Co je pro vás red flag ve vztahu? Kvůli čemu byste se rozešli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8980
1.4.24 09:26

Můj názor velmi trefně popsala @lilith1. Přidala bych asi ještě kuřáky a po zkušenostech bych se taky dívala, jak se chová ke své matce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
1.4.24 09:27
@Justin Case píše: Více

proc ne rozvedena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
1.4.24 09:28
@Midaku píše: Více

Jo tak to jsem jeste zapomnela..presne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.4.24 09:29

Strašně moc toho je. Šlo by to popsat na dvě A4.

• Citovat
  • Upravit
5027
1.4.24 09:31
@Eliška píše: Více

Pokud žena milovala tak moc, že řekla nějakému trotlovi ano tak já vážně nechci být až ten druhý. Někde jsem tohle téma řešil a pár slečen mi tam dalo za pravdu.

Nechces být ten druhý milovaný. Fakt ne. A ten pocit, že milovala tak moc, že řekla ano jinému by mě zničil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
1.4.24 09:31
@Psylocke píše: Více

se špatným vztahem ke zviratum by zadny vztah nemohl vzniknout, to je jedna z věci, která se zjisti brzy

pise se to tu porad dokola…za me zkušenosti lhaní, vecne stezováni, pedant na pořádek, touha po sportování ve dvou nebo moc aktivní…v poslední době se často setkávám s brzkém vstávanim a vůbec malo spánkem…to sice seznam, ale neumím se v reálu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
1.4.24 09:34

Kdybych měla popsat, co všechno nechci, možná bych vyjmenovala desítky věcí. Některé jsou obecné, některé asi vadí jen mě, ale rozhodně jich je hodně.
V podstatě vše splňuji i já, nikdy bych si nedovolila po někom chtít něco, co já nemůžu nabídnout.
Nikdy jsme nehledala dokonalost, ale těch vlastností a zvyků, které jsou do vztahu potřeba, je více než dost.
Tolerance je dost přeceňovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:35
@Teik310 píše: Více

No.. spolu ale volí hodně lidí…to je pak problem ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
1.4.24 09:36

jsi mladsi rocnik? nebo se to dotyka tveho ega?
prijde mi, ze clovek se vztahovymi a ziviotnimi zkusenostmi ma nad timhle uz nadhled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:37
@Kníže Ignor píše: Více

Flastenec je kdo, prosím? Byl by nějaký popis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:37

Je mi lehce přes 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:38

Ega ne, spíš nejsem zachránce kraviček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.4.24 09:39

Volič SPD nebo Babiše je samozřejmě no go. Stejně tak jako kuřák, někdo kdo neumí anglicky a neumí programovat :D

• Citovat
  • Upravit
7228
1.4.24 09:40

No nevím, kolikrát ženská řekne ano, jen proto, že se chlap vysloví, myslím, že tomu přikládáš váhu větší, než to kolikrát má, ale pokud to tak cítíš…

Pro mě je red flag jednoznačně manželka (současná se kterou chlap bydlí) a těhotná partnerka, do takového vztahu bych nešla, ani kdyby tu těhotnou opustil, takový člověk pro mě prostě nebude kvalitní kus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
1.4.24 09:41

Souhlasim s vámi. A ještě mě napadlo, že bych vedle sebe nesnesla někoho, kdo někoho šikanoval, ať už v dětství nebo v dospělosti. Někoho, kdo se posmívá handicapovamým, tlustým, homosexualum atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky