Co s životem bez pravého domova, žít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
9.2.11 11:48

ty jo kde jsi to našla já hledala a nic ptala se a nic určitě to zkusím děkuju moc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
9.2.11 11:51
mondejka píše:
ty jo kde jsi to našla já hledala a nic ptala se a nic určitě to zkusím děkuju moc …

Když tak při odpovědi nejprve klikni na ikonu citovat, ať víme na koho reaguješ a můžem odpovídat :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 11:51

dá to práci ale určitě do toho půjdu je vidět že je sposta řešení to jen člověk když je na dně tak neví co má dělat moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.2.11 11:53
mondejka píše:
ty jo kde jsi to našla já hledala a nic ptala se a nic určitě to zkusím děkuju moc …

www.sreality.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.2.11 11:53
mondejka píše:

www.sreality.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.2.11 11:54

Píšeš že rychle nepřeskakuješ do jiných vztahu.
Každej si všam dokáže spočítat podle věku dítěte že skáčeš teda dost rychle :wink: .Teda na mě jsou to dost rychlé přeskoky.

Co s životem?Splodila si dvě děti,máš povinost jim zajistit klidný a harmonický život.
Plzeňský azylák znám.Vycházky jsou do 17-18.00.Nepřijde mi na tom nic tak hrozného a máš malé děti tak kde by si s nima chtěla po večerech courat?
Kamarádka si tím prošla,dostala byt.Tobě nic jiného nezbejvá pokud chceš pro děti to nejlepší!

Měla už by si se ve svém věku chovat jako dospělej člověk a znám 100vky žen co to zvládli bez chlapa a jsou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
9.2.11 11:54

Dávám

odkaz na azyláč v Plzni, sice nevím, jak je to pro Tebe daleko, ale alespoň chytneš inspiraci
 http://www.mchp.cz/…zdislava.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 11:55

projedu si to …to by bylo aby se něco nenašlo moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.2.11 11:57

no jak to tak čtu, tak jsi chybovala docela hodně na tak „starou“ ženskou, ale co bude líp uvidíš :hug: prvně by to chtělo zařídit si odchod v klidu, alimenty na druhé dítě vyběhat případně dočasně bydlet u rodičů, než něco seženeš, my bydleli kdysi ve 2+1 4 dospělí lidé a taky to šlo, a hlavně najdi si práci třeba jen na částečný úvazek, taky to jde i u prťat. Prostě začneš od začátku, každý z toho má strach, ale myslím si, že ti bude líp a nic není neřešitelné, není neřešitelná ani situace, kdy jsi úplně bez peněz a s dětmi na ulici, jde jen o to neházet flintu do žita už předem :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 11:58

nepotřebuju chlapa to se všichni pletete chci z toho ven a nemyslím si že se chovám jako malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 12:00

ale nikdo nejsme dokonalý že , ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.2.11 12:10

Vek jsem cekala ze jsi mladsi.
Ted uz na rozlitym mlekem nema cenu brecet.
Rok mi prijde docela kratka doba nekoho poznat.Ale muj nazor.
Jinak jak pisu holky azilovy dum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 12:18

ja myslim ze s 9 tis..kdyz se uskromnis se da vyjit i s podnajmem..koooor kdyz jsou tam za takovy ceny jaky holky nasly…takze bych se vyprdla na azylak…dala k soudu pritomnyho o dalsi alimenty…a sla bydlet sama s detma a jak ja chci. sice budes muset hodne setrit ale co uz…za ten klid to stoji ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 12:24
mikitaa píše:
ja myslim ze s 9 tis..kdyz se uskromnis se da vyjit i s podnajmem..koooor kdyz jsou tam za takovy ceny jaky holky nasly…takze bych se vyprdla na azylak…dala k soudu pritomnyho o dalsi alimenty…a sla bydlet sama s detma a jak ja chci. sice budes muset hodne setrit ale co uz…za ten klid to stoji ne.

Ano v první řadě zažádám soud o opatrovnictví a alimenty . Budu si hledat podnájem a na 100%se postavím na vlastní nohy. Někdy si člověk totiž musí 100krát nabít aby pochopil co je správný … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
9.2.11 12:29
mondejka píše:
Nelinky táta mě zmlátil myslela jsem že může být někdo kdo nás bude mít rád A BYLA JSEM V TOMHLE OHLEDU DOST NAIVNÍ s tím sobcem co teď žiju mám chlapečka a nemyslím si že jsem jediná kdo má dvě děti s každým jiným chlapem mám smůlu že jsem narazila na někoho kdo mě znužívá k tomu aby jsem vařila prala strala se o domácnost o děti a on sám si užíval:-(

Ak to správne chápem, nejaký chlap, s ktorým máš druhé dieťa, ťa vzal k sebe a živí teba a obe deti a bývanie???
A chce za to, aby si sa starala o domácnosť??
A nič zlé ti nerobí?
Toto je to „zlé“, čo od teba chce??
A ty že sa nesprávaš ako malá??

Fňukáš a nariekaš od začiatku, každý je vinný len nie ty…oháňaš sa tým, že nechceš svojej dcéruške robiť zle, že si zažila dosť..
No mala si myslieť na to skôr, ako si si splodila druhé dieťa. A kecy typu „musela som vysadiť prášky“ si nechaj pre 16 ročné kamošky.
Existuje aj prezervatív.

Hlavne si uvedom SVOJE chyby a SVOJ podiel viny, preber ZODPOVEDNOSŤ za svoje konanie, prestaň fňukať a písať, že sa niečo nedá (on je to predsa len pohodlíčko, keď ťa niekto živí)a zvaľovať vinu na všetkých okolo - rád tu padlo dosť veľa a dosť dobrých - na všetko máš výhovorky.

V živote je lne veľmi málo vecí, čo sa skutočne nedajú - väčšina sa dá, len treba chcieť a zaťať zuby.

Ale z toho, čo tu píšeš, to zmeniť nechceš a ani nezmeníš, len budeš stále fňukať, ako ti každý ubližuje a ako sa máš zle.A že jediné, čo robíš zle je, že vidíš v ľuďoch to dobré a veríš im :roll: :roll: :lol:

Riešenie je azylák, lacný podnájom, brigády, privyrábať sa, kde sa dá, zaťať zuby, vydržať a začať od znova. A UVEDOMIŤ A PRIZNAŤ SI SVOJE CHYBY A SVOJ PODIEL VINY A POUČIŤ SA.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky