Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
7.3.16 21:42

@tulipán jo o muj :mrgreen: udusila jsem na cibulce mlete hovezi s mrkvi, pridala dva cesneky, sul a trosku rozmaryny, ke konci pridala nakrajene zeli, ale takove to do spicky, ne to klasicke kulate, tohle je rychle mekke a pridala trosku protlaku(asi vrchovatou lzici ) a trosku vody, aby to bylo huste tak akorat, proste takova masovo zeleniinova smes a jeste chvilku provarila. Pak jsem uvarila ryzi, smichala, pridala do toho trosku masla pro zjemneni a dala jsem to v pekacku zapect, aby se nahore udelala, slabe hneda krusta. Urcite by do toho byl dobry treba jeste nastrouhany syr, cihla, parmezan, ale my ted doma jime bez mleka. Ja si strasne rada vymyslim svoje recepty a nebo varim podle toho, co mam zrovna doma, takze takovahle zapecena ryze u nas bude vypadat pokazde jinak, co me proste zrovna napadne tam hodit

Příspěvek upraven 07.03.16 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16576
7.3.16 21:47

@Jana525 Jee, diky za vycerpavajici popis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.3.16 21:53

@tulipán neni vubec zac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.3.16 07:07

Kroupova polevka, bramborove knedliky plnene uzenym a se zelim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.3.16 07:09
@střepina píše:
Oběd ze včera, k večeři jsem zkusila bramborové špízy podle @Kacievi byly moc dobrý, dala jsem i krutí prsa, česnek, sýr, ale toho byla škoda, akorát se nalepil na alobal, ale jinak dobrý :palec:

Ty jsi zena cinu, hned vyzkousis, udelas :palec: :potlesk: js rada, ze chutnalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.3.16 07:14

@Dixiee mňam, tak jaký byly? :)

Já mám dnes paellu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.3.16 07:24

@Banshee1234 mnam, paellu zboznuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
8.3.16 07:46

Ja si dnes udelam livance z cottage syru a pomazu si je povidlama. A k veceri dojim zelnacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.3.16 08:07

Dneska bude domácí pizza ;)

• Citovat
  • Upravit
16744
8.3.16 08:12

Ráno smotthies z domácího ořechového mléka s jahodama s chia a sluneč. semínkama, na oběd zajdeme, jsou dnes kapustový karbanátky s opékaným bramborem s bylinkovým tvarohem a večer toasty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.3.16 08:38

@Jana525 a děláš domácí? Já jí vždycky koupím už hotovou :oops: Ale chtěla bych jí někdy zkusit uvařit.
@střepina prosímtě kde hledáš inspiraci na smothies? máš tip na nějaký stránky? mě dochází fantazie 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.3.16 08:44

@Banshee1234 Mela jsem ji asi dvakrat ve spanelske restauraci a doma delam takovou napodobeninu, ale chutna mi moc i doma. Delam ji z Paela ryze, kureciho masa a choriza, dam tam cibuli, koreni papriku, trosilinku rajs. protlaku, hrasek, normalni papriku a na zlutou barvu dam malilinko kurkumy, ale ne moc, nebylo by to dobre. Kupovat safran, to je mi lito penez. Jo a obcas delam morskou, to davam chorizo a krevety a je moc dobre, do te smesi dat vyvarit celou cerstvou krevetu i v te skorapce, ono to pak chytne dobrou chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.3.16 08:47

@Banshee1234 jo a to nejdulezitejsi bych zapomnela, uz jsem ji dlouho nedelala. Spravny smrnc tomu nakonec da pri dochuceni spravny pomer masla a citron. stavy. Ale to je muj recept, urcite najdes na netu plno dalsich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.3.16 08:57

Dnes dělám omáčku ala svíčková :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
8.3.16 09:57

@NikysekR budeme mít podobně hamburskou pečeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí