Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MisaHanuska Už je v troubě
Dala jsem žloutky a sníh…uvidíme, už mám na ni chuť ![]()
U nás dnes bude kulajda a dojíme ještě rizoto
Jinak večer si možná uděláme smažák do housky
Ňami
ten mi milujeme
![]()
Já dnes vařím hovězí vývar s játrovými knedlíčky a srdíčky a na druhé špenát ze zahrádky, brambory a volí oko.
@anykam píše:
@Samamama já nevím, jak u koho, ale okořeněné je to skoro stejně, jen čevapčiči je u nás menší než karbanátek a obalené v mouce a karboše jsou v trojobale.
O karbenátcích v trojobalu jsem tedy nikdy neslyšela…měla jsem za to, že do sekané/karbenátků se dává navíc od čevapčiči majoránka, vejce a strouhanka/rohlíky..a čevapčiči je něco jako malé turecké kebap (jen šišky mletého masa ochuceného)
Možná se pletu..
@Pavli0807 Myslím, že každý je dělá jinak.Ale u nás se. koření stejně, jen do čevapčiči nedáváme tu housku a vejce. ![]()
Já mám o víkendu v plánu vařit - kuřecí s ananasem a rýží, cuketové lasagne, rýžový nákyp (ten až na pondělí, nebo večeři, je moc švestek), jablečný nepečený dort a nějakou buchtu, nebo bábovku. Tak jsem zvědavá jak to všechno stihnu ![]()
Tak já dneska konečně udělala ty šunkofleky a zítra bude segedín s knedlíkem.
Včera k večeři byli pečený a vařený žebírka a syn opět kašičku s kakavíčkem a máslíčkem, dneska udělám rychlovku, brambory, špenát a vejce, dojíme žebírka, syn polévku
Hráškový krém, obalovaná cuketa s bramb. kaší, odpoledne budeme grilovat, mňam ![]()
zítra oběd u rodičů, řízky a bramborový salát