Problémový tříletý syn kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
9.3.14 09:22

@Melody 4 nezlob se na mě ale já kamarádku ani jednou nepomluvila za zády, říkám zde to co říkám i jí a myslím že vše ve slušné formě. Volný čas samozřejmě mám, nejsem na dítě sama a tak si ho tatínek bere na výlety. teď např. vařím a i píšu, mě nedělá problém dělat více věcí najednou, to jen pro tvou zvědavost. navíc diskuze je v duchu co si o tomm ostatní ženy myslí, co si myslí o tomto druhu chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:22

@Melody 4 nezlob se na mě ale já kamarádku ani jednou nepomluvila za zády, říkám zde to co říkám i jí a myslím že vše ve slušné formě. Volný čas samozřejmě mám, nejsem na dítě sama a tak si ho tatínek bere na výlety. teď např. vařím a i píšu, mě nedělá problém dělat více věcí najednou, to jen pro tvou zvědavost. navíc diskuze je v duchu co si o tomm ostatní ženy myslí, co si myslí o tomto druhu chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.3.14 09:27

@Melody 4 a ty asi ráda motalizuješ, to je jak ve škole. nikdo tady nestanovil diagnozu, každý napsal, co si myslí. a zakladatelka nikho nepomlouvala, napsala holej fakt, necítila jsem v tom ani chvilku nějakou zášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:37

@Krrysa ´děkuju, protože jsi to vystihla, taky si nemyslím že když tu někdo napíše autismus, je to prostě tak, to si prostě myslí, stejně jako třeba já, nevím jestli ho má a i kdyby pořád je to kamarádka a kamarád mého syna, i když už to bohužel ochabuje kvůli jeho agresi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.3.14 09:39

@Gabrielaaa Takže je normální psát tohle o dítěti své kamarádky na internetu jo? Tak jí dej odkaz na tuhle diskusi, uvidíme co to s ní udělá. Co kdyby tohle udělal někdo tobě? Jak by jsi se cítila? Hmmmm

Pro tvojí kamarádku je tohle vše velice velice těžké, ani představit si to neumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:45

@Melody 4 bože můj…myslím si že je to ormální, není to nic co by někomu ubližovalo, kamarádka nepoužívá internet ani počítač, jiak bych jí to přečíst dala protože by možná díky téhle diskuzi něco pochopila a ulehčila si i svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:51

Teď nechápu proč se změnil název diskuze, protože teď to zní dost jinak než měl být základ tohoto tématu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.3.14 09:52

@Gabrielaaa Stěžuj si adminům, taky nechápu co je mnohdy vede k přejmenovávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:54

@j.a.n.i1 no diskuze měly bý co si lidé myslí o chování kamarádčina syna ne o tom že je problémový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.3.14 09:54

8o teda tak něco málo sem přečetla a nestačim se divit, plně souhlasim s @Melody 4 a upřímně pokud takhle hážete diagnozy od boku, tak se fakt nedivim, že je naše společnost tam kde je ve vztahu k někomu, kdo je jenom trochu jiný a nemusí být defacto hned „postižený“ :? a jako @Gabrielaaa nezlob se na mě, ale to že kamarádka nepoužívá internet tě jako opravňuje ji takto tady propírat :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:58

@brumdinka laskavě si přečti celou diskuzi a moje příspěvky, nikdo nikopmui žádné diagozy nestanovuje a ikdo ikoho nepropírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:59

Adminům jsem napsala že se mi nelíbí jak upravily název diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.3.14 10:02

@Gabrielaaa sorry ale já ji četla :).. diagnozy tady v diskuzi jsou házené od boku už od začátku viz. autismus, ADHD, aspergenův syndrom a určitě byste všechny ještě na něco přišly :lol:…a pravděpodobně s tím máte naprosto min. zkušenost…a ty tady propíráš tu dotyčnou a její dítě..sorry ale mě to normální nepřijde a přimlouvám se za to, aby ses s ní přestala stýkat..jí se akorát uleví, jelikož někoho kdo takhle druhého pomlouvá na internetu místo toho, aby se snažil pomoct, já za přítele teda fakt nepovažuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.3.14 10:06

@Gabrielaaa no jasně a na můj profil ses hned musela mrknout at´víš kdo s tebou nesouhlasí - smůla je zamčenej :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.03.14 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:07

@brumdinka hele kočičko, já a nejen já se jí pomoct snažíme, ona to odmítá s tím e její sy je jen živější, a tak jsem se přišlka zeptat a ázory druhých „překvapivě“ sem do diskuzí, k tomu určených, jestli tě to tak pobuřuje tak pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí