Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes jsem byla na testu na těhotenskou cukrovku, takže k obědu si dám cokoliv, co nebude sladký ![]()
Vařit nebudu, chlap dojí svíčkovou ze včera.
U nás dneska rychlovka z mrazáku, takže rybí prsty se steakovým bramborem a asi to aspoň trochu vylepším zeleninovou polévkou ![]()
@kometa32 píše:
Jako stehna obalené v trojobalu?
jo, jo, chlap to jedl v jídelně, jak mu to prý chutnalo, at to udělám taky
máma když jsme byli malý, to taky občas dělala, vykoukala jsem v pořadu ano, šéfe jak jim Polreich radil řízek když vyndají z oleje mají ještě vymáchat v másle a pak teprve citron, je to dobrota ![]()
@NikysekR píše:
Dnes jsem byla na testu na těhotenskou cukrovku, takže k obědu si dám cokoliv, co nebude sladký
Vařit nebudu, chlap dojí svíčkovou ze včera.
mě ta těhotenská cukrovka taky ted čeká, pujdu asi příští týden, nejhorší je že je to náročný na čas, sedět tam dvě hodiny ![]()
@střepina No u nás je to teď skoro na tři hodiny
je to zase něco novýho. U prvního jsem šla na krev, vypila roztok a za dvě hodiny odběr. Teď nově - odběr, čeká se půl až třičtvrtě hodiny na výsledky. Pokud cukr není v normě, jde se domů a gyndař odešle automaticky do diaporadny. Pokud v normě je, pokračuje se v testu, takže vypít ten sladkej hnus, za hodinu odběr a za další hodinu zase ![]()
Muzu poprosit o recept na ty livance z cottage syru? Slysim prvne a rada bych zkusila
@Bezinka83 1cottage light (nebo normal, ja davam light z lidlu), 160 g jemnych vlocek, 1 banan, lzicka skorice, lzicka kypriciho prasku, 1 vejce a asi panak mleka, dolevam podle potreby. Umixovat dohladka a opect z kazde strany ![]()
@NikysekR nekecej,jestli tam budu 3 hodiny
ale holky z naší skupinky říkali že tam byli normálně dvě hodiny a krev jim brali před roztokem, po hodině a pak zase za hodinu,3 hodiny tam neseděli, zeptám se v uterý v poradně
@střepina Nevím, u nás prostě nastala tato změna, prý se spřísnily podmínky. Jako nevím proč a docela (no docela hodně) mě to naštvalo. Ale netvrdím, že je to tak všude, možná se jinde jede podle „starýho postupu“ a budeš tam „jenom“ dvě hodiny ![]()
@NikysekR já buchty se šodo a nějaký buchty naplním, aby měl chlap k snídani nebo na svačinu, malej mi to nechce, ale já to mužu ![]()
@střepina To já taky můžu
Náš malej měl ve školce buchty dnes, myslím že Honzovy. Já jsem nakonec vytáhla kus kotlety a ještě nevím co z ní. Dnes mi to už nemyslí, rozhodnu se zítra
mám tady brokolici, tak buď to udělám nějak dohromady nebo z té brokolice polívku
.. no uvidím