Problémový tříletý syn kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
myšák1187
8.3.14 18:20

Dle mého má nějakou poruchu, z toho co vyprávíš se mi vybavují různé situace s dětmi co mi vypráví kamarádka co má autistického syna a chodí do školy pro mentálně postižené děti tak ty se podobně chovají

• Citovat
  • Upravit
14110
8.3.14 18:21

Perávě si docela trefně popsala autistické dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
8.3.14 18:22

Taky myslím že si problém nechtějí připustit, ale já v tom problém mám, když je hezky chodíme k mojí ej kámošce na zahradu, ona má dvě děti, a tak si tam můj syn s nima hraje(znají se od narození), a tahle kámoška tam mi léto začala taky dost chodit alepokaždé když s jejím synem přišla byl problém, někomu ublížil, nebo tam dělal hysterické scény, ale ne takové ty typické, ale začal kolem sebe kopat řvát, rozbíjet věci.. a to už pak neí odoledne o klidu ale o stoprocentím hlídání, kdy svoje děti nesmíme spustit z očí, aby se něco nestalo, když to napíšu blbě máme strach aby neublížil našim dětem. a teď bude zase hezky a tohle mě asi bude vyčerpávat. Přitom kdyby s ím někam šla tak by jí pomohli s ním pracovat, řekli by jak se má v těch situacích zachovat a i tomu chlapečkovi by to pomohlo.

jinak na 3leté ještě nebyli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
8.3.14 18:23

Tady to máš ve zkratce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
8.3.14 18:24

@Gabrielaaa Tak proste budes chodit na navstevu v jinej den jako ona, ne? Nepremyslela si o tom, ze je dite proste nevychovane? Telesny trest neni vychova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.3.14 18:25

Já třeba znám chlapce cca dva a půl roku, který se projevuje podobně a nemyslím si, ze se u něj jedna o poruchu autistickeho spektra, stačí mi vidět stereotypy v chování, komunikaci jeho matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.3.14 18:30

Já bych dané matce proste oznámila, ze za stávající situace se odmítám stýkat s jejím dítětem. Pokud ona řešení nehledá, není povinností ostatních rodičů ani dětí, aby tolerovali popisované chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
8.3.14 18:31

@Gabrielaaa to je blbý a pokud oni sami nechtějí tak s tim nikdo nic neudělá, ale pokud je tam nějaká porucha tak čím dál víc uvidí ty rozdíly. Já mam mezi klukama 4 roky a taky jsme si furt říkala že to malej dožene jenže už mě nedošlo že první taky dlouho nemluvil ale všemu rozuměl :?, u Tomíka šílenej zvrat v 18-19m :? no a jak se narodila malá tak postupem jak rostla bylo vidět jak je jiná, v 9m už ho ve vývoji předhonila :? všemu rozumí, chápe co jí kdo říká, budou jí dva a je jinde :? vali se sama svleče, oblíká si ponožky, když se jí zeptam jestli půjde ven tak už se žene ke dveřím :lol:. Tomík nic, max když vidí talíř s jídlem tak ví že bude jíst, ale sám nejí ani nemá snahu si vzít lžíci, prostě šílenej rozdíl a to je mezi nima rozdíl víc jak 2 roky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
8.3.14 18:31

@slavuska1 také první, co mě napadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.3.14 18:33

Nas dvoulety syn je stejny a resit to budu az ve trech letech. U doktorky sedi takze tu by ani nenapadlo, ze je takovy nezvladatelny. Proste to treti je takovy vychovny orisek. A nenadelam nic :,( dve deti se chovaly od narozeni jinak a daly se tvarovat…tohoto i kdybych „prizabila“ jde a udela to znovu. Ani cukr ani bic. Mluvit, hladit, objimat…pak se trosinku uklidni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.3.14 18:38

To je divné, mám doma aspergera, forma autismu- lehkou formu, ale nikdy nebyl na jiné děti agresívní. V období vzdoru byl velmi vytrvalý, ve školce nespolupracující, ze začátku se nezapojoval, naštěstí p. učitelky ho do ničeho nenutily. Je to hodńě individuální. Musí se s nimi umět pracovat. Každopádně něco je tam špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.3.14 18:47

Autismus nebo ADHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
8.3.14 18:50
@S.maya píše:
Autismus nebo ADHD.

Jak si muzes byt tak jista, takhle stanovit diagnozu pres net? Ja bych s tim byla opatrná. Opravdu se muze jednat o spatne vedene dite. Nebo dite s retardaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
8.3.14 18:56

@Gabrielaaa Normální to není, ani to chování, ani to že nemluví. To neřekne ani mama, koko, papa nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.3.14 19:00
@Minki píše:
Nas dvoulety syn je stejny a resit to budu az ve trech letech. U doktorky sedi takze tu by ani nenapadlo, ze je takovy nezvladatelny. Proste to treti je takovy vychovny orisek. A nenadelam nic :,( dve deti se chovaly od narozeni jinak a daly se tvarovat…tohoto i kdybych „prizabila“ jde a udela to znovu. Ani cukr ani bic. Mluvit, hladit, objimat…pak se trosinku uklidni. :nevim:

tak můj mladší je taky šílený kvítko, neposlechne ani náhodou, je vzteklej, miluje kapesníky všeho druhu(na hraní) ale autismu se nějak nebojím, až na výše psané je to normální dítě. ale zakaldatelkou popisované dítě, tam by mě znepokojovalo to že nemá oční kontakt, nemá rád kontakt, scény na veřejnosti…tam fakt vidím ten autismus jako velmi pravděpodobný-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí