Cvičení Insanity workout 60 days

4921
11.6.12 09:37

Cvičení Insanity workout 60 days

Necvičíte někdo Insanity? Já cvičím 3.den a i když je to šílená zabíračka, hodně mě to baví, zkoušela jsem dřív Jillian, tohle mě baví víc, je to dynamické podobně jako P90X. Beru to zatím s přestávkami, musím odpočívat, zatím dělám 20 minut a pak břicho ode dneška bych ráda začala 60 denní program. Nepřidá se někdo?

http://www.youtube.com/watch?…

http://ulozto.cz/hledej/?…

Cvičit se dá i s touhle skupinkou, která cvičí na video 20 minut.

Na břicho cvičím:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lindsay15
11.6.12 10:43

Ty cviky na břicho vypadají slibně,myslíš že to nějak pomůže? Já se chystám začít cvičit hlavně něco na břicho,potřebuju ho do září shodit a tak nějak celkově zpevnit postavu.Možná bych se i přidala :think:

• Citovat
  • Upravit
4921
11.6.12 13:12

Lindsay15: Cítím po tom cvičení každý sval na těle a na břiše taky. První část bicykle na břicho dávám bez problémů po první pauze už je to o dost těžší, to si musím občas dát pauzu a to třetí je docela makačka, každopádně i po částech a s pauzami je to znát, pokud to dám celé bez přestávky bude to můj cíl. V centimetrech je to už znát, ale to i díky změně v jídle samozřejmě, jím 6× denně. Nadváhu nemám, ale zpevnit a odšpekatit tuk na problémových místech musím taky. Takže když se s někým vzájemně budu hecovat do pravidelnosti a žádného vynechávání, včetně třeba jídelníčku, budu ráda. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
11.6.12 13:31

@Berun Začíná mě to zajímat :mrgreen: Potřebuju dát tak 5 kilo dolů,hlavně břicho,neuškodily by stehna a ruce :nevim: Takže bych do toho s tebou klidně šla ;)Akorát co se týče jídelníčku,to už teda nevím,jsem vegetariánka,jím hodně nepravidelně a z jídla toho teda moc nemusím :think:

• Citovat
  • Upravit
4921
11.6.12 13:49

Lindsay15: tak to si budeme rozumět jsem taky vegetariánka :hug: receptů je dost jen je potřeba to hlídat, takže se snažím zamíchat do toho dost bílkovin, my vegetariáni máme problém se sacharidovou stravou.

Příspěvek upraven 17.06.12 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
11.6.12 13:55

Kdyžtak mi napiš SZ a půjdu do toho s tebou ;)

• Citovat
  • Upravit
4921
11.6.12 14:02

Odkazy kdyby to chtěl ještě někdo zkusit:

Insanity 40 minut cvičení cardio 2
10 minut rychlá + 10 minut jóga protažení + 10 minut rychlá + 10 minut jóga protažení
 http://ulozto.cz/…-circuit-avi

Příspěvek upraven 13.06.12 v 07:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
11.6.12 14:07

Já s tebou do toho teda půjdu,ale jsem úplný začátečník :D :palec:

Příspěvek upraven 11.06.12 v 14:12

• Citovat
  • Upravit
4921
11.6.12 14:10
@Lindsay15 píše:
Kdyžtak mi napiš SZ a půjdu do toho s tebou ;)

super těším se, napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.6.12 19:28

Děvčata, včera jsem mrkla na pár videí s cvičením insanity a vypadá to dost dobře :pankac:, klidně bych se přidala k Vám, potřebuji jen zpevnit tělo a dát dolů jen asi 3 kila. Prostě nechci být rozkydlá ;). Ale mám potíž, pořád kojím a bojím se, aby to náročné cvičení nějak neovlivnilo kojení :think:. Co myslíte? :nevim:
Jo a protože nemám moc času, tak jsem nenašla čas vše pořádně nastudovat. To se cvičí pořád jedno a to samé a každý sedmý den je pauza? Nejde někde stáhnout ten kompletní program nebo musím stahovat jen částečné workouty? Díky za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
12.6.12 21:39
@Marhulka12 píše:
Děvčata, včera jsem mrkla na pár videí s cvičením insanity a vypadá to dost dobře :pankac:, klidně bych se přidala k Vám, potřebuji jen zpevnit tělo a dát dolů jen asi 3 kila. Prostě nechci být rozkydlá ;). Ale mám potíž, pořád kojím a bojím se, aby to náročné cvičení nějak neovlivnilo kojení :think:. Co myslíte? :nevim:
Jo a protože nemám moc času, tak jsem nenašla čas vše pořádně nastudovat. To se cvičí pořád jedno a to samé a každý sedmý den je pauza? Nejde někde stáhnout ten kompletní program nebo musím stahovat jen částečné workouty? Díky za informace

Marhulko, určitě se přidej, za zkoušku nic nedáš. Při kojení se větší námaha nedoporučuje (a tohle dřina je), ale podle selského rozumu ono ti stejně tělo řekne kam až můžeš zajít, zpevníš i když neuděláš vše. Insanity je hodně velká makačka, svaly bolí už po prvním cvičení, druhý den jakbysmet, ale zase nejsme blázni, abychom jely na plný céres, když jsou plíce na pokraji vyflusnutí.

Cvičení je rozdělené na každý den jiné.
Začíná se fittestem, druhý den workout 2, třetí den workout 3…atd. 7.den je přestávka. A zase další cvičení podle tabulky a nebo taky podle sebe. Je to na 60 dní.

Tady máš dobře popsáno oč jde i s tabulkou (ta se dá stáhnout i očíslovaná):

http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.cz/…nsanity.html
http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.cz/…nsanity.html

Moje osobní zkušenosti: je to makačka ale baví mě to a za ten pocit potom to stojí

v neděli jsem dávala fittest + 20 minut workout 2 a síla, takhle propocená jsem dlouho nebyla

v pondělí jsem začala jakože 1.den workout 2 bez fittestu, dnes 2.den workout 2, zítra mám v plánu workout 3 atd.

Dnes jsem cvičila 3.den, druhý workout: cítím svaly na celém těle, prvních rychlých 10 minut jsem dnes poprvé zvládla bez přestávky, pak je 10 minut streching to je v klidu, dalších 10 minut zase rychlá ale těžší část…kliky už s přestávkami, ale snažila jsem se dělat to celé a pak zase 10 minut streching. Celkem 40 minut intenzita hodně vysoká. Každopádně jak to cítím na těle, už teď je vidět nepatrný ale rozdíl, což mě motivuje dělat to dál ač je to dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.6.12 08:30

Díky moc :hug:, je to tak, jak říkáš, tělo si řekne, já jsem po císaři začala cvičit už v šestinedělí, protože jsem chtěla zpevnit hlavně břišní partii. Dávala jsem pozor, ale jizva nebolela a cítila jsem se ok, tak proč ne.
Já mám ráda tento typ cvičení, za hodně dřiny, hodně muziky. Takže začínám od pondělka, protože teď máme očkování a celej víkend návštěvy, tak bych to asi nedala. Jo a chlubte se svými výsledky! :kytka:
ještě jednou díky za odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
13.6.12 13:22

Ahoj holky,
tak rada bych se taky pridala. budu zacinat tedy od pondelka tak jak to tam pisou, ale zitra si zkusim tu zkouskovou cast a uvidime :-)
moc se na to tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
13.6.12 14:02
@DanielkaC píše:
Ahoj holky,
tak rada bych se taky pridala. budu zacinat tedy od pondelka tak jak to tam pisou, ale zitra si zkusim tu zkouskovou cast a uvidime :-)
moc se na to tesim.

Danielko vítej, až si dáš zítra fit test, tak napiš. Není to taková zábava jako další cvičení, záhul je to každopádně taky.

Kdyby nás bylo víc, uděláme uzavřenou skupinu, ať nemusíme ventilovat všechno.

Myslela jsem že odcvičím dopoledne, ale nebyl čas, takže jen co strávím trochu oběd, tak se pouštím do trojky, podle toho co jsem viděla to bude mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
13.6.12 15:27

Trojka za mnou, leje ze mě jako vždycky, vůbec to není tak, že vás tohle cvičení odrovná, že jdete zalézt a už se celý den nehnete, při samotném cvičení samozřejmě vidím všechny svaté ale to T-Sh. common push mě hezky nakopává a na závěr po cvičení jen blaženě dýcháte a je vám dobře na těle. Navíc jsem taková rozpohybovaná takže lítám po bytě i potom. Trojka není moc na břicho, takže doporučuju i lehčí cvik na břicho kdo se cítí. To jen pro vaši motivaci, letím do sprchy a pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková