Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3037
17.3.16 09:48

Tak my nakonec kureci stehna na paprice, ryze a kulajda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.3.16 10:14

Holky, nemáte nějakou radu, jak „opravit“ přesolenou dušenou mrkev? Včera byla dobrá, ale přes noc se nějak rozležela a je slaná jak pes :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.3.16 10:26

Vepřoknedlozelo

• Citovat
  • Upravit
5037
17.3.16 10:35

Segedýn s knedlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.3.16 11:13

Bramborový salát a sekaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.3.16 11:48
@Tamtama píše:
Holky, nemáte nějakou radu, jak „opravit“ přesolenou dušenou mrkev? Včera byla dobrá, ale přes noc se nějak rozležela a je slaná jak pes :poblion:

zkus v té mrkvi povařit brambor, prý to vytahuje sul, já jsem tenkrát něco šíleně přesolila, moc to nepomohlo, ale za pokus nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.3.16 11:50

Tak ráno jsem byla na těhotenské cukrovce, ještě že jsem měla vařeno, hned jsme si doma ohřáli guláš a knedlík, večer chci zkusit špenátovou krémovou polévku, chlap krémový nemá rád, tak jemu asi knedlíky s vajíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
17.3.16 12:50
@Tamtama píše:
Holky, nemáte nějakou radu, jak „opravit“ přesolenou dušenou mrkev? Včera byla dobrá, ale přes noc se nějak rozležela a je slaná jak pes :poblion:

Jj, syrová brambora sůl neutralizuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.3.16 13:15

@střepina @Anturie děkuju, nakonec jsem to vyřešila po svém. Stejně si k tomu rozmačkáváme brambory a smícháme to v talíři dohromady, tak jsem neosolila brambory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.3.16 13:22

Špenátová polévka a křupavé sýrové tousty

Naše oblíbená mňamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.3.16 13:28

@Ka-cka jak se dělají sýrové toasty, opečou se za zasypou sýrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.3.16 13:49

Sýrové tousty

Rozkrájím staré rohlíky, dám do trouby na plechu, po pár minutách až jsou zespodu trochu zaschlé, tak je otočím a posypu sýrem a nechám sýr roztavit. Máme to rádi k polévkám a nebo jen tak večer k telce. Lepší než nějaké kupované křupky. Pro obměnu rozetřu česnek s olivovým olejem a třeba i bez sýru, jen dozlatova opeču - je to bašta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.3.16 15:01
@Ka-cka píše:
Rozkrájím staré rohlíky, dám do trouby na plechu, po pár minutách až jsou zespodu trochu zaschlé, tak je otočím a posypu sýrem a nechám sýr roztavit. Máme to rádi k polévkám a nebo jen tak večer k telce. Lepší než nějaké kupované křupky. Pro obměnu rozetřu česnek s olivovým olejem a třeba i bez sýru, jen dozlatova opeču - je to bašta ;)

to musím večer vyzkoušet, zní to mňamózně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
17.3.16 16:56
@Tamtama píše:
@střepina @Anturie děkuju, nakonec jsem to vyřešila po svém. Stejně si k tomu rozmačkáváme brambory a smícháme to v talíři dohromady, tak jsem neosolila brambory :mrgreen:

Šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
17.3.16 17:05

My dnes měli omáčku ze zelených fazolek na kyselo, vajíčko a brambory. Já to nejím, tohle je jedno z mála jídel, co fakt nemusím, tak jsem si vytáhla z mrazáku rizoto. Nedávno zbylo, tak jsem ho dala do krabičky do mrazáku pro strýčka příhodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí