Co byste udělaly s chlapem, který upadl s miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
18.11.11 09:10

Holky ale mě se zdá že zakladatelce jde spíš o to že jí následně seřval a ne o to, že mu upadlo dítko. Mě osobně by taky nezajímalo v danou chvíli jestli si neublížil chlap ale zajímalo by mě zda dítko je ok. A to že to následně odprdne ona mi rpostě přijde trochu mimo od toho chlapa. Jako jasný, asi se lek a reagoval nepřměřeně, ale mě by to rpostě vadlo taky. Jenže já jsem zase děsná držka, co by mu vymluvila díru do hlavy že takový věci ať na mě nezkouší. Zakladatelka zřejmě takovou povahu nemá a tak to ventiluje tady místo aby to řekla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.11.11 09:12
PETRUCHA píše:
Holky ale mě se zdá že zakladatelce jde spíš o to že jí následně seřval a ne o to, že mu upadlo dítko. Mě osobně by taky nezajímalo v danou chvíli jestli si neublížil chlap ale zajímalo by mě zda dítko je ok. A to že to následně odprdne ona mi rpostě přijde trochu mimo od toho chlapa. Jako jasný, asi se lek a reagoval nepřměřeně, ale mě by to rpostě vadlo taky. Jenže já jsem zase děsná držka, co by mu vymluvila díru do hlavy že takový věci ať na mě nezkouší. Zakladatelka zřejmě takovou povahu nemá a tak to ventiluje tady místo aby to řekla doma.

V tom případě měla napsat „Co byste udělaly s chlapem, který mě seřve za vlastní chybu“ ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.11.11 09:13
hysterka na místě, řvát na manžela, že je debil, už se ani nedivím, že ti chlapi držkujou.
Anonymní píše:
já bych instinktivně zařvala že je debil, chtěla ať mi mimino dá, abych ho mohla pomazlit, pofoukat, ukonejšit a jemu bych řekla, že si musí dávat bacha. prostě první hysterický výjev matky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
18.11.11 09:15

Chuanitka: V tom případě měla napsat „Co byste udělaly s chlapem, který mě seřve za vlastní chybu“ ne?

přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
12300
18.11.11 09:15

Ale tak jsaně, mě to prostě jen tak z toho příspěvku vyplynulo. Třeba se jen špatně vyjádřila. A jestli řeší opravdu to, že chlap spadnul s děckem na postel a co bysme mu jakože za to udělali, tak se ztotožňuju s ostatníma. Stát se to může každýmu. Já například, to tady taky někdo psal, malýmu drnkla hlavičkou o futra :oops: No a takových karambolů nejspíš ještě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.11.11 09:17

Nečtu diskuzi, ale můj manžel když se něco stane dětem tak začne v hysterii nadávat mě..Je z toho tak rozhozenej, že prostě nezvládá..
Než jsem pochopila, že je to jeho obrana a jeho strach, byla jsem naštvaná, ted už vím ,že to jeho vypuštění páry, jinak by s rozbrečel..
Myslím, že ten tvůj se lekl, že se stal strašnej průser a proto se vztekal..Je to jen taková obrana pro slabší jedince..

pokud se miminku nic nestalo snaž se to přejít a nebrat si to osobně.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.11.11 09:18
Anonymní píše:
já bych instinktivně zařvala že je debil, chtěla ať mi mimino dá, abych ho mohla pomazlit, pofoukat, ukonejšit a jemu bych řekla, že si musí dávat bacha. prostě první hysterický výjev matky :palec:

A co kdyby se to stalo tobě a muž na tebe zařval, že jsi debil a ať mu miminko hned dáš? 8-o
Možná bych mu řekla, že je nešika nebo nemehlo. Ale hned debil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
18.11.11 09:24

No, já měla taky malé mimčo v šátku a flákla jsem s sebou na zem… manžel se mnou udělal to, že mě odvezl na pohotovost na rentgen, jestli mám ruku zlomenou nebo jenom naraženou :nevim: A když jsem pro změnu táhla domů kočárek a vysypala z něj dítě na schody, tak situaci taky nijak nehrotil (naštěstí to bylo v zimě, takže dítě obalené v měkkém beránkovém fusaku ještě po mně). Ono těch úrazů ještě bude… naposledy si dneska naše šestileté dítě sedlo na wafky a má spálený zadek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.11.11 09:27

Já myslím, že na ní manžel začal nadávat v sebeobraně. :nevim:

Zakladatelko, lekly bysme se všechny. Čím menší dítě a čím míň jich máš, tím se lekneš víc.
Manžel to neudělal schválně, taky mu to bylo určitě líto. To zas bude dobrý. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
18.11.11 09:30

Hele rozhodne mu nenadavej(do debilu? :roll: ),to se prste stane,mimi je v poradku a chlap taky ne?to ze po tobe vyjel,tak to chapu,sam se lekl,a jeste jak videl tvuj urcite bojvej pohled,tak si ulevil no?to delam i ja,servu vsechny kolem,za vlastni chybu :lol: :lol: :lol: ja jednou sla do zledovateleho kopce,a uklouzla jsem a vysypala celj kocar i s naklADEM MALEM NA ZEM,a co chlap?ten rychle chytl kocar,i me,a enresil t,jeste se ptal jestli mi nic neni :nevim: :nevim: pak jsme se jen zasmaly jaka jsem nesika,takze fakt neresit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4476
18.11.11 09:33
Milli píše:
Anonymní píše:
A co kdyby se to stalo tobě a muž na tebe zařval, že jsi debil a ať mu miminko hned dáš? 8-o
Možná bych mu řekla, že je nešika nebo nemehlo. Ale hned debil? :think:

No co, jsou proste temperamentni rodinka :mrgreen: Kazdej reaguje jinak. Proto je nekdo cholerik, jinej sangvinik, flegmatik,melancholik.
Ja se priznam, ze bych asi taky vypustila z pusy neco perneho a pak by me to mrzelo. Ono se lehce radi z klidu od pocitace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.11.11 09:35

„nehrotila“ bych to.. je to blby, stat se to muze ( i kdyz by nemelo) a muze se to stat komukoli.. to ze jsi mu hned chtela sebrat ditko mi neprijde spravny - pr on sice udelal chybu, ale predstava ze ty vezmes mimco, odneses ho a nechat ho tam samotneho mi z jeho pohledu prijde hrozna.. ale samozreme chapu, ze jsi se lekla.
kdyby se to stalo nam a rekla bych at mi malou da, taky me sprdne at nehystercim (zkouknot zda je v poradku a utesit ji umi preci take, je to tata -a sama vis, jakej ma vztah k mimcu).. bezela bych hnedka k nim a koukla bych jestli je mimco v pohode (a az by se to uklidnilo zeptala bych se partnera)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.11.11 09:40

No jestli zakopl o nejakou vec, co tam nema co delat- taky by muj rval......

Proste pokud jdu s miminem a budlim tam, tak vim, kde co mama a jdu intuitivne, kolikrat nekoukam- ale jestli zakopl o bordel- nedivila bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 10:13

bud ráda, že neupadl na zem ..řekla bych mu aby byl opatrnější ,ale v té chvíli bych asi šílela to jo ,jestli se něco nestalo ,ne jemu ,ale mimískovi,když nestalo oddechni si ,vše dobře dopadlo .. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14335
18.11.11 10:16

Tuhle situaci znám.. trochu jinak.. manžel jel s vozíkem a měl ve vozíku vajíčko a jak jsou před tescem ty sloupky, tak se najednou otočil na mě a něco mi říkal a narazil do sloupku a vajíčko se převrátilo do košíku - malý zavázaný nebyl, ale zatrnulo hodně a první reakce… :oops: :mrgreen: Kurva, kde čumíš :oops: :oops: zařvala jsem přes pomalu celé tesco…
Myslím, že vaše situace je stejná, prostě tvoje emoce,a le i jeho, prostě on se lekl.. manžel pak byl naštvaný, že jsem ho tak titulovala, ale prostě v té chvíli se člověk neudržel.. Jde o to, že se leknou oba..
rozhodně by mě, ale nenapadlo, to řešit, myslím, že dramatizuješ, prostě si na něho vyjela, on se sám lekl, ty si se lekla a prostě nastalo dusno..
Nikdo neni dokonalý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria