Problémový tříletý syn kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
9.3.14 10:09

@brumdinka ne nekoukala píšu přes dotykáč a občas když chci někoho zmínit automaticky se mi zobrazí jeho profil, upřímně je mi jedno kdo jsi spod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.3.14 10:09

@Gabrielaaa tak hele kočičko si laskavě řikej někomu jinému :cert:…když nejseš schopna zkousnout to, že ti někdo řekne pravdu, že jí fakt pomlouváš a nehodlá tě v tom podporovat, tak je to tvůj problém né můj…přeji hezký den a opravdu už se s dotyčnou nestýkej, bud´tak hodná jo

p. s. pomoc někomu v tomto případě vypadá uplně jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.3.14 10:10
@brumdinka píše:
@Gabrielaaa sorry ale já ji četla :).. diagnozy tady v diskuzi jsou házené od boku už od začátku viz. autismus, ADHD, aspergenův syndrom a určitě byste všechny ještě na něco přišly :lol:…a pravděpodobně s tím máte naprosto min. zkušenost…a ty tady propíráš tu dotyčnou a její dítě..sorry ale mě to normální nepřijde a přimlouvám se za to, aby ses s ní přestala stýkat..jí se akorát uleví, jelikož někoho kdo takhle druhého pomlouvá na internetu místo toho, aby se snažil pomoct, já za přítele teda fakt nepovažuju!

Přesně!!!!!

@brumdinka píše:
@Gabrielaaa no jasně a na můj profil ses hned musela mrknout at´víš kdo s tebou nesouhlasí - smůla je zamčenej :mrgreen:Příspěvek upraven 09.03.14 v 10:07

Neboj, mě si taky prověřila.

@Gabrielaaa Jo tomu tak věřím, že kámoška nemá internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.3.14 10:11
@brumdinka píše:
@Gabrielaaa no jasně a na můj profil ses hned musela mrknout at´víš kdo s tebou nesouhlasí - smůla je zamčenej :mrgreen:Příspěvek upraven 09.03.14 v 10:07

Tak tímhle si vyloženě projevila vysokou inteligenci, co to má společného s tématem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.3.14 10:12

@j.a.n.i1 :roll: to že sem si dovolila nesouhlasit a hned mi leze na profil, v ostatních diskuzích, kde projevím odlišný názor se mi to fakt nestává…o něčem to vypovídá, ale o mé vysoké inteligenci vážně ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
9.3.14 10:15

@Melody 4 tak nevím jestli jsi četla stejnou diskuzi, ale nemám pocit, že by někdo někoho pomlouval. @Gabrielaaa jen popsala chování dítěte a postoj jeho maminky. Nikdy nenapsala nic urážlivého o ní ani o něm. Spíš se jen chtěla ujistit v tom jestli i jiný vnímají situaci podobně a jestli s tím má někdo zkušenost a případně by uměl poradit „jak na maminku“ případně dítě. Takže klídek :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:16

@brumdinka jo vypovídá to o tom že když máš dotykový displej, a chceš někoho citovat a podržíš to o setiku ve´teřiny dýl, ačte se profil toho koho chceš zmínit nebo citovat…bože tyhle ujetiny s profilama nechápu, když nechci aby o mě někdo něco věděl tak si ho jednoduše zamku a dál neprobírám ne? a vůbec padej se hádat z mý diskuze někam jinam, a tvoje off topic tu není nikdo zvědavej

@Melody 4 tak tobě ležím v žaludku už dlouho, proto echápu proč se o mě i nadále zajímáš a proč se vyjadřuješ a neignoruješ mě? nejde to co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.3.14 10:16

@brumdinka A profil je snad od něčeho jiného, než aby tam člověk lezl? Pak tedy nevím proč to komentovat v diskuzi, žeby došli agrumenty, tak hned proč leze na profil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:17

@andreiika no jo Melody se ráda hádá, je to její hobby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046

@j.a.n.i1 asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
@brumdinka píše:
@j.a.n.i1 :roll: to že sem si dovolila nesouhlasit a hned mi leze na profil, v ostatních diskuzích, kde projevím odlišný názor se mi to fakt nestává…o něčem to vypovídá, ale o mé vysoké inteligenci vážně ne :mrgreen:

I kdyby ti vlezla na profil úmyslně, tak co jako??? To se nesmí? Je to zakázané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.3.14 10:18

@j.a.n.i1 promiň, ale pleteš hrušky s jablkama dohromady a přetáčíš to uplně někam jinam..přeju hezkej den, mám jiný věci na práci než tu řešit jednu pomlouvačku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:19

@brumdinka no hurá, už jsi pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.3.14 10:19
@j.a.n.i1 píše:
@brumdinka A profil je snad od něčeho jiného, než aby tam člověk lezl? Pak tedy nevím proč to komentovat v diskuzi, žeby došli agrumenty, tak hned proč leze na profil :think:

Je to trochu mimo téma, ale také moc tohle rozčilování nechápu :nevim: Já třeba vůbec nekoukám, kdo mi leze na profil nebo ne…mám ho zamčený, tak tam stejně nikdo nic nevykouká.
Jednou mám registraci na takovémto serveru, tak musím s návštěvou profilu počítat, ne? :think:
V dost diskusích jsem narazila na tohle rozčilování, že někdo někomu leze na profil…a co jako? 8o
Už vůbec nechápu ty poznámky v podpisech typu „Na mém profilu nic nenajdete…“ apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí