Co je pro vás red flag ve vztahu? Kvůli čemu byste se rozešli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
1.4.24 11:38
@Psylocke píše: Více

Tak deti chápu, ty rozvedené, z důvodu, ze uz prede mnou milovala nekoho tak moc, ze si ho vzala, to mi přijde uhozený :nevim: ale spíš obecne, jakym preziravym zpusobem to tu podává…bud si hraje na neco co neni a dela tady ranena, nebo se takhle chová i mezi živými a to musi bejt dáreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.4.24 11:43

Neco podobneho sem akorat chtela napsat :palec: kazdy mame nejakou minulost, záleží, jak se s tim kdo popasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
1.4.24 11:45

Hodně tady popsané by nebyl důvod k rozchodu, ale vztah by ani nezačal. Dost věcí se dá poznat…
Já nevím proč, ale myslím si, že jednorázovou nevěru bych ustála :think:
Pro mě byl důvod pro rozchod to, že jsem dlouhodobě cítila, že jsem na druhé koleji. Možná to on tak v hlavně neměl, ale neposlouchal mě, komunikace nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
1.4.24 12:01

Souhlasím s mnohými výše uvedenými - jako kouření, extremismus, neschopnost se starat přiměřeným dílem o domácnost a děti, závislosti…

Zmíním ještě něco co tu nepadlo a bylo to jedním z důvodů rozchodu s mým dlouholetým partnerem - zaslepení MLM a tahání do toho všech známých :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
1.4.24 12:20
@klkakla píše: Více

MLM? To sem si musela vygooglit. Nicmene uz to chapu. Neco ve stylu toho, jak tady nekdo psal..prodejce Harmonelo Amway apod. Tak to taky uplne nesnasim. A jeste, jestli s tim pri každé prilezitosti, navsteve štval kamarády.

• Citovat
  • Upravit
5027
1.4.24 12:57

Děkuji.

Jasně, že je v tom trochu trolleni, ale pointa, kterou jsi pochopila, zůstává. Máš velký bod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.4.24 13:06

Čau Psylocke. Nedal bych starší než jsem já, manipulátorku, vanilkovou nudu, co jí nic není dost dobré, co doma pořád otravuje a jenom si stěžuje a co vyznává hesla „co je tvoje to je moje a co je moje po tom ti nic není“ + „když mám problém, můžeš za to ty“.
Naštěstí ty předlistopadové sucharky a problematičky už začínají odpadávat a obecně jsou holky stále hezčí, rozumnější, vzdělanější a víc v pohodě. Jo a samozřejmě chci Češku - žádná zahraniční holčina mi nesmí do baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
1.4.24 13:16

Toho je.. kdyby neuměl vydělat peníze, zacházet s penězi. Na vztahu ke zvířatům mi taky záleží, důležité je schodnout se na výchově, vadilo by mi kdyby byl buran co prdí, krká, v každé větě má slovo vole. Důvod k rozchodu by také byl, kdyby byl nečistotný, nemyl se každý den, necistil si zuby, nosil šupácké oblečení, chlastal, kouřil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.4.24 13:27
@Xrklpx Glntor píše: Více
Šmarjá, další reinkarnace! :zed: No hlavně že se, hoši, nenudíte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
1.4.24 13:31

Asi to, kdyby chodil na emimino. Ať už dokazovat maminkám, že dočůrá dál než ony anebo si chodit pofňukat a postěžovat na svou partnerku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.4.24 13:31

Pro mě by byl red flag, kdyby byl rozvedenej 2× a vícekrát… měl děti s různými ženami, chodil pařit několikrát týdně, měnil zaměstnání, jak ponožky, neměl dobrého kamaráda, nestaral se o své děti… dále bych nesnesla cholerika, panovačného, sukničkáře, přehnaného sportovce…

• Citovat
  • Upravit
6381
1.4.24 13:33

Kdyby byl hodně hloupý, vulgární a měl názory typu, že ženská patří do kuchyně a chlap je hlava rodiny. Taky bych nesnesla nikoho dominantního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
1.4.24 17:51

Nesnesla bych lenocha. To je red flag pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.4.24 18:20
@ambruše píše: Více

To se mi na tomhle serveru líbí nejvíc: může sem napsat kdokoliv, cokoliv a jakkoliv, a vždycky se najde nějaký nevyrovnaný pulec co se ti za to snaží dát sodu :P
Tj. tímto bych rád k výše uvedenému výčtu dodal, že bych po zamčení vchodových dveří a otevření toho nejmenšího okna v domě vyhnal partnerku, kt. by měla choutky k odpovědím typu:

• „Dobré dáno, miláčku.“
  • „No počkej, moment! Jaks to jako myslel?!“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.4.24 19:00
@Dollorres píše: Více

Nechceš Alfu, jo? Nejsi divná? Dyť je má chtít každá dle místních samozábavných reinkarrnátů. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí