Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Pherenike píše:
Je to trochu mimo téma, ale také moc tohle rozčilování nechápuJá třeba vůbec nekoukám, kdo mi leze na profil nebo ne…mám ho zamčený, tak tam stejně nikdo nic nevykouká.
Jednou mám registraci na takovémto serveru, tak musím s návštěvou profilu počítat, ne?
V dost diskusích jsem narazila na tohle rozčilování, že někdo někomu leze na profil…a co jako?
Už vůbec nechápu ty poznámky v podpisech typu „Na mém profilu nic nenajdete…“ apod.
přesně ![]()
@andreiika
ne fakt to není zakázaný
jen to o něčem vypovídá, že nelezla na profil těm ostatním, ale jen mě a melody jelikož sme si dovolili nesouhlasit, anebo tobě tam vlezla taky
a už se vážně loučím..tohle je dohadování jak na základní škole
![]()
@Pherenike taky emám přehled kdose na mě dívá a kdo ne, nebo kdo se uklikne, je mi to jedo, já se schovávat nemám potřebu…
@tetma píše:
@Moňas.p to jsme nenapsala, jen jsme chtěla vědět co se změní, když s ním někam půjde. Chvilku a pokuď se zjistí nějaká porucha tak dlouho bude trvat než se dítě začne chovat přijatelně, takže se s ní stejně přestane stýkat, když to tu tak čtu…
Myslim, ze kdyby si matka ditetebpripustila, ze to v poradku neni a reeila to jednak s lekari a jednak by ho vic hkidala, bylo by to ok
. Takovy laxni pristup by mi u kamaadky vadil ![]()
@brumdinka píše:
@andreiikane fakt to není zakázaný
jen to o něčem vypovídá, že nelezla na profil těm ostatním, ale jen mě a melody jelikož sme si dovolili nesouhlasit, anebo tobě tam vlezla taky
![]()
No a kdo to dohadování asi začal že
Mě by vůbec nenapadlo řešit že mi někdo kouknul na profil. Nebo teda spíš, já vůbec nevěnuju pozornost tomu, že mi někdo na profil koukne. Takže tahle nelogika mi fakt uniká.
@Gabrielaaa píše:
@andreiika no jo Melody se ráda hádá, je to její hobby…
Ne já se ráda nehádám a vlastně se nehádám ani s tebou. Jen tě upozornuji, že tvoje chování není fér, není hezké a bud si jistá, že se ti to jednou vrátí.
@Melody 4 ne nehádáš jen vyhrožuješ, jdi prosím tam kam šla @brumdinka
@tetma Já v tom fakt rozdíl nevidí, sorry. Ale pokud si můžu vybrat, tak „mladá, štíhlá, sexy opálená nevěsta“ je úplně postačující popis. ![]()
@brumdinka píše:
@andreiikane fakt to není zakázaný
![]()
Pane bože,, já mám tablet a kolikrát se mi taky stane, že se „podívám“ na profil někoho, aniž bych chtěla, nebo tam něco hledala
z tvýho psaní je naprosto jasně cítit, že zakladatelku nemáš ráda a souhlasit nebudeš už z principu, trochu dětinský, nemyslíš? Ten chlapeček je pro svý okolí nebezpečný, ať se ti to líbí nebo ne. Pokud by jiné dítě mýmu malýmu pořád ubližovalo a jeho matka to neřešila, respektive jako v tomto případě omlouvala, taky bych se s ní přestala stýkat ![]()
@Melody 4 píše:
Ne já se ráda nehádám a vlastně se nehádám ani s tebou. Jen tě upozornuji, že tvoje chování není fér, není hezké a bud si jistá, že se ti to jednou vrátí.
hele, na chování zakladatelky není nic špatného, četla jsem všechno a líp bych to než ona nenapsala (myslím všechny její příspěvky). A co by se jí jako mělo vracet? Hm…co udělala tak nehezkého, že jí tady napadáš a kamenuješ? Seš fakt dost mimo ![]()
@kočička Evička ona Melody je trochu víc vztahovačná, a moje ázory a diskuze jí vadily snad od vždycky, jeto někjaká její depka ze mě… ![]()
@ivodička píše:
Musím se vyjádřit ke všem, co tady radí, aby se s maminkou a takovýmto dítětem přestala stýkat…jelikož jsem matkou autistického dítěte, tak tu musím říct, že se mi to moc nelíbí…jelikož máme pouze lehký autismus, normálně mezi děti chodíme, akorát musím mít malého více na očích, neustále ho kontrolují, napominam, dokonce mi i okolí říká, ať ho chvilku nechám:-)…ale kdyby se mi lidé začali kvůli tomu vyhýbat…věřte, že je to takhle dost těžké…
promiň, to nebylo proti tvému dítěti, to bylo o tom, ze bych své dítě nenechala otloukat a kousat od kohokoliv. Nechtěla jsem se té dotknout.
@Gabrielaaa píše:
@kočička Evička ona Melody je trochu víc vztahovačná, a moje ázory a diskuze jí vadily snad od vždycky, jeto někjaká její depka ze mě…
kašli na ni…každopádně ti nezávidím celou situaci a i když to tvé kamarádce není příjemné, co se děje s jejím dítkem, tak si myslím, že strkat hlavu do písku před event. problémem je spíš na škodu, než k užitku, hlavně pro jejího syna. Jsi hodná, že se snažíš aspoň nějak komunikovat ohledně toho, co se jí děje (myslím s ní a i tady), protože plno lidí by ji od sebe třebas rovnou ostřihlo a ty se snažíš jí svým způsobem pomoct, aby před tím nezavírala oči ![]()