Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@brumdinka ne nekoukala píšu přes dotykáč a občas když chci někoho zmínit automaticky se mi zobrazí jeho profil, upřímně je mi jedno kdo jsi spod…
@Gabrielaaa tak hele kočičko si laskavě řikej někomu jinému
…když nejseš schopna zkousnout to, že ti někdo řekne pravdu, že jí fakt pomlouváš a nehodlá tě v tom podporovat, tak je to tvůj problém né můj…přeji hezký den a opravdu už se s dotyčnou nestýkej, bud´tak hodná jo
p. s. pomoc někomu v tomto případě vypadá uplně jinak
@brumdinka píše:
@Gabrielaaa sorry ale já ji četla.. diagnozy tady v diskuzi jsou házené od boku už od začátku viz. autismus, ADHD, aspergenův syndrom a určitě byste všechny ještě na něco přišly
…a pravděpodobně s tím máte naprosto min. zkušenost…a ty tady propíráš tu dotyčnou a její dítě..sorry ale mě to normální nepřijde a přimlouvám se za to, aby ses s ní přestala stýkat..jí se akorát uleví, jelikož někoho kdo takhle druhého pomlouvá na internetu místo toho, aby se snažil pomoct, já za přítele teda fakt nepovažuju!
Přesně!!!!!
@brumdinka píše:
@Gabrielaaa no jasně a na můj profil ses hned musela mrknout at´víš kdo s tebou nesouhlasí - smůla je zamčenejPříspěvek upraven 09.03.14 v 10:07
Neboj, mě si taky prověřila.
@Gabrielaaa Jo tomu tak věřím, že kámoška nemá internet.
@brumdinka píše:
@Gabrielaaa no jasně a na můj profil ses hned musela mrknout at´víš kdo s tebou nesouhlasí - smůla je zamčenejPříspěvek upraven 09.03.14 v 10:07
Tak tímhle si vyloženě projevila vysokou inteligenci, co to má společného s tématem?
@j.a.n.i1
to že sem si dovolila nesouhlasit a hned mi leze na profil, v ostatních diskuzích, kde projevím odlišný názor se mi to fakt nestává…o něčem to vypovídá, ale o mé vysoké inteligenci vážně ne ![]()
@Melody 4 tak nevím jestli jsi četla stejnou diskuzi, ale nemám pocit, že by někdo někoho pomlouval. @Gabrielaaa jen popsala chování dítěte a postoj jeho maminky. Nikdy nenapsala nic urážlivého o ní ani o něm. Spíš se jen chtěla ujistit v tom jestli i jiný vnímají situaci podobně a jestli s tím má někdo zkušenost a případně by uměl poradit „jak na maminku“ případně dítě. Takže klídek
![]()
@brumdinka jo vypovídá to o tom že když máš dotykový displej, a chceš někoho citovat a podržíš to o setiku ve´teřiny dýl, ačte se profil toho koho chceš zmínit nebo citovat…bože tyhle ujetiny s profilama nechápu, když nechci aby o mě někdo něco věděl tak si ho jednoduše zamku a dál neprobírám ne? a vůbec padej se hádat z mý diskuze někam jinam, a tvoje off topic tu není nikdo zvědavej
@Melody 4 tak tobě ležím v žaludku už dlouho, proto echápu proč se o mě i nadále zajímáš a proč se vyjadřuješ a neignoruješ mě? nejde to co?
@brumdinka A profil je snad od něčeho jiného, než aby tam člověk lezl? Pak tedy nevím proč to komentovat v diskuzi, žeby došli agrumenty, tak hned proč leze na profil ![]()
@brumdinka píše:
@j.a.n.i1to že sem si dovolila nesouhlasit a hned mi leze na profil, v ostatních diskuzích, kde projevím odlišný názor se mi to fakt nestává…o něčem to vypovídá, ale o mé vysoké inteligenci vážně ne
I kdyby ti vlezla na profil úmyslně, tak co jako??? To se nesmí? Je to zakázané?
@j.a.n.i1 promiň, ale pleteš hrušky s jablkama dohromady a přetáčíš to uplně někam jinam..přeju hezkej den, mám jiný věci na práci než tu řešit jednu pomlouvačku ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@brumdinka A profil je snad od něčeho jiného, než aby tam člověk lezl? Pak tedy nevím proč to komentovat v diskuzi, žeby došli agrumenty, tak hned proč leze na profil
Je to trochu mimo téma, ale také moc tohle rozčilování nechápu
Já třeba vůbec nekoukám, kdo mi leze na profil nebo ne…mám ho zamčený, tak tam stejně nikdo nic nevykouká.
Jednou mám registraci na takovémto serveru, tak musím s návštěvou profilu počítat, ne? ![]()
V dost diskusích jsem narazila na tohle rozčilování, že někdo někomu leze na profil…a co jako? ![]()
Už vůbec nechápu ty poznámky v podpisech typu „Na mém profilu nic nenajdete…“ apod.