Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ambruše píše: Více
Proč by měla být divná? Co máš pořád proti beta samečkům? Kdyby neexistovali, nejmíň polovina holek by zůstala by na ocet. Bety jsou velice důležitou součástí společnosti. A navíc jsou to výborní zaměstnanci ![]()
Kdyby byl konspisofista, skratka omezenej soudruh. ( navazuju na to, co tady nekto psal o konspiracich
)
Kdyby byl tuctovej, suchej, hranatej, nudnej, nezajimavej, konformnej, banalnej, bez originalni a silne osobnosti,
Kdyby nebyl intelektual, kdyby mu chybela intelektualni zvedavost a tvorivost.
Kdyby nemel rad zvirata, kdyby mu chybela vnimavost a citlivost ke zviratum.
Kdyby byl sobeckej, hazmiznej, chybela mu velkorysost.
A kdyby me nemiloval.
A kdyby byl nesvalnatej blondak, nelibi se mi blond chlapi bez svalu, strasliva blbost, ale s tim nic nenadelam, tak to proste z nejakeho podivneho duvodu mam.
Ale kvuli tomu vis napsanemu bych se nerozesla, protoze bych si s nekym takovym nic nezacala. Pokud by nejake rande probehlo, bylo by to rande posledne.
( poznamka : konspisofista je slovo odvozeno od slova „konspirosofismus“. Ve skratce, konspisofista je omezenec, ktery slepe duveruje masmediim a vrchnosti a ktery nalepuje tu priblblou nalepku " konspirator " na kazdeho, kto premysli a kto pochybuje nad jedinou „pravdou“ medialno-mocenska linie, kto neduveruje tomu, co nam vyklada vrchnost.
Jak rekl Filozof: „pochybnosti jsou pocatkem moudrosti“ a pochybnosti a moudrost je tedy presne to, co konspisofistovi chybi. Takze ne, s konformnim, konspirosofistickym soudruhem by to nijak neslo.
)
Příspěvek upraven 02.04.24 v 00:03
@Lu66 píše: Více
Mám to stejně, jen bych teda ještě přidala mamánka a chlapa, co se nedokáže postavit za svoji ženu, ať už třeba před rodinou nebo i cizíma…
@My Melody taky se mi strašně nelíbí blonďáci. A ještě přídám k malichernostem - já bych strašně nechtěla plešatého a s břichem
. Nevím jak se mi podařilo vymáknout manžela - ten má tolik vlasů, že může rozdávat a vůbec neplešatí. Já vím, že to je malichernost a nemůžou za to. Prostě úplně nejvíc letím na IQ a na vlasy (tmavé)
. Ten pupek, to zas není tak těžký nemít… Chtěla jsem i tmavé oči, ty má manžel modré - s tím se smířit umím. Navíc, nezdědil je ani jeden syn a vlasatci jsou od narození. ![]()
Jo a můj chlap musí být samozřejmě chytřejší, než já. Vzdělání minimalne stejné, ale lepší, když ho má ještě vyšší.
@Capelucia píše: Více
to mame stejny. Blondak muze byt hezkej, ja to u blondaka pres blond vlasy proste nevidim. Z nejakeho podivneho duvodu si to muj mozek tak nastavil. vyslovene se mi libili odjakziva jen tmavovlasi muzi. Nevim proc.
Bohuzel muzi casem zacinaji sedivet a vlasy ztraceji.
Ale milovat ho budu i bez vlasu, laska jde za ty vnejsi veci.
Neakceptovatelný by pro mě bych chlap, který lže, je slaboch, násilník, vypisuje si po seznamkach s jinými, netridi odpad, má extrémní názory (politika, výživa, ezoterika), nechá se obskakovat a neumi se o sebe nebo o domácnost postarat, nemá základní rozhled, závislý citově i na návykových látkách, nemá vůbec žádné koníčky nebo naopak nevyleze celý den z dílny, má odpor ke sportu, jezdí všude zásadně autem a chůze je pro něj sprosté slovo, co je 30 minut cesty ke pro něj daleko, nemá rád zvířata, kdo nedbá na hygienu (ale nemám ráda ani přílišné šampónky), kdo nemá aspoň základní kulturní vkus.
@My Melody ten můj už šediví. To mi tolik nevadí. Hlavně, že má co šedivět. ![]()
@Capelucia mám to samé, chlap s pleší a bříškem je pro ně silně nepritazlivy. Tohle už neprebije ani peněženka, ani charisma.
Vadil by mi ezo chlap, konspirátor podporující a věřící různým hoaxum a dezinformacim. Tihle lidé nebývají moc inteligentní a jsou lehce manipulovatelní, nevím jestli bych si mohla takového člověka vůbec vážit jako partnera.
Potom taková klasika co už zaznělo, závislý, zadlužený, smraďoch, mamanek, zuby jak noty na buben, socka.
Vadil by mi celkově nezdravý životní styl, protože nechci mít v budoucnu doma ležáka s plínama, který se prokouřil k mrtvici, nebo projedl k infarktu.
Jasné, stát se může i zdravému sportovci, ale nechtěla bych člověka, který tomu jde cíleně naproti.
@Rádkyně píše: Více
Jo! Racionální chlap, který není konspirátor. Ale přijde mi, že třeba v mém okolí se snad ani nevyskytuje. Zrovna dnes jsem svému říkala, jak si jeho racionality na něm vážím.
@Mango_Lassi píše: Více
Tyjo tohle pro mě zrovna není moc důležité, podle všeho, chodila jsem jen s jedním, co byl možná chytřejší. Jsem chytřejší než manžel, podle všech standardních parametrů, ale stejně je pro mě stěžejní, že mi nechává volnost, respektuje mně a bere jako sobě rovnou bytost. Na politiku a používání slov jako je „ratifikace“ jsem doma já.
@Xrklpx Glntor píše: Více
Haha, jsem si vzpomněla na kamarádku asi ve dvaceti, už nikdy nechce žádného Čecha…myslím, že se jí to vyplnilo, už se nebavíme, ale co vím, tak žije v USA ![]()