Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
9.3.16 10:17

Dnes jsem byla na testu na těhotenskou cukrovku, takže k obědu si dám cokoliv, co nebude sladký :poblion:
Vařit nebudu, chlap dojí svíčkovou ze včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.3.16 11:09

U nás dneska rychlovka z mrazáku, takže rybí prsty se steakovým bramborem a asi to aspoň trochu vylepším zeleninovou polévkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
9.3.16 11:17

My dnes svickovou z panenky a k tomu ryze a bramboracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
9.3.16 12:29
@kometa32 píše:
Jako stehna obalené v trojobalu?

jo, jo, chlap to jedl v jídelně, jak mu to prý chutnalo, at to udělám taky :mrgreen: :mrgreen: máma když jsme byli malý, to taky občas dělala, vykoukala jsem v pořadu ano, šéfe jak jim Polreich radil řízek když vyndají z oleje mají ještě vymáchat v másle a pak teprve citron, je to dobrota :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
9.3.16 12:33
@NikysekR píše:
Dnes jsem byla na testu na těhotenskou cukrovku, takže k obědu si dám cokoliv, co nebude sladký :poblion:
Vařit nebudu, chlap dojí svíčkovou ze včera.

mě ta těhotenská cukrovka taky ted čeká, pujdu asi příští týden, nejhorší je že je to náročný na čas, sedět tam dvě hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.3.16 12:41

@střepina No u nás je to teď skoro na tři hodiny :roll: je to zase něco novýho. U prvního jsem šla na krev, vypila roztok a za dvě hodiny odběr. Teď nově - odběr, čeká se půl až třičtvrtě hodiny na výsledky. Pokud cukr není v normě, jde se domů a gyndař odešle automaticky do diaporadny. Pokud v normě je, pokračuje se v testu, takže vypít ten sladkej hnus, za hodinu odběr a za další hodinu zase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
9.3.16 13:31

Dnes konecne livance z cottage syru pomazane povidly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
9.3.16 14:52

@modrasek13

Muzu poprosit o recept na ty livance z cottage syru? Slysim prvne a rada bych zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
9.3.16 15:44

@Bezinka83 1cottage light (nebo normal, ja davam light z lidlu), 160 g jemnych vlocek, 1 banan, lzicka skorice, lzicka kypriciho prasku, 1 vejce a asi panak mleka, dolevam podle potreby. Umixovat dohladka a opect z kazde strany :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.3.16 16:34

Dnes šunkofleky a okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
9.3.16 17:20

@NikysekR nekecej,jestli tam budu 3 hodiny :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ale holky z naší skupinky říkali že tam byli normálně dvě hodiny a krev jim brali před roztokem, po hodině a pak zase za hodinu,3 hodiny tam neseděli, zeptám se v uterý v poradně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.3.16 17:24

@střepina Nevím, u nás prostě nastala tato změna, prý se spřísnily podmínky. Jako nevím proč a docela (no docela hodně) mě to naštvalo. Ale netvrdím, že je to tak všude, možná se jinde jede podle „starýho postupu“ a budeš tam „jenom“ dvě hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.3.16 17:25

Jinak vůbec nevím, co budu zítra vařit :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
9.3.16 17:37

@NikysekR já buchty se šodo a nějaký buchty naplním, aby měl chlap k snídani nebo na svačinu, malej mi to nechce, ale já to mužu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.3.16 19:06

@střepina To já taky můžu :) Náš malej měl ve školce buchty dnes, myslím že Honzovy. Já jsem nakonec vytáhla kus kotlety a ještě nevím co z ní. Dnes mi to už nemyslí, rozhodnu se zítra :D mám tady brokolici, tak buď to udělám nějak dohromady nebo z té brokolice polívku :think:.. no uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí