Co s životem bez pravého domova, žít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
9.2.11 12:31

Vůbec si neumím představit být v tvé situaci. Určitě odejdi. Musíš být silná kvůli dětem a dopřát jim krásné bezproblémové děctví. Je spousta ženskej co vychovávají své děti sami ( obdivuji je) a zvládají to bravurně. Kdyby byli peníze, bylo by to mnohem jednodušší. Bohužel je nemáš,ale i těch 9tis. není k zahození. Vyběhej si vše jak už tu psala myslím Čekatelka, dávky, alimenty atd., projdi všechny inzeráty na podnájem. Určitě něco levnějšího seženeš. Je to mnohem lepší než ten Azylovej dům. Ten si myslím, že je až v nejhorším případě. Najdeš si nějakou brigádku, alespoň na pár hodin. Snad trochu pomůže maminka, kamarádi, příbuzní s hlídáním. Jsi v těžké situaci a moc moc držím pěstičky, ať se tvoje situace vyřeší co nejlépe a jsi zase s dětmi šťastná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 12:45
Minewka píše:
mondejka píše:
Nelinky táta mě zmlátil myslela jsem že může být někdo kdo nás bude mít rád A BYLA JSEM V TOMHLE OHLEDU DOST NAIVNÍ s tím sobcem co teď žiju mám chlapečka a nemyslím si že jsem jediná kdo má dvě děti s každým jiným chlapem mám smůlu že jsem narazila na někoho kdo mě znužívá k tomu aby jsem vařila prala strala se o domácnost o děti a on sám si užíval:-(

Ak to správne chápem, nejaký chlap, s ktorým máš druhé dieťa, ťa vzal k sebe a živí teba a obe deti a bývanie???
A chce za to, aby si sa starala o domácnosť??
A nič zlé ti nerobí?
Toto je to „zlé“, čo od teba chce??
A ty že sa nesprávaš ako malá??

Fňukáš a nariekaš od začiatku, každý je vinný len nie ty…oháňaš sa tým, že nechceš svojej dcéruške robiť zle, že si zažila dosť..
No mala si myslieť na to skôr, ako si si splodila druhé dieťa. A kecy typu „musela som vysadiť prášky“ si nechaj pre 16 ročné kamošky.
Existuje aj prezervatív.

Hlavne si uvedom SVOJE chyby a SVOJ podiel viny, preber ZODPOVEDNOSŤ za svoje konanie, prestaň fňukať a písať, že sa niečo nedá (on je to predsa len pohodlíčko, keď ťa niekto živí)a zvaľovať vinu na všetkých okolo - rád tu padlo dosť veľa a dosť dobrých - na všetko máš výhovorky.

V živote je lne veľmi málo vecí, čo sa skutočne nedajú - väčšina sa dá, len treba chcieť a zaťať zuby.

Ale z toho, čo tu píšeš, to zmeniť nechceš a ani nezmeníš, len budeš stále fňukať, ako ti každý ubližuje a ako sa máš zle.A že jediné, čo robíš zle je, že vidíš v ľuďoch to dobré a veríš im :roll: :roll: :lol:

Riešenie je azylák, lacný podnájom, brigády, privyrábať sa, kde sa dá, zaťať zuby, vydržať a začať od znova. A UVEDOMIŤ A PRIZNAŤ SI SVOJE CHYBY A SVOJ PODIEL VINY A POUČIŤ SA.

Lehce soudíš ale i takový lidi jsou já svoje chyby znám a začnu znova aby jsem dokázala pro své děti udělat domdov bez toho aby mě něko ničil tím že jezdí někam chrápat s jinýma anebo aby se ke mě někdo choval jako psycho. Budu sama a rozhodně se toho nebojím a nebojím se ani uskromnit spousta lidi mu tu otevřela oči ale ty jsi to nebyla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 12:46
martinka1510 píše:
Vůbec si neumím představit být v tvé situaci. Určitě odejdi. Musíš být silná kvůli dětem a dopřát jim krásné bezproblémové děctví. Je spousta ženskej co vychovávají své děti sami ( obdivuji je) a zvládají to bravurně. Kdyby byli peníze, bylo by to mnohem jednodušší. Bohužel je nemáš,ale i těch 9tis. není k zahození. Vyběhej si vše jak už tu psala myslím Čekatelka, dávky, alimenty atd., projdi všechny inzeráty na podnájem. Určitě něco levnějšího seženeš. Je to mnohem lepší než ten Azylovej dům. Ten si myslím, že je až v nejhorším případě. Najdeš si nějakou brigádku, alespoň na pár hodin. Snad trochu pomůže maminka, kamarádi, příbuzní s hlídáním. Jsi v těžké situaci a moc moc držím pěstičky, ať se tvoje situace vyřeší co nejlépe a jsi zase s dětmi šťastná. :kytka:

moc a mmoc děkuju je tu spousta lidí co mi otevřeli oči a už si hledám brigádu a ono to jistě půjde … :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.2.11 12:56

Achjo!! Chlap, kterej vztáhne na ženskou ruku není chlap! To by si měli všichni chlapi uvědomit a řídit se tím. Někteří jsou fakt jen banda debilů. Je mi z těchto chlapů špatně. :poblion: :poblion:

Omlouvám se, ale naštvalo mě to! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.2.11 12:59

Mám právě kamarádku co také odešla od svého přítele, protože hodně holdoval alkoholu a napravit se nechtěl. Zbalila své dvě děti 10,2 roky a odešla. Začátek byl hodně těžký, ale teť už to nejhorší má zasebou. Malýmu jsou už 3 roky. Našla si práci, která je dobře placená a je spokojená. Takže je důkazem, že to jde. A to odešla pomalu s holým zadkem a bez peněz. A dítka má také každé s jiným a rozhodně není nevyzrálá, přelétavá. Prostě vždycky natrefila na toho nepravého. Takže sílu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 13:16

Mondejko, pokud budeš chtít vědět cokoli ohledně chlapské psychiky, klidně se ptej. Pokud vím, odpovím. Ale co se týká peněz, připrav se na to, že v Kdyni budeš mít výdělek dooost malý. A zjisti si, jak moc si můžeš přivydělat, aby ses nedostala do kolize s mateřskou, dávkama atd. Radši se dvakrát hloupě zeptat než se pozdě mlátit do hlavy. (Mám za sebou taky sankční vyřazení z evidence Úřadu práce - vím, co to je…)
Pokud by ses v budoucnu chtěla postavit na vlastní nohy, tak jediná cesta je „dobrá práce (nejlíp v krajském městě :roll: ) - sousedské/příbuzenské hlídání dětí - případný přivýdělek k hlavní práci - lidi ve tvém nejbližším okolí, kteří ledacos seženou, zajistí, obstarají, prostě spolupracujou“.
Není to lehké, držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.2.11 13:39

Mondejko, držím ti moc palce. Musím říct, že Minewky reakce se mi zdá dost přehnaná a odsuzující, ale z toho si nic nedělej. Kdo to nezažil, tak může mít plnou pusu řečí, ale opravdu jen těch řečí. Narazila jsi 2×, to neznamená, že by tě měl někdo odsuzovat a srážet ti sebevědomí, když to nejmíň potřebuješ. Už jen to, že jsi už jednou odešla od chlapa, co tě hrubě ponižoval, dokazuje, že máš v sobě sílu.
Mimochodem, taky mám dvě děti a každé s jiným a jsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 13:47
Sumaya píše:
Achjo!! Chlap, kterej vztáhne na ženskou ruku není chlap! To by si měli všichni chlapi uvědomit a řídit se tím. Někteří jsou fakt jen banda debilů. Je mi z těchto chlapů špatně. :poblion: :poblion:Omlouvám se, ale naštvalo mě to! :cert:

to i mě a tak jsem odešla uděla jednou udělá znovu a tím jsem si jistá a myslím že pokud jsem dělala v životě chyby tak tohle rozhodně chyba nebyla a jsem na to pyšná protže vím kolik je ženských co tohle trpí skoro dnes a denně … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 13:51
Jura007 píše:
Mondejko, pokud budeš chtít vědět cokoli ohledně chlapské psychiky, klidně se ptej. Pokud vím, odpovím. Ale co se týká peněz, připrav se na to, že v Kdyni budeš mít výdělek dooost malý. A zjisti si, jak moc si můžeš přivydělat, aby ses nedostala do kolize s mateřskou, dávkama atd. Radši se dvakrát hloupě zeptat než se pozdě mlátit do hlavy. (Mám za sebou taky sankční vyřazení z evidence Úřadu práce - vím, co to je…)
Pokud by ses v budoucnu chtěla postavit na vlastní nohy, tak jediná cesta je „dobrá práce (nejlíp v krajském městě :roll: ) - sousedské/příbuzenské hlídání dětí - případný přivýdělek k hlavní práci - lidi ve tvém nejbližším okolí, kteří ledacos seženou, zajistí, obstarají, prostě spolupracujou“.
Není to lehké, držím palce…

moc děkuju a určitě dám na tvoje rady, na 100%se odstěhuju a postavím se na vlastní nohy. Tady se má prý na jaře stavět tesco počkám a zeptám se není to zase tak dlouhá doba a jsem si jistá že i v jiných městech se tu něco najde…a i kdyby ne tak hledat nepřestanu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.11 13:58
revu píše:
Mondejko, držím ti moc palce. Musím říct, že & reakce se mi zdá dost přehnaná a odsuzující, ale z toho si nic nedělej. Kdo to nezažil, tak může mít plnou pusu řečí, ale opravdu jen těch řečí. Narazila jsi 2×, to neznamená, že by tě měl někdo odsuzovat a srážet ti sebevědomí, když to nejmíň potřebuješ. Už jen to, že jsi už jednou odešla od chlapa, co tě hrubě ponižoval, dokazuje, že máš v sobě sílu.
Mimochodem, taky mám dvě děti a každé s jiným a jsem sama.

tak tohle mě mega nadzvedlo A MOC MOC DĚKUJU … je totiž spousta lidí co mě za to odsuzujou ale já si nemyslím že by to bylo tak strašný věděla jsem do čeho jdu a věděla jsem že to nebude lehký jen jsem nevěděla že on bude až takový haj.l, ale mám DVĚ KRÁSNÝ DĚTI A HLAVNĚ ZDRAVÍ a to je pro mě nej… to co napsala mě vůbec nevadí třeba nemá v sobě nějaký porozumnění ale to je jedno. Myslím si že to že jsem to sem napsala je krok k tomu něco s tím dělat a NESEDĚT NA ZADKU… to je info pro ni… :-D … ještě jednou moc děkuju …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.2.11 14:09
mondejka píše:
revu píše:
Mondejko, držím ti moc palce. Musím říct, že & reakce se mi zdá dost přehnaná a odsuzující, ale z toho si nic nedělej. Kdo to nezažil, tak může mít plnou pusu řečí, ale opravdu jen těch řečí. Narazila jsi 2×, to neznamená, že by tě měl někdo odsuzovat a srážet ti sebevědomí, když to nejmíň potřebuješ. Už jen to, že jsi už jednou odešla od chlapa, co tě hrubě ponižoval, dokazuje, že máš v sobě sílu.
Mimochodem, taky mám dvě děti a každé s jiným a jsem sama.
tak tohle mě mega nadzvedlo A MOC MOC DĚKUJU … je totiž spousta lidí co mě za to odsuzujou ale já si nemyslím že by to bylo tak strašný věděla jsem do čeho jdu a věděla jsem že to nebude lehký jen jsem nevěděla že on bude až takový haj.l, ale mám DVĚ KRÁSNÝ DĚTI A HLAVNĚ ZDRAVÍ a to je pro mě nej… to co napsala mě vůbec nevadí třeba nemá v sobě nějaký porozumnění ale to je jedno. Myslím si že to že jsem to sem napsala je krok k tomu něco s tím dělat a NESEDĚT NA ZADKU… to je info pro ni… :-D … ještě jednou moc děkuju …

Jsi frajerka :palec: A nikde jsem si nevšimla, že bys fňukala. :kytka: Děláš dobře, že si takový názory a takový lidi nebereš k srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 14:24
mondejka píše:
Jura007 píše:
moc děkuju a určitě dám na tvoje rady, na 100%se odstěhuju a postavím se na vlastní nohy. Tady se má prý na jaře stavět tesco počkám a zeptám se není to zase tak dlouhá doba a jsem si jistá že i v jiných městech se tu něco najde…a i kdyby ne tak hledat nepřestanu …

Tak výplaty v TESCO - pokud neděláš přímo vedoucí oddělení - jsou pro samoživitelku s bídou na přežití. To není zrovna příklad dobrého výdělku. Chtělo by to něco finančně zajímavějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.2.11 14:28
Jura007 píše:
mondejka píše:
Jura007 píše:
moc děkuju a určitě dám na tvoje rady, na 100%se odstěhuju a postavím se na vlastní nohy. Tady se má prý na jaře stavět tesco počkám a zeptám se není to zase tak dlouhá doba a jsem si jistá že i v jiných městech se tu něco najde…a i kdyby ne tak hledat nepřestanu …
Tak výplaty v TESCO - pokud neděláš přímo vedoucí oddělení - jsou pro samoživitelku s bídou na přežití. To není zrovna příklad dobrého výdělku. Chtělo by to něco finančně zajímavějšího.

Juro a ty poradíš co?Mě nepřijde 60-80kč na hodinu jako malej výdělek pro samoživitelku.Určitě víš jak to vypadá na pracáku a jako samoživitelka dostane na pracáku nanejvejš 3000.
To mi připomíná jako když v Plzeň oslovila 250lidí s UP zda nepujdou odklízet sníh za 85kč na hodinu.Víš kolik jich přišlo?12 :mrgreen:

Pořád je nějaká práce pro ní lepší než žádná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
9.2.11 14:34

Ahojky.Tak já bych to udělala jak radí holky.Našetřila si a až bych mohla tak bych odešla.Na chlapy bych se vykašlala.A nebo třeba tak že bych si chránila svoje soukromí.Dokud bych ho opravdu neznala třeba několik let.Uplná rodina je super, ale ne za každou cenu.Pro ty děti bude milionkrát lepší jedna štastná pořádná máma co třeba bude mít nějakého přítele na občasné potěšení třeba že si spolu vyjdete na večeři,aby se člověk necítila sám,ale ne mít za každou cenu doma chlapa který rodinu spíš ničí.
Já bych se v tvém případě do společného bydlení s mužema příliš nehrnula a když už tak tak aby to bylo tvoje bydlení, žili by jste z oddělených platů a abys byla dostečně soběstačná a pokud by byl zlej tak bych mu dala sbohem.
Pokud vás nemlátí a nepije tak bych se na něj jinak vykašlala a každý by jste žil ted po svým.Je pravda že pořád lepší než azylák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.2.11 14:38
mondejka píše:
Sumaya píše:
Achjo!! Chlap, kterej vztáhne na ženskou ruku není chlap! To by si měli všichni chlapi uvědomit a řídit se tím. Někteří jsou fakt jen banda debilů. Je mi z těchto chlapů špatně. :poblion: :poblion:Omlouvám se, ale naštvalo mě to! :cert:
to i mě a tak jsem odešla uděla jednou udělá znovu a tím jsem si jistá a myslím že pokud jsem dělala v životě chyby tak tohle rozhodně chyba nebyla a jsem na to pyšná protže vím kolik je ženských co tohle trpí skoro dnes a denně … :-?

Určitě si udělala dobře, že jsi šla pryč. Vždyť poslední dobou to bylo na krimi zprávách skoro na denním pořádku..reportáže na téma domácí násilí. Mrazilo mi z toho v zádech. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí