Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@MisTer jj to urcite bude…je spousta vychytavek i univerzalnich vlozek, taky se chystam nejakou poridit.
Ahoj,
tak já mám tenhle kočárek už doma, teprve čekáme první mimi v srpnu. Vybrali jsme verzi 2014 v modré aqua barvě a je boží ![]()
@Mikejla_a nám to ty potvory v babiez ani neukazali
ja ho skládala rozdělené ![]()
Ja teda na druhé pokukuji po inglesina classica, u něho dosáhnete tomu co u takového kočárku ne
zabranite drncani ;-D ale tenhle concord byl super
akorat jediné co mi vadilo tak přední kolečka při rychlejší jízdě skubali, dycky sem musela zastavit a rozjet se znovu jinak prostorové byl bombasticky
akorat drncani což i fusion, ale to si bezperovych kočárku nevyhnete
ale oproti fusion se to nedá srovnat!!! Do fusion bych uz nesla
Můžete se podělil o zkušenosti s užíváním tohoto kočárku? Hodně tady píšete, že ho plánujete pořídit nebo že jste si ho už pořídili, ale už moc nepíšete jak jste s ním spokojené „v praxi“. Děkuju.
@m.stejsi kocar by mi mel do 14ti dnu prijit, tak potom dam vedet ![]()
@Mikejla_a jakou budete mit barvu? my uz konecne jsme ve sportaku a fakt parada ![]()
@Anik6 tu sedou s mentolovou boudickou uvnitr
uz se na nej hrozne tesim!! vy mate ktery?
@Mikejla_a jé můžeš ho pak nafotit až ti dorazí? já váhám mezi tím šedým a černým.
@MisTer urcite muzu
cerny bych nikdy nekoupila, videla jsem ho i nazivo a je to cerna cernota
ale ja proste cernou k mimcu nemam rada
![]()
@Mikejla_a já právě to chci oživit barevnou vložkou a nánožníkem ma to i uv filtr no nevi uvidíme šedej jsem právě na živo ještě neviděla u nás mají jen hnědý, černý, červený a ten zelinkavý.
@MisTer zeleny je z kolekce 2013…mrkni na net, 2014 jsou trochu jine barvy…i ten sedy je jiny z roku 2013 a ted 2014…
@MisTer Ahoj
koukám že taky pokukuješ po wandereru
jakou barvu bys ráda?
Holky co ho už máte, přidali vám ke sporťáku automaticky prodloužení pásů?