ti to v životě párkrát stane, jako každému. Nejsi Superman a některé věci neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.11.11 08:52
Anonymní píše:

Tak tohle vypadá, jako že máš první dítě a stal se mu první úraz, proto reaguješ tak citlivě.
A že tě chlap seřval? Kdyby se to stalo mému a já bych na něj ještě zařvala, taky by se prudce ozval. Ono se to nezdá, ale chlapi ty miminka taky milujou, i když to nedávají tak najevo. I pro něj to byl šok a úlek a tys to možná nechtěně ještě vyostřila.

A na tvou původní otázku - řekla bych: jste v pořádku? Chlap by odpověděl, miminko bych prohlédla :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.11.11 08:54

No asi bych se fakt nestarala, zda chlap nemá bebí :evil:
Nicméně stát se může každému, já jsem takto spadla s prvním synem na posteli, když jsem šla po kolenou, muž jen povytáhnul obočí a nijak to nekomentoval, za což jsem byla teda ráda. Ale aby nechtěl vydat dítě… To by asi bylo zle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.11.11 08:54
Anonymní píše:

hele, ty to máš dobré. Ty nemusíš domů kupovat náplasti, protože když budeš hlídat jen ty, dítko si určitě koleno neodře :lol:
To chce klid. Takhle jistá si budeš jen to prvního brknutí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.11.11 09:01

Být v situaci Tvého manžela já, asi bych vyštěkla něco ve stylu: Neřvi na mě, jsem to asi udělala schválně ne!

A jestli si myslíš, že Tobě se nic takového stát nemůže, tak počkej až budeš mít doma děti dvě a to starší Ti roztahá hračky pod nohy. A to nemluvím o různých pádech z postele , gauče atd. myslím, že to se taky stalo skoro každé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.11.11 09:03

Jsou tady dvě věci

1. Upadnutí s miminkem - ano, opravdu se to může stát každému. Já jsem se jednou nešikovně opřela loktem o stůl, na kterém ležela dcera a skřípla jí nožičku. Bylo to u doktorky :oops: :mrgreen: A každou chvilku někomu miminko spadne z přebalováku :(
  1. Chlapi neradi přiznávají chybu. A někdy i my ženy :oops: Nedávno vjel chlap do nepřehledné křižovatky, měl dát přednost, neviděl tam a zrovna jelo auto :zed: Sprdnul mně, že prý jsem se hýbala a že kvůli tomu tam neviděl. Přitom já jsem byla zabořená jak socha do sedadla, vím, že je tam houby vidět. Nechala jsem to dvě hodiny odpočinout a pak se k tomu vrátila, vysvětlili jsme si to. To už záleží na tobě, jaký postup zvolíš.

Příspěvek upraven 18.11.11 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
18.11.11 09:04
Anonymní píše:

I když nepřeji nikomu nic zlého a už vůbec né dětičkám, jsem zvědavá, co uděláš sama ze sebou, až se ti stane něco podobného. A že se to stane - pokud tedy nejsi chobotnice a nemáš oči i na zadnici :nevim: Pochopím ještě, že jsi v šoku na manžela zařvala, asi bych to udělala taky, ale pak bych se jen omlouvala a omlouvala a omlouvala já jemu. Stát se to může každému a jestli máš pocit, že ty chyby neděláš, tak promiň, ale dnes ráno jsi jednu drobnou chybičku přeci udělala. Napsala jsi tuhle diskuzi :mrgreen: A to už bys mohla z toho šoku být probraná.
Ještě dodám, že jsem sama vyklopila svého cca měsíčního syna z lehátka při přenášení, vyklouzlo mi ucho na přenášení z dlaně - volala jsem to hned manželovi - celá ubrečená - nechala ho zkontrolovat sousedem doktorem - a jediné, co mi manžel řekl bylo, ať se uklidním, že se to může stát a že to přeci neznamená, že jsem špatná máma :srdce: Takhle by to podle mě mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
18.11.11 09:04
:potlesk: :palec:
Kacka2 píše:
Být v situaci Tvého manžela já, asi bych vyštěkla něco ve stylu: Neřvi na mě, jsem to asi udělala schválně ne!A jestli si myslíš, že Tobě se nic takového stát nemůže, tak počkej až budeš mít doma děti dvě a to starší Ti roztahá hračky pod nohy. A to nemluvím o různých pádech z postele , gauče atd. myslím, že to se taky stalo skoro každé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 09:07

já bych instinktivně zařvala že je debil, chtěla ať mi mimino dá, abych ho mohla pomazlit, pofoukat, ukonejšit a jemu bych řekla, že si musí dávat bacha. prostě první hysterický výjev matky :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky